Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in de omgeving van Maastricht

Wil je graag een nieuwe badkamer en woon je in de omgeving van Maastricht? Kom dan eens langs bij Sani4All Sittard-Geleen. Onze deskundige en ervaren adviseurs staan voor je klaar. Zo horen graag wat je wensen voor een nieuwe badkamer zijn. Je gaat samen kijken naar welke materialen en producten er bij je wensen horen. Zo kun jij je droombadkamer samenstellen.

Het assortiment bij ons in de winkel

In de badkamerwinkel in de regio van Maastricht hebben we complete badkamers staan, waardoor je bij ons inspiratie op kan doen. De complete badkamers hebben verschillende stijlen. Hierdoor kun je ook verschillende stijlen bekijken. De complete badkamers zijn ook in verschillende prijsklassen, hierdoor kan iedereen bij ons terecht. Ongeacht je budget. In de buurt van Maastricht hebben we ook een groot assortiment aan sanitair en tegels. Je kunt alles bij ons in de winkel vinden. In onze badkamerwinkel bieden wij verschillende merken aan, zodat je met elk budget bij ons terecht kunt.

Sittard-Geleen badkamerwinkel

Welke badkamerstijl past bij jou

Als je een nieuwe badkamer gaat kopen, dan heb je te maken met heel veel keus. Het is dan soms ook moeilijk om te kiezen. Als je weet in welke stijl je jouw nieuwe badkamer wilt, ben je al een heel eind op weg. We lichten hier wat badkamerstijlen voor je uit:

Luxe badkamer

In een badkamer in de luxe stijl kun je compleet tot rust komen na een lange dag. De badkamers hebben geen echte kenmerken, maar de stijl wordt gecreëerd door de samenstelling van de productcombinatie. In deze stijl zie je veel de marmerlook voorbij komen. Deze tegels hebben een luxe uitstraling.

Luxe badkamertegels

Marmerlook badkamer

De badkamer in de marmerlookstijl hebben een luxe sfeer en uitstraling. Je krijgt bij de stijl een rustige en ontspannen gevoel. Marmerlook komt het meest voor in de vorm van de tegels in de badkamer. De tegels zijn mooi te combineren met houtlook. Hierdoor komen de tegels helemaal tot z’n recht.

Groene marmerlook badkamer

Moderne badkamer

Als je een badkamer wilt in de moderne stijl, kun je er alle kanten mee op. Deze stijl heeft een minimalistische en strakke uitstraling. Dit zie je door de strakke lijnen en vormen die de stijl heeft. Denk hierbij aan een recht badmeubel of de inbouwkranen. Daardoor straalt de stijl een oase van rust uit.

Moderne badkamer

Scandinavische badkamer

De kenmerken van deze stijl zijn dat ze een minimalistische inrichting hebben en comfort staat hier dan ook centraal. Licht speelt ook een belangrijke rol. Dit zorgt namelijk voor een kalm en rustig gevoel. De kleuren die je hier ziet zijn dan ook altijd lichte en natuurlijke kleuren. Denk aan zachte pasteltinten.

Scandinavische badkamer met hout

Inspiratie voor je nieuwe badkamer

Wil je graag inspiratie opdoen voor jouw nieuwe badkamer? Kom dan eens langs bij onze badkamerwinkel in de omgeving van Maastricht. Je vindt bij ons complete badkamers in verschillende stijlen. We hebben een groot assortiment waarbij ook alles te bekijken is in de winkel. We hebben dan ook voor elk product een staal. Hierdoor kun je dus bekijken of de uitgezochte tegels wel staan bij de uitgekozen badmeubel en kraan. Je kunt dus door middel van de stalen de samenstelling van jouw badkamer bekijken. Je kunt dus in de regio van Maastricht je eigen badkamer samenstellen.

Sittard-Geleen badkamers

Advies van een deskundige adviseur?

Is jouw badkamer aan vervanging toe en woon je in de omgeving van Maastricht? Kom dan eens langs bij onze badkamerwinkel in Sittard-Geleen. Onze adviseurs helpen je graag met het realiseren van je droombadkamer. Vertel jouw wensen aan onze adviseurs en zij zullen je helpen met het uitkiezen van de producten en materialen. Kom gerust eens binnenlopen bij ons in de winkel. Maar je kunt ook een afspraak maken als je zeker wilt weten dat onze adviseur tijd voor je heeft. Dan staat de koffie en thee alvast voor je klaar.

Maak een afspraak