Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Visgraat badkamer

Visgraat is een patroon dat je tegenwoordig veel in huizen tegenkomt. Het komt niet alleen in de badkamers voor, maar ook in het interieur. Door het visgraatpatroon toe te passen in jouw badkamer kan je jouw badkamer op sommige plekken wat meer op laten vallen. Denk bijvoorbeeld aan een wand in de douchecabine.

Visgraat badkamer

Kenmerken van een visgraat badkamer

Als je visgraat toepast in jouw badkamer, dan geef je jouw badkamer een wat chique uitstraling. Visgraat is geen tegelsoort, maar visgraat is een patroon. Het zijn rechthoekige tegels die in een visgraatpatroon worden gelegd. De tegels worden in een hoek van 90 graden op elkaar gelegd en hierdoor ontstaat dus het visgraatpatroon. Visgraat kan je eigenlijk in alle kleuren tegels toepassen. Hierdoor kun je de wand waar je visgraat hebt er uit laten komen door er een opvallende kleur op te doen. Als je bijvoorbeeld een grijze badkamer hebt, kan je ervoor kiezen om er een roze visgraat wand in toe te voegen. Of als je een marmerlook badkamer hebt, om voor een groene visgraat wand te kiezen.

Visgraat badkamers
Visgraat achter bad

Toepassen van visgraat

Visgraat kan je op veel manieren toepassen in jouw badkamer. Je kan ervoor kiezen om tegels in een visgraatpatroon op de vloer te leggen. Je kan er ook voor kiezen om de visgraat door te trekken naar de muur. Wat je veel ziet bij visgraat is dat ze op één muur of op een deel van een muur tegels met het visgraat patroon doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het visgraatpatroon op de muur achter het badmeubel. Hierdoor laat je dit deel van de badkamer er uit springen, vooral als je de tegels een andere kleur doet dan de rest van jouw badkamer. Wil je wel graag een visgraatpatroon achter je badmeubel, maar wil je liever niet dat het zo opvalt? Zorg er dan voor dat de kleur van de tegels dezelfde kleur heeft als de rest van de badkamer. Wat ook heel mooi is, is visgraat op een wand in de douchecabine. Dit is een plek die vaak vergeten wordt, maar door er een visgraatpatroon in toe te voegen valt deze plek in de badkamer in één keer op. Wil je graag op verschillende plekken visgraat toevoegen, maar wil je het niet groot en opvallend maken? Kies dan voor een nis op verschillende plekken in je badkamer en maak daar een visgraatpatroon in. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nis in de douchecabine en boven de wc.

Combinaties met visgraat

Het visgraatpatroon kan je in bijna alle badkamerstijlen toepassen. Wil je graag dat de tegels in het visgraatpatroon op gaan vallen in jouw badkamer? Kies er dan voor om de tegels in een andere kleur te doen dan de rest van jouw badkamer. Hierdoor gaat dat deel van de badkamer extra opvallen. Zoals bijvoorbeeld een visgraatpatroon achter je badmeubel. Hierdoor kan jouw badmeubel nog meer stralen in jouw badkamer. Wil je wel een visgraatpatroon in jouw badkamer, maar wil je liever niet dat het zo opvalt? Zorg er dan voor dat de kleur van de tegels dezelfde kleur heeft als de rest van de badkamer. Vind je het visgraatpatroon in één kleur een beetje saai? Dan kan je kiezen voor een visgraatpatroon in één kleur, maar dan wel in twee verschillende tinten. Je kan de tinten dan naast elkaar afwisselen of onder elkaar. Hierdoor maak je het visgraatpatroon wat speelser. Wil je visgraat toepassen in een industriële badkamer? Kies er dan voor om één wand in het visgraatpatroon te doen of kies voor één wand en een nis. Wil je visgraat toepassen in een moderne badkamer? Kies hier dan ook voor één wand in het visgraatpatroon, maar ga dan wel voor een totaal andere kleur dan de rest van de badkamer.

Visgraat achter badmeubel

Jouw Sani4All winkel

Wil je graag een nieuwe badkamer en wil je daar graag een visgraatpatroon in verwerkt hebben? Kom dan eens langs bij een van onze winkels en laat je inspireren. Geef aan wat je wensen zijn en onze adviseurs helpen je graag met het vinden van de juiste badkamer. Onze adviseurs kunnen ook voor jou een 3D-ontwerp maken, zodat je kan zien hoe jouw uitgekozen badkamer eruit gaat zien. Maak snel een afspraak en onze adviseurs hebben een kopje koffie of thee voor je klaar staan.

Maak een afspraak