Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Roze badkamer

Roze is misschien niet de eerste kleur waar je aan denkt wanneer je je badkamer gaat samenstellen. Waar veel mensen bij een roze badkamer denken aan een wat oubollige en tuttige badkamer of juist aan een hele opvallende ruimte, worden er nu prachtige roze badkamers opgeleverd. We vertellen je graag alles over deze badkamer kleur.

Roze in badkamer

De uitgesproken uitstraling van roze in de badkamer

Roze is best een uitgesproken kleur, maar dat betekent niet dat deze badkamer altijd druk of uitgesproken hoeft te zijn. De kleur roze kent verschillende tinten, waarbij de een wat meer opvalt dan de ander. Daarnaast kun je de kleur natuurlijk op verschillende manieren combineren, waardoor je allerlei verschillende uitstralingen en stijlen kunt creëren. Een ander kenmerk van de kleur roze is dat het vaak een warme en sfeervolle sfeer met zich meebrengt.

Roze badkamer
Roze tegels toilet

Roze toepassen in de badkamer met tegels of sanitair

Je kunt de kleur roze op verschillende manieren toevoegen aan de badkamer. Een van de meest voorkomende opties is om te kiezen voor roze tegels. Je hebt bijvoorbeeld roze visgraat tegels of egale roze tegels. Een badkamer met alleen maar roze tegels kan wel al snel druk worden. Daarom kun je de tegels ook op een deel van de wanden of alleen op de vloer plaatsen. Wanneer er voor roze tegels gekozen wordt, wordt er vooral vaak voor decortegels gekozen. Je zou het misschien niet verwachten, maar we bieden ook sanitair en meubels in een roze klaar aan. Je kunt dus bijvoorbeeld ook kiezen voor een roze toilet, onderkast of wastafel.

Creëer jouw roze badkamer door kleuren te combineren

Wanneer je voor een roze badkamer kiest, zal je de roze kleur waarschijnlijk met andere badkamer kleuren combineren. Een volledig roze badkamer zien we namelijk niet vaak. De roze kleur wordt vooral gecombineerd met neutrale kleuren, dit omdat roze al best uitgesproken is. Daarnaast vloeken andere kleuren al snel met roze. De kleuren waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld beige, wit, grijs en zwart. De materialen die goed combineren met roze zijn onder andere houtlook, marmerlook en terrazzo.

Roze design badkamer
Roze badkamer

Roze badkamer kopen bij Sani4All

Wil jij graag een roze badkamer? Misschien heb je al wel een badkamer gezien die jou helemaal aanspreekt, of ben je vooral benieuwd naar de mogelijkheden. In beide gevallen ben je van harte welkom in een van onze vele badkamerwinkels. Bij Sani4All zorgen onze adviseurs ervoor dat we jouw badkamerruimte en wensen compleet in kaart brengen, zodat we jou mee kunnen nemen door de mogelijkheden. En dat zijn er waarschijnlijk meer dan je zou denken! Bekijk verschillende badkameropstellingen in onze winkel als inspiratie, of duik meteen in ons uitgebreide tegelassortiment (dat is het grootste tegelassortiment van Nederland). Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek in een van onze winkels of kom eens langs om gewoon even rond te kijken. In beide gevallen staat de koffie voor je klaar!