Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in de omgeving van Enschede

Wil je graag een nieuwe badkamer, omdat de oude badkamer aan vervanging toe is? Woon je in de omgeving van Enschede? Kom dan eens langs bij Sani4All Varsseveld. In onze badkamerwinkel hebben wij een ruim assortiment aan sanitair en tegels. Ook staan bij ons in de winkel verschillende complete badkamers zodat je ook bij ons inspiratie op kunt doen.

Bij ons in de winkel vind je inspiratie

In de regio van Enschede vind je in onze winkels alles om inspiratie op te doen. Wij hebben verschillende complete badkamers in verschillende stijlen. De stijlen van de badkamer zijn van de laatste trends. Maar niet alleen de badkamers zijn van de laatste trends. Ook de rest van het assortiment is gebaseerd op de laatste trends. Wil je een complete badkamer van de laatste trends? Kom dan eens langs bij onze badkamerwinkel in de regio van Enschede. In onze winkel staan deskundige en ervaren adviseurs voor je klaar om samen met jou de droombadkamer te realiseren.

Varsseveld badkamerwinkel

Verschillende badkamerstijlen

Er zijn veel verschillende badkamerstijlen. In onze winkel zijn verschillende stijlen te bekijken. Je kunt dan ook echt ervaren hoe het is om in een badkamer met een bepaalde stijl te staan. Twijfel je nog over welke stijl jij voor je badkamer wilt? We beschrijven een paar badkamerstijlen:

Hotel chique badkamer

Een hotel chique badkamer geeft je het luxe gevoel van een hotel. Een van de belangrijkste kenmerken van deze stijl is de luxe uitstraling. Ook speelt de bekleding van de muren een belangrijke rol. Een ander belangrijk kenmerk is een klassiek effect en vergeet vooral het comfort niet in deze badkamer.

Complete badkamer Hotel Chique

Retro badkamer

In deze stijl zul je niet snel moderne elementen tegenkomen. Een kenmerk in deze stijl zijn dan ook de ronde vormen, net zoals de kranen. De kranen hebben een grote invloed op de sfeer in de retro badkamer. Wat je ook veel ziet zijn veel warme kleuren en houten elementen.

Retro badkamer

Strakke badkamer

Er zijn een aantal belangrijke kenmerken in deze stijl. Het belangrijkste kenmerk zijn de strakke lijnen en de minimalistische inrichting. Voor de kleur wordt vaak gekozen voor een neutraal kleurenpalet. Denk hierbij aan pasteltinten, zandkleuren, wit of zwart. In deze badkamer zou je niet snel drukke prints vinden.

strakke badkamers

Minimalistische badkamer

Deze badkamers hebben een strakke en opgeruimde uitstraling. Je kunt hier dan ook heerlijk tot rust komen na een lange dag werken. Een belangrijk kenmerk is dan ook de manier van inrichten van deze badkamer. De inrichting is summier, maar biedt voldoende opbergruimte, zodat er geen rommel ontstaat.

Badkamerspiegel minimalistische badkamer
Sani4All Varsseveld

3D-ontwerp maken

Weet jij al precies wat je wilt? Zie jij jouw nieuwe badkamer al helemaal voor je? Je kunt bij ons zelf een 3D-ontwerp maken. In dit 3D-ontwerp kun je jouw badkamer zo maken zoals jij wilt. Hierdoor kan je precies zien hoe de door jou samengestelde badkamer eruit komt te zien. Neem jouw zelf gemaakte 3D-ontwerp mee naar onze badkamerwinkel in de regio van Enschede. Zo kunnen onze adviseurs gelijk zien hoe jij jouw nieuwe badkamer graag wilt hebben.

De nieuwe badkamer samenstellen

Wil je graag meer informatie over het samenstellen van jouw badkamer? Kom dan eens langs bij onze badkamerwinkel in de regio van Enschede. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen. Wij bieden ook de montageservice aan. Ideaal als je zelf geen zin hebt om te verbouwen. Vraag voor meer informatie onze adviseurs. Kom gerust eens langs of maak een afspraak.

Maak een afspraak