Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Hotel chique badkamer

Sani4All Barneveld heeft deze unieke badkamer opgeleverd. De combinatie van de klassieke elementen en unieke tegels zorgen voor de hotel chique uitstraling van deze badkamer.

In deze badkamer raak je niet snel uitgekeken. Een van de eerste elementen die je waarschijnlijk opvalt is de prachtige terrazzovloer. De randen van de vloer zijn afgewerkt met zwarte decortegels, welke mooi combineren met de zwarte metrotegels in de doucheruimte. De wanden zijn bekleed met witte metrotegels en zijn, net zoals de vloer, ook afgewerkt met zwarte decortegels.

Uniek badmeubel

De zwarte kleur van de tegels komt op verschillende plekken terug in de badkamer. Zo heeft de familie gekozen voor een badmeubel met een mat zwarte onderkast. Daarop zijn een wit composieten blad en twee witte waskommen geplaatst, welke voor een prachtig contrast zorgen. De twee chromen wastafelkranen mogen natuurlijk niet onbenoemd blijven, deze geven het badkamermeubel een klassieke uitstraling.

Hotel chique badkamer
Klassieke badkamer
Klassieke wastafelkranen
Terrazzo badkamervloer

De hotel chique uitstraling

In de doucheruimte heeft de familie gekozen voor een prachtige klassieke regendoucheset. Deze is gecombineerd met een glazen douchecabine, welke is voorzien van een mat zwart raster. Door de klassieke kranen te combineren met wat meer strakke elementen, zoals de douchecabine, ontstaat de hotel chique uitstraling van de badkamer. Naast dat deze badkamer een prachtige uitstraling heeft, is het ook nog eens een ideale ruimte om tot rust te komen. De familie heeft namelijk ook gekozen voor een heerlijk vrijstaand ligbad. Ook hierbij mogen de klassieke kranen natuurlijk niet ontbreken.

Badkamer inspiratie

Wil jij ook graag een nieuwe badkamer? Bekijk dan eens onze opgeleverde badkamers van onze klanten. Al onze badkamers zijn maatwerk en dat kun je daarbij goed terugzien. Doe je liever in een winkel inspiratie op? Dat kan natuurlijk ook! In onze badkamerwinkels vind je verschillende badkameropstellingen met elk een andere stijl, kleur en voor ieder budget. Zo is er altijd wel een badkamer die bij jou past.

Maak een vrijblijvende afspraak

Klassiek vrijstaand bad
Klassieke regendoucheset
Hotel chique doucheruimte