Cottoceramix

Cottoceramix staat bekend om bijzondere keramische wand- en vloertegels. Ze hebben verschillende prachtige merken met aparte tegelmotieven en formaten. Het merk is continue op zoek naar nieuwe en bijzondere producten welke aansluiten bij een tijdloze trend. Naast authentiek gemaakte materialen bestaat de collectie van Cottoceramix ook uit moderne lijnen. Dus wil je iets aparts qua design in jouw badkamer of toilet? Kom dan eens langs bij Sani4all. Wij kunnen deze prachtige tegels aanbieden voor een scherpe prijs. In onze overzichtelijke showrooms kun je een aantal badkameropstellingen van het merk vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. Cottoceramix koop je bij Sani4all.

Cottoceramix kopen bij Sani4all

Het grote aanbod aan tegels is op verschillende prijsniveaus bij Cottoceramix zeer compleet, uitgebreid en exclusief. Met meer dan 45 kleuren is er altijd wel een passende tegel of combinatie te vinden. Deze leverancier voert onder andere de tegelmerken Adex, Stone Age en La Porta, Castelo, Marlborough, Natucer en Vives. Onze medewerkers helpen en adviseren je graag in één van onze vestigingen om de beste keuze qua tegels te maken. Je kunt bij ons een gratis 3D ontwerp maken, zodat je kunt zien hoe jouw nieuwe badkamer eruit kan komen te zien en welke benodigdheden er gewenst zijn. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij de professionele montage van je droombadkamer of tegelvloer.

Ik koop Cottoceramix tegels bij de specialist

In onze overzichtelijke showrooms vind je een aantal badkameropstellingen met de mooiste vloer- en wandtegels, waar je veel inspiratie kunt opdoen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. De mooiste Cottocera ix collectie vind je bij Sani4all. Onze ervaren medewerkers helpen en adviseren je graag in één van onze vestigingen om de beste keuze voor jouw perfecte badkamer te maken.

 

Gratis adviesgesprek

Volg ons voor de laatste badkamer trends!