Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Roze badkamer

De roze badkamer is even ‘uit’ geweest, en wij snappen bij Sani4All eigenlijk niet zo goed waarom. Gelukkig heeft deze stijlvolle kleur haar weg weer teruggevonden naar de wereld van badkamertrends. En hoe! Waar men vroeger nog aan een wat oudbollige en tuttige badkamer dacht bij de kleur roze, worden nu prachtige moderne roze badkamers gerealiseerd. We vertellen je graag meer over deze stijlvolle badkamers, waarin roze een prachtige toevoeging is.

Roze in badkamer

Oud roze in een modern jasje

Vooral oud roze is een populaire tint die we veel in de badkamer terugzien. Deze kleur is een wat zachtere variant van de kleur roze waar je misschien eerder aan denkt. In een badkamer met oud roze combineer je gemakkelijk met andere tinten, omdat de kleur wat minder fel naar voren komt. Oud roze in de badkamer kan een zachte, maar ook een speelse of juist stoere uitstraling geven. Het is net hoe je de kleur inzet en combineert met de andere elementen in jouw badkamer. Roze is dus gemakkelijk in te zetten bij verschillende badkamerstijlen.

Roze badkamer
Roze tegels toilet

Roze badkamertegels

Een roze badkamer begint vaak bij de tegels. We kunnen ons voorstellen dat je graag een selectie maakt in welke tegels roze worden, en welke niet. Een compleet roze badkamer kan namelijk prachtig zijn, maar is niet voor iedereen weggelegd. Wanneer je dit weet, begint het leukste gedeelte: de roze badkamertegels uitkiezen! In onze badkamerwinkels vind je een heel groot assortiment aan tegels voor jouw roze badkamer. Kleine vierkante tegeltjes, tegels in hexagonvorm, langwerpige tegels in visgraatmotief… Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat.

Wil je wel roze in de badkamer, maar niet in de tegels? Kies er dan bijvoorbeeld voor om een deel van de badkamermuren te stuken in plaats van te betegelen. Er zijn heel veel tegels die prachtig matchen met een roze wand.

Roze in de badkamer combineren

In de jaren ’60 en ’70 was roze niet weg te denken uit de badkamerwereld. Roze, groen, blauw, oranje… alles kon en geen kleur was te gek. De uitgesproken kleuren werden gebruikt om bonte en sprekende badkamers te creëren. Later kwamen de meer neutrale tinten in de mode. Ook mooi; met bijvoorbeeld betonlook creëer je een rustige basis in de ruimte, die je kunt afkleden met accessoires in je eigen stijl. Nu kleuren zoals roze steeds meer terugkomen in de badkamer, vinden ze een prachtige combinatie met deze neutralere tinten. Zo ontstaan badkamers met roze badkamertegels en een terrazzo vloer, of badkamers waarbij een roze muur wordt gecombineerd met betonlook. Er zijn genoeg roze badkamer ideeën te vinden voor jouw badkamer!

Roze combinatie badkamer
Roze badkamer

Roze badkamer kopen bij Sani4All

Wil jij graag een roze badkamer? Misschien heb je al wel een badkamer gezien die jou helemaal aanspreekt, of ben je vooral benieuwd naar de mogelijkheden. In beide gevallen ben je van harte welkom in een van onze vele badkamerwinkels. Bij Sani4All zorgen onze adviseurs ervoor dat we jouw badkamerruimte en wensen compleet in kaart brengen, zodat we jou mee kunnen nemen door de mogelijkheden. En dat zijn er waarschijnlijk meer dan je zou denken! Bekijk verschillende badkameropstellingen in onze winkel als inspiratie, of duik meteen in ons uitgebreide tegelassortiment (dat is het grootste tegelassortiment van Nederland). Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek in een van onze winkels of kom eens langs om gewoon even rond te kijken. In beide gevallen staat de koffie voor je klaar!