Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Strakke badkamer

Strakke badkamers hebben vaak een moderne uitstraling en creƫren een gevoel van luxe en rust. Deze badkamers zijn daarom ook erg populair. Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer en lijkt een strakke badkamer je wel iets voor jou? We hebben alle kenmerken en elementen van een strakke badkamer voor je op een rijtje gezet. Lees dus snel verder!

Strakke badkamer

Kenmerken strakke badkamers

Strakke badkamers worden gekenmerkt door een aantal aspecten. De belangrijkste kenmerken zijn voornamelijk de strakke lijnen en de minimalistische inrichting van de badkamer. Daarnaast wordt er vaak gekozen voor een neutraal kleurenpallet bestaande uit pasteltinten, zandkleuren, wit en zwart. In deze badkamers zal je dus niet snel veel tierelantijntjes vinden of tegels met een drukke print. Dit betekent niet dat deze badkamers saai hoeven te zijn. Goudkleurige of zwarte kranen komen namelijk wel vaak voor in een strakke badkamer. Daarnaast kun je kiezen voor een tegel met een subtiel motief erin. Denk bijvoorbeeld aan een witte marmerlook tegel met een lichtgrijze nerf.

Kenmerken strakke badkamer
Wandbekleding strakke badkamer

Wandbekleding

De wandbekleding van de badkamer heeft veel invloed op de sfeer in de ruimte. Een kenmerk van strakke badkamers zijn de gladde materialen waar vaak voor gekozen wordt. Je kunt dus kiezen voor een gladde tegel met een neutrale kleur of een rustig motief. Een andere mogelijkheid is om je wanden te laten stuken. Stucwerk is heel glad en zorgt daardoor voor een strakke en minimalistische uitstraling. Daarnaast kun je natuurlijk ook voor een combinatie van tegels en stucwerk kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld de douche bekleden met tegels en de overige wanden laten stuken.

Meubels in strakke badkamers

De meubels in een strakke badkamer hebben vaak een minimalistisch design. Je zult niet snel een heel druk badmeubel of een heel uitgesproken bad terugvinden in een strakke badkamer. We zien dat er vaak gekozen wordt voor een eenvoudig wit of houtlook badmeubel. Als er een kolomkast aan de badkamer wordt toegevoegd, dan heeft deze vaak dezelfde kleur als het badmeubel. De andere meubels, zoals het bad, hebben vaak een witte kleur en een eenvoudig design.

Meubels strakke badkamers
Badkamerstijlen combineren

Stijlen combineren

Een strakke badkamer wordt vaak gecombineerd met een andere badkamerstijl. Omdat een strakke badkamer geen hele uitgesproken kenmerken heeft, is deze stijl ook zeer geschikt om te combineren met andere stijlen. We zien vaak dat er gekozen wordt voor een combinatie van strak en modern, waarbij vooral de strakke lijnen naar voren komen. Maar ook voor een strakke badkamer met luxe elementen, zoals goudkleurige kranen, wordt vaak gekozen.

Vind jouw strakke badkamer

We zijn er bij Sani4All om je compleet te kunnen ontzorgen. Of je nu op zoek bent naar een strakke badkamer of inspiratie op wil doen, we staan voor je klaar. In onze winkels kunnen onze adviseurs je van deskundig advies voorzien. Daarnaast kunnen ze een 3D-tekening voor je maken waardoor je precies weet hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien. Ben je tevreden met dit ontwerp en heb je de badkamer gekocht? Dan wordt deze gratis bij je thuisbezorgd. Ook de montage kunnen we volledig voor je verzorgen. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken en kunt gaan genieten van je nieuwe badkamer.

Maak een vrijblijvende afspraak