Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer Genemuiden

In Genemuiden heeft Sani4All Barneveld een tijdloze badkamer geleverd. In deze badkamer vormen neutrale tinten de basis, dit zorgt voor de tijdloze uitstraling.

In deze badkamer is er gekozen voor een bruin/grijze tegel in combinatie met een beige tegel. Dit zorgt voor een rustige sfeer in de badkamer. De wandkast en het bijpassende badmeubel in de kleur grijs eiken zorgen voor bergruimte in de badkamer. Boven het badmeubel is een brede keramische wastafel aangebracht. Zowel de opbouwkranen als de douchecombinatie van Blaauw Sanitair zijn van geborsteld staal, dit zorgt voor een mooie matte structuur. Het witte vrijstaande ligbad is gemaakt van wit acryl. Om de badkamer af te maken is het plafond voorzien van 6 led spots, deze zijn kantelbaar en dimbaar. Zo kan altijd de gewenste sfeer worden gecreëerd.

Badkamer Genemuiden
Opgeleverde badkamer Genemuiden

Spiegelkast

De naam zegt het al, spiegelkasten zijn een spiegel en kast in één. Super handig voor het opbergen van alle (kleine) toiletartikelen. Een spiegelkast is erg praktisch vanwege de opbergruimte die geen loopruimte in beslag neemt. Een badkamerspiegel is onmisbaar en in de kast kan je jouw spulletjes opbergen en dat terwijl je de spiegel kan gebruiken. Moderne spiegelkasten zijn tegenwoordig vaak uitgerust met ledverlichting.

Spiegelkast badkamer
Toilet met flatline zitting

Toilet met flatline zitting

Toiletten met een flatline zitting, zoals de naam al zegt, een ultra vlakke uitstraling. De toiletten zijn uitgevoerd met softclosing en quickrelease. De softclosing zorgt ervoor dat de zitting niet hard dichtvalt, maar langzaam en geruisloos daalt. Hierdoor is het luid dichtslaan van de deksel verleden tijd. Quickrelease zorgt ervoor dat de wc-bril eenvoudig van het toilet te halen is waardoor je het toilet makkelijk kunt schoonmaken. Naast maximaal comfort biedt dit toilet dus ook eenvoudige reiniging.

Tijdloze badkamer

Een tijdloze badkamer is ideaal voor mensen die geregeld de sfeer in hun badkamer willen veranderen met accessoires. Tijdloze badkamers zijn voorzien van de modernste technieken, maar beschikken niet over trendgevoelig elementen. De basis van een tijdloze badkamer is neutraal, maar dit betekent niet dat dit saai is.

Tijdloze badkamer
Badkamer inspiratie

Badkamer inspiratie

Weet jij al precies hoe jouw nieuwe tijdloze droombadkamer eruit komt te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je badkamer? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3D-planner gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete badkamer.

Maak een afspraak