Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Tijdloze badkamer

Geef jouw badkamer stijl en elegantie met een tijdloos ontwerp. Een tijdloze badkamer is ideaal voor mensen die geregeld de sfeer in hun badkamer willen veranderen met accessoires. Tijdloze badkamers zijn voorzien van de moderne producten, maar beschikken niet over trendgevoelige elementen. Neutrale badkamers behoren bijvoorbeeld in de categorie tijdloos, omdat deze stijl je niet snel verveelt. Wij vertellen je graag meer over de tijdloze badkamer.

Gratis adviesgesprek

Tijdloze badkamer

Tijdloze badkamers gaan jaren mee

Tijdloze badkamers vervelen nooit en zijn een verstandige en duurzame investering. Een tijdloze badkamer heeft een basis van neutrale kleuren en kwaliteitsproducten, maar is absoluut niet saai. Een tijdloze badkamer bevat geen trends, hierdoor veroudert de badkamer qua stijl ook niet. Hierdoor raak je er niet snel op uitgekeken. Met de juiste accessoires creëer je eenvoudig de gewenste sfeer volgens de laatste trends. Het grote voordeel van een tijdloze badkamer is dat je met weinig budget de uitstraling van jouw badkamer regelmatig kunt aanpassen. Door de accessoires te vervangen, vernieuw je iedere keer opnieuw je badkamer.

Tijdloze badkamers
Tijdloze badkamer stijl

Neutrale kleuren en stijlvolle materialen als basis

Een tijdloze badkamer creëer je door te kiezen voor een neutrale kleurstelling en stijlvolle materialen. Grijstinten en zwart zijn bijvoorbeeld kleuren die nooit uit de mode raken. Deze tijdloze badkamer is bijzonder compleet en praktisch ingedeeld. Want bij binnenkomst kan direct gebruik gemaakt worden van het toilet. Bovendien is deze aan de zijkant afgeschermd met een wandje waardoor de privacy direct gewaarborgd is. Als gebruikgemaakt wordt van het badkamermeubel of van het ligbad is er geen sprake van zicht op het toilet. Ook het douchegedeelte met zitje is heerlijk ruim. Geniet van de zachte douchestralen van de hoofddouche. De douchewanden zijn voorzien van keramische tegels die je bijzonder gemakkelijk reinigt. Op de vloer van deze badkamer zien we dezelfde stijlvolle tegels.

Tip! Kies voor neutrale tinten.
Een tijdloze badkamer ontstaat door te kiezen voor een neutrale kleurstelling en stijlvolle materialen!

Complete tijdloze badkamers van Sani4All

Complete badkamer Black & White

In de complete tijdloze badkamer Black & White vind je alles wat je maar in een badkamer nodig hebt. De badkamer is voorzien van basiskleuren die nooit uit de mode raken. Of en hoe jij je badkamer up-to-date houdt, is aan jou en de mooie accessoires die je uitkiest.

Complete badkamer Square Nature

Complete tijdloze badkamer Square Nature Luxe is een luxe badruimte. De hoogwaardige en handige producten maken het zeer degelijk en zeer gebruiksvriendelijk. De Classic is uitgevoerd in tijdloze basiskleuren, waardoor je hem door middel van accessoires altijd zelf aankleedt volgens de nieuwste trends.

Complete badkamer Classic

In de complete tijdloze badkamer Easy Living straalt de inloopdouche met regendouche luxe uit en het gebruik van grote tegels zorgt voor een ruimtelijk en licht uiterlijk. Een complete en tijdloze badkamer én van alle gemakken voorzien. Kenmerkend door eenvoud, elegantie en luxe.

Maak een moodboard voor jouw tijdloze badkamer

Een nieuwe badkamer ontwerpen is leuk, maar kan ook een echte uitdaging zijn. Want waar begin je? Er zijn zo veel mooie trends, stijlen en mogelijkheden. Wij raden aan om een moodboard te maken: een bord waarop je alle plaatjes plakt met materialen, tegels, kleuren en badkamermeubels die jou aanspreken. Op Pinterest en op internet vind je sowieso al heel veel inspiratie, maar kijk ook vooral in flyers en tijdschriften naar tijdloze badkamers die bij jouw persoonlijke smaak passen. Als je dit allemaal samenvoegt op je moodboard, creëer je een duidelijk overzicht van wat je wilt en zie je meteen wat wel en niet bij elkaar past. Neem je uiteindelijke moodboard ook vooral mee naar een van onze Sani4All winkels. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden voor een tijdloze badkamer aan de hand van je moodboard.

Moodboard tijdloze badkamer

Tijdloze badkamer montage

Bij Sani4All helpen wij jou altijd met het ontwerpen en uitzoeken van je nieuwe badkamer, maar daarnaast bieden wij ook montage- en plaatsingsservice. Volledige ontzorging noemen wij dat. In het gehele proces staan wij jou bij: vanaf het uitzoeken tot ver na de montage. Als je dit wilt, komen onze monteurs bij je langs voor de montage en afwerking van je badkamer. Onze monteurs zijn betrouwbaar en professioneel, in hun leven hebben ze al heel veel badkamers op de juiste manier geïnstalleerd. Na een korte periode van werkzaamheden geniet jij dus al van je droombadkamer. En dat zonder dat je je ergens druk om hebt hoeven te maken.

Tijdloze badkamer inspiratie

Misschien zoek je nog badkamer inspiratie voor jouw tijdloze badkamer? Omdat iedereen andere wensen heeft, is het belangrijk om te bepalen wat jou aanspreekt. In onze winkels vind je altijd de laatste trends voor de scherpste prijzen. Wij verwelkomen je dus graag om je te helpen met kiezen. Wij denken altijd met je mee en laten je ook graag voorbeelden zien van onze opgeleverde badkamers. Wil je zelf alvast beginnen met ontwerpen? Dat kan. Met onze 3D-planner maak jij een ontwerp waarmee je je complete badkamer al helemaal voor je ziet.

Persoonlijk advies tijdloze badkamer

Wil jij een tijdloze badkamer aanschaffen? Of wil je eerst nog wat advies inwinnen van onze betrokken en deskundige adviseurs? In beide gevallen staan wij voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Bij ons vind je badkamers voor iedereen, wat jouw wens ook is. Wij luisteren dus altijd naar jouw wensen, budget en ruimte. Op basis hiervan geven we een onafhankelijk en eerlijk advies. Ons doel is namelijk om jou blij te maken met een nieuwe badkamer die voor de volle honderd procent aan je wensen voldoet. Samen met jou vinden wij jouw droombadkamer.

Afspraak in de buurt plannen