Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in de omgeving van Groesbeek

Is jouw oude badkamer echt aan vervanging toe? En woon je in de Regio van Groesbeek? Kom dan eens langs bij Sani4All Beuningen. In onze winkel staan onze adviseurs voor je klaar om samen met jou de badkamer te realiseren die jij graag wenst. Geef jouw wensen door aan onze adviseurs en ze helpen jouw met het samenstellen van de nieuwe badkamer.

Het assortiment van onze winkel

Bij onze badkamerwinkel in de omgeving van Groesbeek hebben wij een ruim assortiment. Wij hebben complete badkamers in onze winkel staan. Deze badkamers hebben verschillende stijlen, waardoor je elke stijl dus rustig even kunt bekijken. Ook hebben wij een ruim assortiment aan sanitair. Bekijk het ruime assortiment aan badmeubels, toiletten, baden en doucheruimtes. We hebben overal een staal van, dus je kunt de combinaties gerust even bij elkaar bekijken. Ook vind je bij ons in de de regio van Groesbeek een ruim assortiment aan tegels voor je badkamer. Zo vind je bij ons altijd de kleur tegel die bij jouw badkamer past.

Complete badkamer Sunrise

Welke stijl past bij jouw badkamer

Als je een nieuwe badkamer gaat uitzoeken of samenstellen moet je veel keuzes maken. Dit is best lastig, er is namelijk zo veel keus. De basis van je badkamer is de stijl. Het is dan ook fijn als je al een beetje weet welke stijl je graag wilt. De stijlen zijn te bekijken in onze winkel. Hieronder lichten we een aantal stijlen uit:

Scandinavische badkamer

De badkamers in deze stijl zijn minimalistisch en vooral comfortabel. Ook speelt licht een belangrijke rol in deze stijl, het zorgt namelijk voor kalmte en rust. Als je accessoires in deze stijl gebruikt, kies dan voor praktische accessoires, zoals bijvoorbeeld een zeeppomp. Hierdoor houd je de badkamer minimalistisch.

Scandinavische badkamer met hout

Hotel chique badkamer

De badkamers in deze stijl hebben een luxe uitstraling. Comfort speelt ook een belangrijke rol in deze stijl. Je moet je namelijk, net zo als in een hotel kamer, volledig kunnen ontspannen. Je ziet bij deze stijl geen eenvoudige basistegel op de muur, maar juist het omgekeerde. Denk hierbij aan diep en donkere kleuren.

Bruine hotel chique badkamer

Retro badkamer

Deze stijl is even uit zicht geweest, maar zie je steeds meer terugkomen. De badkamers hebben een nostalgische en ontspannen sfeer. Je ziet voornamelijk veel warme kleuren en houten elementen terugkomen. In deze badkamer zul je vaak de terrazzo tegels, die zorgen voor een authentieke uitstraling.

Retro badkamer

Japandi badkamer

Deze stijl is een combinatie van de Japanse stijl, die voornamelijk donker is en verschillende contrasten heeft. En de Scandinavische stijl, die licht is met pasteltinten en minimalisme centraal staat. Dit zorgt voor het contrast licht en donker. Ga dus voor zachte tinten met donkere elementen.

Japandi badkamer

Op zoek naar inspiratie voor jouw badkamer

Wil je graag wat inspiratie op doen voor jouw nieuwe badkamer? Dit kan natuurlijk via internet, maar je weet nooit hoe het er in het echt uit ziet. Kom dus gerust eens langs bij onze badkamerwinkel in de regio van Groesbeek en laat je inspireren. We hebben dus complete badkamers staan in verschillende stijlen. Hierdoor kun je verschillende stijlen bekijken en kijken welke stijl jouw het meest aanspreekt. Ook zijn er vele tegels bij ons te bekijken en kun je echt de kleuren en materialen bij elkaar zoeken. Het is fijn als je ergens echt een goed beeld bij hebt en hierdoor de juiste keuzes kunt maken.

Complete badkamer Ibiza Sand

Kom eens het assortiment bekijken

Is jouw oude badkamer aan vervanging toe? Kom dan eens langs bij onze badkamerwinkel in de regio van Groesbeek. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag met het realiseren van jouw droombadkamer. Vertel wat je wensen zijn en onze adviseurs helpen je met het uitzoeken van de materialen en producten die bij jouw wensen horen. Kom gerust eens binnen wandelen of maak een afspraak. De koffie en thee staat al voor je klaar.

Maak een afspraak