Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Klassieke badkamer

Klassieke badkamers staan garant voor een unieke en sfeervolle ruimte. Deze badkamerstijl kenmerkt zich door antieke elementen en luxe details. Door hout, warme kleuren en sierlijke elementen, creëer je een badkamer met die authentieke klassieke badkamerstijl. Zou je graag meer willen weten over klassieke badkamers? Je leest er hieronder meer over. Maar je kunt ook eens binnenlopen bij een van onze badkamerwinkels. Onze winkels zitten door heel Nederland, waardoor er altijd wel een in de buurt is.

Klassieke badkamer

Kenmerken klassieke badkamers

Wanneer je denkt aan een badkamer in een klassieke stijl, denk je vast al snel aan een badkamer met hoge plafonds met ornamenten, een losstaand bad met gouden pootjes, zwart-wit geblokte patroontegels en sierlijke kranen. Maar een klassieke badkamer kun je op veel verschillende manieren inrichten. Zo zijn voornamelijk sierlijke kranen en opvallende tegels een belangrijk kenmerk. Maar deze kun je gerust combineren met wat modernere elementen, zoals een regendouche of een inbouwligbad. Daarnaast zijn klassieke badkamers vaak een kleurrijk geheel!

Vind jouw Sani4All winkel

Klassieke badkamer terrazzo
Luxe klassieke badkamer
Klassieke retro badkamer

Klassieke badkamervloeren

De wanden en vloeren vormen de basis van de badkamer. Maar welke vloer past bij een klassieke badkamer? Vrijwel alle soorten tegels passen in een klassieke badkamer. Vaak wordt er gekozen voor een tegel in wit, beige of aardetinten. Hierdoor komt de rest van de badkamer beter tot zijn recht. Als je wilt dat de vloer een echte eyecatcher wordt, kun je kiezen voor een donkere marmer(look) tegel. Naast dat donkere kleuren voor contrast zorgen, laat dit ook het bad of andere meubelen beter tot zijn recht komen. De meubelen in klassieke badkamers zijn namelijk vaak wit of hebben een andere lichte kleur. Wij adviseren je graag over de perfecte vloer voor in jouw badkamer.

Klassieke badkamer voorbeelden

Klassieke badkamers voorbeelden

Jouw badkamer kan op verschillende manieren een klassieke uitstraling krijgen. Je badkamer oogt namelijk al klassiek door slechts een aantal antieke details toe te voegen. Denk daarbij aan een robuuste kraan, een bad op pootjes of een badmeubel met opvallende grepen. Wanneer je kiest voor een klassieke badkamer, kom je snel uit op een jaren ‘30 badkamer. Deze klassieke badkamer doet oud en modern aan en dat is precies de bedoeling. Een klassieke badkamer wordt vaak op een subtiele wijze gemixt met moderne elementen. Hierdoor krijgt je badkamer een luxe uitstraling met een ouderwets tintje. Bij een klassieke nostalgische badkamer hoort ook een grote, sierlijke regendouche waar je heerlijk onder kunt douchen. ‘Oude witjes’ zijn typische jaren ‘30 badkamertegels die je steeds vaker terugziet in de badkamer. Deze kleine vierkante tegeltjes maken de klassieke look helemaal af. Vaak worden deze tegels gecombineerd met een hardstenen vloer. Al met al zijn er genoeg opties om je badkamer een ouderwets maar luxe tintje te geven.

Maak een moodboard voor jouw klassieke badkamer

Met een klassieke badkamer kun je veel kanten op en juist daarom is het belangrijk om te bepalen wat jij wilt. Er zijn zo veel trends, stijlen en mogelijkheden: doe inspiratie op en bepaal wat jij het allermooiste vindt. Zoek op internet of Pinterest naar de mooiste plaatjes en sla ze op. Of ga aan de slag met het uitknippen van mooie meubels, materialen, tegels en kleuren die bij een klassieke badkamer passen. Door dit allemaal samen te voegen creëer je een moodboard. Hierop zie je precies wat bij elkaar past en wat niet. Ook heb je zo een totaaloverzicht van hoe je badkamer eruit gaat zien. Neem ook vooral het moodboard mee naar een van onze winkels als je je klassieke badkamer komt uitzoeken. Aan de hand van jouw moodboard kunnen wij je nog beter helpen!

Opgeleverde klassieke badkamers

Klassieke badkamers

Deze familie heeft gekozen voor drie soorten tegels die mooi met elkaar combineren. Als basis is gekozen voor een eenvoudige glans witte tegel op de muur met daarbij een antracietgrijze natuurstenen vloertegel. In de doucheruimte zie je mooie strokentegels in de kleur Nero die extra sfeer brengen in de ruimte.

Klassieke badkamer Veenendaal

De badkamer van deze familie uit Veenendaal is minimalistisch en praktisch ingedeeld. Deze klassieke zwart-wit badkamer is opgeleverd door Sani4All Barneveld. Een klassieke zwart-wit badkamer zorgt al snel voor een retro uitstraling. Deze kleurencombinatie zag je namelijk vaak in de jaren ‘50 en ’60. Dit blijft een tijdloze combinatie en wordt nog steeds veel gekozen.

‘Klanten willen helpen, zoals we zelf geholpen willen worden’

Onze deskundige adviseurs denken onvoorwaardelijk mee met onze klanten.
Zo gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor jouw badkamer.
We helpen je, zoals we zelf geholpen zouden willen worden.

Montage van je klassieke badkamer

Bij Sani4All zijn we er om je compleet te kunnen ontzorgen. Als eerste helpen wij jou met het ontwerpen en uitzoeken van je klassieke badkamer. Hiervoor bieden wij zowel A-merken als huismerken tegen de scherpste prijs en voor de hoogste kwaliteit. Hierdoor hebben wij voor iedereen een passend aanbod. Heb je je keuze kunnen maken? Dan zorgen wij ook voor de montage en plaatsing van jouw badkamer. Onze vakmensen gaan pas naar huis als ze honderd procent zeker weten dat alles werkt en dat alles naar wens is. Onze monteurs zijn echte experts die jouw complete badkamer op de juiste manier installeren in een korte periode. Zo weet jij zeker dat je optimaal kunt gaan genieten van je nieuwe badkamer!

Klassieke badkamer inspiratie

Als je op zoek bent naar een complete badkamer, dan weet je wellicht al precies hoe jouw klassieke droombadkamer eruitziet. Of wil jij je toch eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie, zo ontdek je eenvoudig wat bij jou en je badkamer past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen, dat begrijpen wij maar al te goed. Dit is dan ook terug te zien in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Ben je op zoek naar de laatste trends? Lees dan onze blogs over de laatste badkamer trends. Als je graag wilt weten hoe je droombadkamer eruit komt te zien met de trends die jij mooi vindt, dan ontwerp je eenvoudig je eigen badkamer met onze laagdrempelige 3D-planner. Hierin krijg jij een perfect beeld van het eindresultaat.

Persoonlijk klassiek badkameradvies

Ben je nieuwsgierig geworden naar jouw klassieke droombadkamer? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels om jou van persoonlijk advies te voorzien. Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen, welke smaak je ook hebt. We zeggen wel eens: “Zoveel mensen, zoveel wensen”. Daarom staan jouw wensen voor ons voorop. Met jouw wensen, budget en ruimte in hun achterhoofd, geven wij onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Zo creëren we samen met jou dé perfecte klassieke badkamer.

Gratis adviesgesprek