&noscript=1 />

Badkamer kopen in Zoetermeer

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer voor in jouw woning in Zoetermeer? Dan zal je er vast achter zijn gekomen dat er bij het samenstellen van de badkamer van jouw dromen heel wat komt kijken. De mogelijkheden zijn immers eindeloos. Zo kun je kiezen uit een moderne, klassieke of landelijke inrichting van je badkamer. En welke producten heb je nodig? Kies je voor een bad? Of heb je alleen ruimte voor een douche en badkamermeubel? Bij Sani4all in Den Haag voorzien we je graag van een passend advies en denken we graag mee conform jouw budget en wensen. In onze showroom vind je veel inspiratie in de vorm van complete badkamers. Daarnaast bieden wij badkamermeubels, tegels, sanitair en accessoires van de beste kwaliteit aan. Onze adviseurs heten je van harte welkom in deze ruime badkamerspeciaalzaak, op slechts een kwartier rijden vanaf Zoetermeer. Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor jou klaar en nemen uitgebreid de tijd om jou het badkameraanbod te laten zien.

Badkamers van A tot Z

Een nieuwe badkamer voor jouw woning in Zoetermeer vind je bij Sani4all Den Haag. Hier vind je namelijk een groot assortiment aan badkamermeubels, tegels, sanitair en accessoires. Allemaal van de beste kwaliteit en van A-merken. In onze badkamershowroom staan onze specialisten graag voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Je kunt bij ons dan ook terecht voor het complete plaatje. Met onze expertise kunnen wij jou adviseren in de te maken keuzes en de zaken uit handen nemen. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat klanten optimaal genieten van hun droombadkamer. Zo begint onze service steevast bij een gratis 3D-ontwerp voor jouw badkamer. Onze mensen brengen jouw badkamer zo in beeld, waarbij ze de mogelijkheden van de ruimte uitlichten. Ben je tevreden met het ontwerp? Dan is het een kwestie van de producten aanschaffen en de badkamer monteren. Voor badkamers van A tot Z zit je bij Sani4all goed.

Kies voor de badkamerspecialist

Sani4all in Den Haag is dus dé specialist op het gebied van badkamers, sanitair en tegels. Dankzij onze uitstekende service en het enorme aanbod waan je je in een badkamerspeciaalzaak. Je profiteert bij ons van de zekerheid van alles onder één dak en ervaart het gemak van onze totaalaanpak zodat jij 100% tevreden bent. Onze showroom aan de Binckhorstlaan 132 is verrassend anders voor iedereen. Dat wil zeggen: écht iedereen kan bij ons slagen. Doordat wij de gehele keten in handen hebben, hebben we de volledige controle en kunnen we ook de gemaakte afspraken goed nakomen. Wij staan voor kwaliteit, uitstekende service en professionaliteit. Een bezoek aan onze badkamershowroom kan je de volgende voordelen opleveren: een gratis 3D-ontwerp ter waarde van  € 150,00, de keuze uit meer dan 40 A-merken in het assortiment, 5 jaar garantie op jouw badkamer en een vakkundige montageservice. Dat wil jij toch ook?

Jouw badkamer kopen bij de specialist

Sani4all maakt ook jouw badkamerdromen betaalbaar. Woon je dus in de omgeving van Zoetermeer en wil je graag een nieuwe badkamer kopen? Breng dan een bezoek aan Sani4all Den Haag. De koffie staat altijd voor je klaar, net als onze medewerkers en het ruime assortiment. Diverse stijlen zijn verwerkt en voor ieder budget is er een geschikte badkamer te vinden. Als je deze Sani4all vestiging bezoekt, kun je dan ook uitgaan van de beste service. Gaat je voorkeur uit naar een luxe badkamer in moderne stijl, of wil je juist een traditionele badkamer? Onze adviseurs weten precies hoe ze jouw badkamerwensen kunnen vertalen naar de badkamer van jouw dromen. Indien gewenst monteren we graag jouw nieuwe badkamer bij je thuis en zorgen we voor een strakke afwerking.

Sani4all Den Haag
Binckhorstlaan 132
2516 BE Den Haag

070 204 3922