Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Strakke moderne badkamer en toiletruimte

Sani4All Barneveld heeft deze moderne badkamer en toiletruimte gerealiseerd bij een familie uit IJsselmuiden. Beide ruimtes zijn voorzien van een strakke en moderne stijl, waarbij de toiletruimte een uniek detail heeft.

De volledige badkamer is bekleed met 60x60 cm tegels in de kleur Corten Grigio, hierdoor ontstaat de strakke uitstraling van de ruimte. De strakke uitstraling wordt versterkt door het badmeubel. Deze bestaat uit een onderkast in de kleur Infinity natuur eiken en een zwart keramieken waskom. Het meubel is gecombineerd met een wastafelkraan in de kleur mat zwart. Boven het geheel hangt een prachtige ronde spiegel.

Strakke badkamer
Modern badmeubel
Goudkleurige hexagon tegels
Fonteinset toiletruimte

Strakke badkamer met mat zwarte details

In de badkamer is er voldoende ruimte voor zowel een douche als een bad. Dit komt door de keuze voor het ruimtebesparende bad. De kranen van zowel het bad als de douche hebben een mat zwarte kleur, wat goed combineert bij de badmeubelset. De doucheruimte wordt afgesloten door een glazen douchedeur met mat zwarte profielen. Door de douchedeur blijft de warmte in de doucheruimte, wat natuurlijk wel zo fijn is.

Moderne toiletruimte

De toiletruimte is voorzien van tegels in de kleur Anthology Worn Dark, welke zorgen voor de moderne uitstraling. In de nis boven het toilet zijn goudkleurige Hexagon tegels geplaatst. Een uniek en speels detail in deze toiletruimte. De fonteinset waarvoor de familie heeft gekozen bestaat uit een Massief Eiken planchet met een mat zwarte waskom en een mat zwarte fonteinkraan. De keuze voor de mat zwarte elementen versterken de strakke en moderne uitstraling.

Maak een vrijblijvende afspraak

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw nieuwe badkamer of toiletruimte? Breng dan een bezoek aan een van onze badkamerwinkels. Daar voorziet een van onze adviseurs je graag van informatie en advies. Daarnaast helpen zij je bij het samenstellen van jouw nieuwe droombadkamer. Maak via onderstaande knop eenvoudig een vrijblijvende afspraak en wie weet zien we je snel.

Plan direct jouw afspraak

Decortegels
Complete toiletruimte
Ruimtebesparend ligbad
Moderne toiletruimte