Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Tijdloze badkamer

Geef jouw badkamer stijl en elegantie met een tijdloos ontwerp. Een tijdloze badkamer is ideaal voor mensen die geregeld de sfeer in hun badkamer willen veranderen met accessoires. Tijdloze badkamers zijn voorzien van de moderne producten, maar beschikken niet over trendgevoelige elementen. Neutrale badkamers behoren bijvoorbeeld in de categorie tijdloos, omdat deze stijl je niet snel verveelt. Wij vertellen je graag meer over de tijdloze badkamer.

Gratis adviesgesprek

Tijdloze badkamer

Kenmerken tijdloze badkamers

Het belangrijkste kenmerk van een tijdloze badkamer is dat deze ruimtes geen trendgevoelige elementen bevatten. Hierdoor is een tijdloze badkamer een duurzame investering. De badkamer verouderd qua stijl namelijk niet. Hierdoor raak je er ook niet snel op uitgekeken! Door accessoires toe te voegen aan jouw tijdloze badkamer creëer je de gewenste sfeer. Het grote voordeel van een tijdloze badkamer is dat je met weinig budget de uitstraling van jouw badkamer regelmatig kunt veranderen. Door de accessoires te vervangen, vernieuw je iedere keer je badkamer!

Tijdloze badkamer donkere tegels
Tijdeloze badkamer Varsseveld
Tijdloze badkamer Lelystad

De materialen in een tijdloze badkamer

In een tijdloze badkamer zul je niet snel hele uitgesproken materialen vinden. Een roze toilet of uitgesproken marmerlook tegels komen er niet in voor. De materialen bestaan voornamelijk uit keramiek en houtlook. De keramische elementen hebben in deze badkamers een witte kleur. Dit materiaal wordt vaak gebruikt voor het sanitair. Houtlook wordt vaak gebruikt voor de meubels, de natuurlijke uitstraling ervan veroudert eigenlijk nooit. De kranen en andere accenten zijn vaak van rvs. Rvs is een typisch tijdloos materiaal en heeft bovendien geen uitgesproken uitstraling. 

Tijdloze badkamers
Kleuren tijdloze badkamer

Tijdloze badkamer kleuren

Zoals je misschien al wel verwacht, is het kleurenpallet van een tijdloze badkamer eenvoudig. De basis ervan bestaat uit wit, zwart en grijs. Deze kleuren hebben geen uitgesproken uitstraling en raken nooit uit de mode. Bovendien zijn deze kleuren makkelijk te combineren. De basis van een tijdloze badkamer is wel eenvoudig, maar dat betekent niet dat je helemaal geen kleur kunt toevoegen. De accessoires die je toevoegt aan je badkamer kunnen best kleur hebben. Hiermee geef je je badkamer ook direct een persoonlijke touch!

Onze opgeleverde tijdloze badkamers

Laat je inspireren

Een tijdloze badkamer samenstellen

Waar er bij sommige badkamerstijlen eindeloze mogelijkheden en combinaties zijn, is een tijdloze badkamer samenstellen wat eenvoudiger. De tegelbasis bestaat vrijwel altijd uit witte, grijze of zwarte tegels. We zien vaak dat er gekozen wordt voor een donkere vloer gecombineerd met witte wandtegels. Ook het sanitair heeft vrijwel altijd een witte kleur. De meubels van een tijdloze badkamer kunnen van houtlook, maar ook kunststof zijn. Bij een kunststoffen meubel wordt er vaak gekozen voor wit, grijs of zwart. De meubels worden vervolgens gecombineerd met rvs-elementen en je hebt je tijdloze badkamer samengesteld. Nadat je deze elementen hebt uitgezocht, is het tijd voor de accessoires. Hiermee kun je het zo bond maken als je zelf wil en geheel je eigen stijl creëren. Kom voor meer advies gerust eens naar een van onze winkels. Onze badkameradviseurs helpen je graag verder!

Verschillende badkamerstijlen combineren

Verschillende badkamerstijlen combineren

Het sanitair en de tegels van een tijdloze badkamer kun je niet combineren met een andere badkamerstijl. Dan verliest de badkamer al snel de tijdloze uitstraling. Maar met de accessoires kun je wel een andere badkamerstijl toevoegen aan je tijdloze badkamer. Door bijvoorbeeld voor hout(look) accessoires te kiezen geef je je badkamer een landelijke touch. Met goudkleurige elementen creëer je juist weer een luxe uitstraling. Zo kun je dus door je accessoires te veranderen ook de stijl van je badkamer veranderen. Ideaal als je graag wilt afwisselen.

Montage tijdloze badkamer

Bij Sani4All helpen we je altijd met het ontwerpen en uitzoeken van je nieuwe badkamer, maar daarnaast bieden wij ook montage- en plaatsingsservice aan. Volledige ontzorging noemen wij dat. In het gehele proces staan wij jou bij: vanaf het uitzoeken tot ver na de montage. Als je dit wil, komen onze monteurs bij je langs voor de montage en afwerking van je badkamer. Onze monteurs zijn betrouwbaar en professioneel, ze hebben al vele badkamers op de juiste manier geïnstalleerd. Na een korte periode van werkzaamheden geniet jij dus al van je droombadkamer. En dat zonder dat je je ergens druk om hebt hoeven te maken.

Tijdloze badkamerinspiratie

Misschien zoek je nog badkamerinspiratie voor jouw tijdloze badkamer? Omdat iedereen andere wensen heeft, is het belangrijk om te bepalen wat je aanspreekt. In onze winkels vind je altijd de laatste trends voor de scherpste prijzen. Wij verwelkomen je dus graag om je te helpen met het samenstellen van je badkamer. Wij denken altijd met je mee en laten je ook graag voorbeelden van onze opgeleverde badkamers. Wil je alvast beginnen met ontwerpen? Dat kan. Met onze 3D-planner maak jij een ontwerp waarmee je je complete badkamer al helemaal voor je ziet.

Persoonlijk tijdloze badkamer advies

Wil jij graag een tijdloze badkamer? Of wil je eerst nog wat advies inwinnen van onze betrokken en deskundige adviseurs? In beide gevallen staan wij voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Bij ons vind je badkamers voor iedereen, wat jouw wensen ook zijn. Wij luisteren dus altijd naar jouw wensen, budget en ruimte. Op basis hiervan geven wij een onafhankelijk en eerlijk advies. Ons doel is namelijk om jou blij te maken met een nieuwe badkamer die voor de volle honderd procent aan je wensen voldoet. Samen met jou vinden wij jouw droombadkamer.

Afspraak in de buurt plannen