Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverd toilet IJsselmuiden

Naast complete badkamers kan je bij ons ook terecht voor complete toiletten! Samen met Sani4All Genemuiden heeft deze familie uit IJsselmuiden dit moderne toilet gerealiseerd.

De basis van dit toilet bestaat uit betonlook vloer- en wandtegels in combinatie met een mat zwarte decortegel die in een visgraatpatroon is gelegd. Dit zorgt ervoor dat het toilet naast een moderne, ook een speelse uitstraling heeft. Het Blue Odin wandcloset heeft een mat zwarte kleur en is voorzien van een softclose zitting. Een softclose zitting zorgt ervoor dat het toilet niet hard dicht kan klappen, maar rustig naar beneden zakt. Het toilet is voorzien van een Geberit inbouwreservoir, waardoor het reservoir netjes is weggewerkt. Net als het toilet heeft het bedieningspaneel van Geberit ook een mat zwarte kleur. Om het toilet af te maken zijn er mat zwarte accessoires toegevoegd!

Toilet IJsselmuiden
Opgeleverd toilet IJsselmuiden

Modern toilet

Toiletten met een moderne uitstraling zien we veel terug. Met een modern toilet kan je gemakkelijk alle kanten op. Vaak zijn deze toiletten een oase van rust door de minimalistische en strakke uitstraling. Er worden geen felle kleuren of drukke printjes gebruikt, maar vooral eenvoud en contrast. Glas, steen en RVS zijn materialen die veel gebruikt worden in deze ruimtes. In dit toilet is er gekozen voor een kleurenpallet van grijze en bruine tegels. De zwart elementen benadrukken de moderne uitstraling van dit toilet.

Modern toilet
Toilet inspiratie

Toilet inspiratie

Ben je op zoek naar toilet inspiratie? Of weet je al precies hoe jouw droomtoilet eruit moet komen te zien? Elke badkamer en toilet is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde toiletten en badkamers bij onze klanten. Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw ideale toilet kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken? Met onze 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen complete toilet ontwerpen

Plan jouw afspraak