Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Roze badkamer

Roze is misschien niet de eerste kleur waar je aan denkt wanneer je je badkamer gaat samenstellen. Waar veel mensen bij een roze badkamer denken aan een wat oubollige en tuttige badkamer of juist aan een hele opvallende ruimte, worden er nu prachtige roze badkamers opgeleverd. We vertellen je graag alles over deze badkamer kleur.

Roze in badkamer

De uitgesproken uitstraling van roze in de badkamer

Roze is best een uitgesproken kleur, maar dat betekent niet dat deze badkamer altijd druk of uitgesproken hoeft te zijn. De kleur roze kent verschillende tinten, waarbij de een wat meer opvalt dan de ander. Daarnaast kun je de kleur natuurlijk op verschillende manieren combineren, waardoor je allerlei verschillende uitstralingen en stijlen kunt creëren. Een ander kenmerk van de kleur roze is dat het vaak een warme en sfeervolle sfeer met zich meebrengt.

Roze badkamer
Roze tegels toilet

Roze toepassen in de badkamer met tegels of sanitair

Je kunt de kleur roze op verschillende manieren toevoegen aan de badkamer. Een van de meest voorkomende opties is om te kiezen voor roze tegels. Je hebt bijvoorbeeld roze visgraat tegels of egale roze tegels. Een badkamer met alleen maar roze tegels kan wel al snel druk worden. Daarom kun je de tegels ook op een deel van de wanden of alleen op de vloer plaatsen. Wanneer er voor roze tegels gekozen wordt, wordt er vooral vaak voor decortegels gekozen. Je zou het misschien niet verwachten, maar we bieden ook sanitair en meubels in een roze klaar aan. Je kunt dus bijvoorbeeld ook kiezen voor een roze toilet, onderkast of wastafel.

Creëer jouw roze badkamer door kleuren te combineren

Wanneer je voor een roze badkamer kiest, zal je de roze kleur waarschijnlijk met andere badkamer kleuren combineren. Een volledig roze badkamer zien we namelijk niet vaak. De roze kleur wordt vooral gecombineerd met neutrale kleuren, dit omdat roze al best uitgesproken is. Daarnaast vloeken andere kleuren al snel met roze. De kleuren waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld beige, wit, grijs en zwart. De materialen die goed combineren met roze zijn onder andere houtlook, marmerlook en terrazzo.

Roze design badkamer
Roze badkamertrends van 2024

Trends voor roze badkamers

Wil je graag dat jouw roze badkamer aan de laatste trends voldoet? Je kunt uit verschillende badkamertrends kiezen die perfect bij deze badkamer kleur passen. Neem bijvoorbeeld travertin tegels, deze zijn helemaal terug van weggeweest en combineren heel mooi met zachtroze. Of voeg een organische spiegel toe aan jouw badkamer voor een speelse touch. Daarnaast zijn gekleurde waskommen momenteel erg populair. Je kunt bijvoorbeeld op subtiele wijze een roze element toevoegen aan de badkamer door te kiezen voor een roze waskom.

De badkamerstijlen met roze elementen

De roze kleur past bij vele badkamerstijlen. Er zijn ook een aantal stijlen waar de kleur niet zo goed bij combineert, denk bijvoorbeeld aan de tijdloze of Scandinavische stijl. Hierbij zal je niet snel een opvallende kleur als roze zien. Een stijl waar de kleur bijvoorbeeld wel goed bij past is de retro badkamer. Deze kun je creëren door roze visgraattegels te combineren met terrazzo vloertegels en goudkleurige kranen. Of denk aan een marmerlook badkamer en combineer roze tegels met marmerlook tegels en koperkleurige kranen. Kies je toch liever voor de design stijl? Combineer dan roze sanitair met grijze tegels en Gun Metal accenten. Daarnaast kun je met roze ook een moderne, luxe, betonlook of klassieke badkamer samenstellen. Genoeg mogelijkheden voor jouw roze badkamer!

Roze badkamer
Roze in de badkamer

Hoe stel je een roze badkamer samen?

Je kunt op allerlei manieren een roze badkamer samenstellen. Het kan dan best lastig zijn om te bedenken waar je moet beginnen. We adviseren om eerst de tegels van de badkamer uit te zoeken. Zo heb je een goede basis voor de stijl en uitstraling van de badkamer. Bij een roze badkamer wordt er dus vaak gekozen voor een combinatie van roze tegels met een andere kleur. Daarna kun je de meubels en het sanitair erbij zoeken. Ga je voor roze sanitair? Of past wit beter bij de badkamer die je voor ogen hebt? Als laatste kun je de kranen en de kleur(en) ervan uitzoeken. Bij een roze badkamer passen eigenlijk alle kleuren wel, je kunt dus alle kanten op.

Laat je inspireren

Wanneer je een nieuwe badkamer gaat samenstellen wil je waarschijnlijk graag eerst wat inspiratie opdoen. Je kunt bijvoorbeeld eens een kijkje nemen bij de opgeleverde badkamers van onze klanten. Daar vind je verschillende roze badkamers tussen, maar ook allerlei andere kleuren en stijlen. Wanneer je de badkamers liever in het echt bekijkt kun je ook een bezoek brengen aan een van onze badkamerwinkels. Daar vind je verschillende soorten badkamers, waaronder een roze badkamer. Zo kun jij voldoende inspiratie opdoen voor je nieuwe badkamer.

De laatste trends bij Sani4All

Ben je op zoek naar een badkamer met de laatste badkamertrends? Dan zit je bij Sani4All goed! We bieden namelijk altijd de laatste trends, waardoor je nieuwe badkamer altijd helemaal up-to-date is, als je dit natuurlijk wil. In onze tips & trends kun je meer lezen over de trends van dit jaar. Maar ook in de winkels kun je de nieuwste trends vinden. Onze badkamers en toiletten zijn namelijk ook voorzien van de nieuwste kleuren en materialen!

Plan een adviesafspraak

We willen bij Sani4All klanten helpen zoals we zelf geholpen willen worden. Als je bij een van onze winkels een afspraak maakt word je dan ook ontvangen door een van onze adviseurs. Zij maken eerst kennis met je om zo je wensen en de mogelijkheden in kaart te kunnen brengen. Aan de hand daarvan kunnen zij je van een eerlijk en onafhankelijk advies voorzien. Ook maken zij een 3D-ontwerp welke ze volledig aanpassen aan jouw wensen. Deze passen we dan ook net zolang aan totdat jij tevreden bent. Want wij zijn pas tevreden als jij dit ook bent!

Maak een gratis afspraak