Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in omgeving Apeldoorn

Is jouw badkamer zo oud dat het echt aan vervanging toe is? En woon je in de omgeving van Apeldoorn? Kom dan eens langs bij Sani4All Deventer. In onze badkamerwinkel vind je een ruim assortiment aan sanitair en tegels. Ook hebben wij verschillende badkamers staan zodat je bij ons genoeg inspiratie op kunt doen.

Inspiratie vind je bij ons in de winkel

Bij onze winkel in de omgeving van Apeldoorn bieden we alles om inspiratie op te doen. Wij hebben verschillende complete badkamers in verschillende stijlen. De stijlen van de badkamer zijn van de laatste trends, maar niet alleen de badkamers zijn van de laatste trends. Ook de rest van het assortiment is gebaseerd op de laatste trends. Wil je dus een nieuwe complete badkamer van de laatste trends? Kom dan eens bij ons langs in de regio van Apeldoorn. Onze ervaren en deskundige adviseurs staan voor je klaar om je droombadkamer te realiseren.

Complete badkamer Brushed Graphit

Een beetje kleur in jouw badkamer

Kleur kan heel veel doen met je badkamer. Sommige mensen willen de badkamer juist rustig houden en denken dan dat kleur in de badkamer te druk wordt. Een kleur kan de badkamer ook juist rustig maken. Welke kleur je in de badkamer neemt is dan ook erg persoonlijk. We lichten een aantal kleuren voor je uit.

Goud in de badkamer

Door de kleur goud in je badkamer toe te voegen krijgt jouw badkamer een luxe uitstraling. Je kunt kiezen voor goudkleurige kranen of juist gaan voor een mooie wand met goudkleurige tegels. De kleur goud is ook mooi te combineren, denk bijvoorbeeld aan roze of zwart.

Complete badkamer Lux 1

Grijs in de badkamer

Je kunt met de kleur grijs een hele sfeervolle en stijlvolle badkamer creëren, maar ook een frisse en rustige ruimte. Er zijn dan ook verschillende tinten die dan ook verschillende sferen creëren. Grijs is bijna met alle kleuren te combineren en dat maakt de kleur ook zo veelzijdig.

Complete badkamer Natural Grey

Roze in de badkamer

Mensen denken bij een kleur in de badkamer niet snel aan roze, maar toch is het een hele mooie kleur in de badkamer. Er zijn namelijk verschillende tinten roze en daardoor dus ook verschillende uitstralingen. Met de kleur roze kan je juist een warme en sfeervolle badkamer creëren.

Complete badkamer Sunrise

Zwart in de badkamer

We zien steeds meer zwarte elementen terugkomen in de badkamer. Zwarte kranen was al langere tijd een trend, maar je ziet ook steeds meer zwart sanitair en tegels voorbij komen. Als je zwart met lichte kleuren combineert, kan je een warme en sfeervolle ruimte creëren.

Complete badkamer Black & Gold doucheruimte

3D-ontwerp

Heb je al precies in gedachten wat jij allemaal in je badkamer wilt hebben en heb je al een idee hoe jouw badkamer eruit moet zien? Maak dan zelf een 3D-ontwerp. Je kunt het 3D-ontwerp zo maken zoals je zelf wilt. Hierdoor kan jij precies zien hoe de door jou samengestelde badkamer eruit komt te zien. Je kunt het 3D-ontwerp van je badkamer dan ook meenemen naar de winkel in de buurt van Apeldoorn. Zo weten onze adviseurs gelijk wat je zoekt. Je hoeft alleen de juiste producten en materialen nog uit te zoeken en je hebt je nieuwe badkamer samengesteld!

Badkamer 3D ontwerp

Meer informatie over de nieuwe badkamer

Wil je graag meer informatie over een nieuwe badkamer en het hele proces? Kom dan eens langs bij onze badkamerwinkel in de omgeving van Apeldoorn. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen. Zie je eigenlijk dat verbouwen niet zo zitten? Laat je dan eens informeren over onze montageservice. Kom gerust eens langs of maak een afspraak.

Maak een afspraak