Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in de omgeving van Den Helder

Wil jij graag jouw badkamer vernieuwen? Woon je in de omgeving van Den Helder? Kom dan eens langs bij Sani4All Amsterdam. In onze badkamerwinkel hebben wij een ruim assortiment. Bij ons vind je complete badkamers, maar we hebben ook van elk artikel stalen liggen. Er is bij ons in de winkel dus genoeg om inspiratie op te doen.

Ervaren en deskundige adviseurs

Ga je een nieuwe badkamer kopen? Het is dan wel fijn als je wat advies kan krijgen van een adviseur. Een badkamer koop je niet vaak in je leven en een badkamer is een grote aankoop. Het is dan ook niet gek als je hier wat hulp bij nodig hebt. In onze badkamerwinkel in de regio van Den Helder vind je dan ook ervaren en deskundige adviseurs. Ze kunnen je voorzien van advies. Vertel onze adviseurs dan ook wat je wensen voor een nieuwe badkamer zijn. Ze helpen je graag met het vinden van de materialen en producten die bij jouw wensen passen. Zo ga je samen met onze adviseurs jouw droombadkamer realiseren.

Amsterdam badkamerwinkel

De juiste kleur voor jouw badkamer

Iets wat je veel moet doen bij het uitkiezen van een nieuwe badkamer, zijn keuzes maken. Omdat er zoveel keuze is, maakt het soms alleen maar moeilijker om ook echt de juiste keuze te maken. Je gaat soms twijfelen aan je eigen keuze. Een van de keuzes die je moet maken is dan ook de kleur voor je badkamer. In de winkel zijn alle kleuren te bekijken, dus kom gerust eens langs om de kleur in het echt te bekijken. We lichten een aantal kleuren voor je uit:

Groene badkamer

De badkamers met een groene kleur hebben een warme, stijlvolle en natuurlijke uitstraling. Met een groene badkamer kan je eigenlijk alle kanten op. Er zijn verschillende tinten van de kleur groen, die allemaal hun eigen sfeer en uitstraling hebben. Ook bieden wij verschillende elementen in de kleur groen aan.

Groene badkamers

Bruine badkamer

Een kenmerk van een bruine badkamer is dat ze een warme en ontspannen sfeer hebben. In een bruine badkamer kom je dan ook volledig tot rust. Ook kun je met deze kleur vele combinaties maken en verschillende stijlen creƫren, waardoor het dus eigenlijk een hele veelzijdige kleur is.

Bruine badkamers

Zandkleurige badkamer

De kleur zand is een zachtere maar ook lichtere variant van de kleur beige. Zandkleur is een natuurlijke kleur en hierdoor krijg je een warme en sfeervolle uitstraling. De zandkleur heeft een neutrale uitstraling, waardoor je er allerlei combinaties mee kunt maken.

Warme zandkleurige badkamer

Grijze badkamer

Een grijze badkamer hoeft niet grauw en saai te zijn. Je kunt van een grijze badkamer namelijk een hele stijlvolle en sfeervolle ruimte maken of juist een frisse en rustige ruimte. Grijs kent verschillende tinten en heeft ieder zijn eigen kenmerk. Hierdoor is het een veelzijdige kleur.

Grijze badkamers
Badkamerwinkel Amsterdam

Montage zelf doen of uitbesteden

Als je een nieuwe badkamer gaat kopen, komt er veel bij kijken. Denk aan het afbreken van jouw oude badkamer, maar natuurlijk ook het monteren van je nieuwe badkamer. Het monteren van jouw nieuwe badkamer lijkt makkelijker dan dat het is en wordt dus vaak onderschat. Bij de badkamerwinkel in omgeving Den Helder helpen we je graag. Wij kunnen je dan ook compleet ontzorgen. Druk maken om de verbouwing? Nergens voor nodig, wij regelen alles voor je. De oude badkamer wordt gesloopt en de montage van jouw nieuwe badkamer wordt gedaan. De montage wordt gedaan door professionele adviseurs.

Langs komen in de winkel

Wil je graag een nieuwe badkamer en woon je in de buurt van Den Helder? Kom dan eens langs bij onze badkamerwinkel en laat je inspireren. Je kunt alvast een 3D-ontwerp maken van jouw droombadkamer. Neem dit ontwerp mee naar de winkel en laat het zien aan de adviseurs. Zij zullen je helpen met het realiseren van dit ontwerp. Kom gerust langs in de winkel of maak een afspraak.

Maak een afspraak