Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Visgraat badkamer

Visgraat is een patroon dat je in vele interieurs tegenkomt. Je ziet het niet alleen in de woonkamer terugkomen, maar ook in de badkamer. Je kunt de visgraatpatroon op verschillende manieren toevoegen aan je badkamer en daarmee jouw visgraat badkamer creëren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen je alles over visgraat badkamers!

Beige visgraat badkamer

De kenmerken van een visgraat badkamer

Misschien vraag je je af wat een visgraat badkamer nu eigenlijk inhoudt. Visgraat is namelijk een patroon dat ontstaat door tegels in een hoek van 90 graden tegen elkaar te plaatsen. Het is dus niet een soort tegel, maar een patroon. Je kunt het patroon ook met andere elementen creëren, maar in de badkamer zien we over het algemeen terug dat dit met tegels gedaan wordt. Wanneer je de visgraatpatroon toevoegt aan je badkamer kies je al snel voor een chique uitstraling. Dat is dan ook een van de belangrijkste kenmerken van de visgraat badkamer. Daarnaast is een visgraatpatroon heel veelzijdig, de tegels zijn er namelijk in allerlei kleuren en formaten. Hierdoor kun je er vele stijlen en uitstralingen mee creëren.

Visgraat badkamers
Groene visgraattegels

Zo pas je visgraat toe in de badkamer

Je kunt visgraat dus heel eenvoudig toepassen in de badkamer door te kiezen voor visgraat tegels. Je kunt zowel de wanden als de vloeren voorzien van deze tegels. Maar niet alle tegels zijn geschikt om ze op de vloer te leggen. Handvorm tegels zijn bijvoorbeeld niet heel ideaal als vloertegels, deze zijn namelijk niet egaal waardoor dit niet comfortabel is om op te staan. Je kunt natuurlijk de volledige badkamer bekleden met deze tegels, maar dit oogt al snel heel druk. Hoe druk dit oogt is wel afhankelijk van het soort tegel dat je kiest. Zo oogt een rustige houtlook tegel vaak rustiger dan een decortegel in een felle kleur.

Combinaties met visgraat

Het visgraatpatroon kan je in bijna alle badkamerstijlen toepassen. Wil je graag dat de tegels in het visgraatpatroon op gaan vallen in jouw badkamer? Kies er dan voor om de tegels in een andere kleur te doen dan de rest van jouw badkamer. Hierdoor gaat dat deel van de badkamer extra opvallen. Zoals bijvoorbeeld een visgraatpatroon achter je badmeubel. Hierdoor kan jouw badmeubel nog meer stralen in jouw badkamer. Wil je wel een visgraatpatroon in jouw badkamer, maar wil je liever niet dat het zo opvalt? Zorg er dan voor dat de kleur van de tegels dezelfde kleur heeft als de rest van de badkamer. Vind je het visgraatpatroon in één kleur een beetje saai? Dan kan je kiezen voor een visgraatpatroon in één kleur, maar dan wel in twee verschillende tinten. Je kan de tinten dan naast elkaar afwisselen of onder elkaar. Hierdoor maak je het visgraatpatroon wat speelser. Wil je visgraat toepassen in een industriële badkamer? Kies er dan voor om één wand in het visgraatpatroon te doen of kies voor één wand en een nis. Wil je visgraat toepassen in een moderne badkamer? Kies hier dan ook voor één wand in het visgraatpatroon, maar ga dan wel voor een totaal andere kleur dan de rest van de badkamer.

Visgraat achter badmeubel

Jouw Sani4All winkel

Wil je graag een nieuwe badkamer en wil je daar graag een visgraatpatroon in verwerkt hebben? Kom dan eens langs bij een van onze winkels en laat je inspireren. Geef aan wat je wensen zijn en onze adviseurs helpen je graag met het vinden van de juiste badkamer. Onze adviseurs kunnen ook voor jou een 3D-ontwerp maken, zodat je kan zien hoe jouw uitgekozen badkamer eruit gaat zien. Maak snel een afspraak en onze adviseurs hebben een kopje koffie of thee voor je klaar staan.

Maak een afspraak