Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in omgeving Schoten

Wil jij graag een nieuwe badkamer die helemaal naar jouw wensen is ingericht? En woon jij in de omgeving van Schoten? Kom dan eens langs bij Sani4All Amsterdam. We hebben een ruim assortiment, waardoor er genoeg mogelijkheid is om inspiratie op te doen. Wij hebben badkamers in verschillende stijlen en voor ieder budget. Hierdoor kan iedereen bij ons terecht voor een nieuwe badkamer.

Inspiratie voor je nieuwe badkamer

In onze badkamerwinkel in de regio van Schoten bieden wij alles om te zorgen dat jij je bij ons kan laten inspireren. We hebben verschillende complete badkamers in verschillende stijlen en kleuren. Je kan bij ons dus ook zien of de stijl die je in gedachte had voor jouw nieuwe badkamer ook echt wat voor jou is. Het kan ook zijn dat je uiteindelijk een andere stijl mooier vindt. Onze badkamers zijn dan ook van de laatste trends. Wil je dus graag een badkamer met de laatste trends? Kom dan eens langs bij ons in de buurt van Schoten.

Badkamerwinkel Amsterdam

De badkamerstijl voor jouw badkamer

Ben jij er al uit welke stijl jouw nieuwe badkamer moet krijgen? Het kan ook zijn dat je nog heel erg twijfelt. De stijl bepaalt namelijk echt de uitstraling van je badkamer. Wil je graag een stijl die rust uitstraalt of ga je liever voor een stijl die meer spreekt. In onze winkel zijn de stijlen te bekijken. Je krijgt dan een beter beeld van de stijl. Hieronder beschrijven we een paar stijlen voor je:

Bohemian badkamer

Deze stijl heeft een warme, levendig en wereld sfeer. Wil je een rustige, neutrale en klassieke badkamer? Dan is deze stijl dus iets voor jou. Er is hier dan ook vaak een mozaïek tegel te zien. De kleur groen komt hier ook heel vaak terug, denk niet alleen aan de kleur, maar er zijn ook vaak planten te zien in deze badkamer.

Complete badkamer Scandi Green

Kleurrijke badkamer

Houd jij niet van een simpele witte badkamer? Dan is deze badkamer wat voor jou! Niet de hele badkamer hoeft een uitgesproken kleur te hebben, maar er zijn dan wel bepaalde elementen of wanden die een uitgesproken kleur hebben. Ook kun je kiezen voor gekleurd sanitair als je echt eens wat anders wilt.

Complete badkamer Sunrise

Moderne badkamer

Een belangrijk kenmerk van de moderne badkamer zijn de strakke lijnen en vormen die je in deze badkamer kunt vinden. Deze badkamerstijl heeft ook een oase van rust. Je zult hier dan ook niet snel felle kleuren of drukke prints tegenkomen. In deze badkamer zie je veel rvs, steen en houtlook.

Winaar

Warme badkamer

Bij een badkamer in deze stijl moet je rekening houden met de kleuren die je gebruikt. Denk hierbij dus aan warme kleuren zoals donker bruin, kastanjebruin, donkergroen en beige. De verlichting moet je niet vergeten. Dit kan namelijk de sfeer aan je badkamer geven of juist de sfeer wegnemen.

Warme badkamer (1)

3D-ontwerp maken voor jouw nieuwe badkamer

Heb jij de indeling van je nieuwe badkamer al in je hoofd, maar wil je het graag ook op beeld zien? Maak dan bij ons een gratis 3D-ontwerp. In dit ontwerp kan je zien of de indeling van jouw nieuwe badkamer ook echt wordt zoals jij hem in gedachte hebt. Je kan er op dit moment ook achter komen dat de indeling eigenlijk helemaal niet zo praktisch is als je dacht. Het makkelijke aan het 3D-ontwerp van je badkamer is dat je deze mee kunt nemen naar de winkel in de regio Schoten. Onze adviseurs kunnen dan ook gelijk zien wat jouw wensen zijn.

Winkel Amsterdam

Advies van onze adviseurs

Wil jij graag een nieuwe badkamer en woon jij in de omgeving van Schoten? Kom dan eens bij onze badkamerwinkel langs. Indien gewenst kunnen wij je ook compleet ontzorgen en wordt de montage van jouw badkamer voor je gedaan. Kom gerust eens bij ons binnen of maak een afspraak. De koffie of thee staat voor je klaar.

Maak een afspraak