Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in de omgeving van Wormerveer

Is jouw oude badkamer aan vervanging toe en wil je graag een nieuwe badkamer? Kom dan eens langs bij Sani4All Amsterdam. Bij ons vind je een ruim assortiment aan sanitair en tegels. In de badkamerwinkel in de regio van Wormerveer hebben we alles staan, waardoor je bij ons inspiratie kunt opdoen. Dus kom gerust eens langs.

Amsterdam badkamerwinkel

Onze adviseurs staan voor je klaar

In de buurt van Wormerveer snappen wij dat je niet jaarlijks een badkamer koopt. Het is dan ook fijn als je wat advies kan krijgen van een adviseur. Wij staan in de winkel dan ook voor je klaar om je advies te geven over jouw nieuwe badkamer. Onze adviseurs zijn deskundige en ervaren adviseurs, dus hebben antwoord op al je vragen. Geef onze adviseurs door wat je graag zou willen en jouw wensen zijn voor een nieuwe badkamer. In de omgeving van Wormerveer denken wij graag met je mee en helpen je met het vinden van materialen en producten die bij jouw wensen horen.

Verschillende kleuren voor jouw badkamer

Er zijn zoveel verschillende kleuren, maar welke kleur past nou bij jouw badkamer? Sommige mensen weten gelijk welke kleur ze in hun badkamer zouden willen. Andere mensen hebben geen idee waar ze moeten beginnen omdat er zo veel keus is. We geven je dan ook wat voorbeelden van kleuren die geschikt zijn voor jouw badkamer.

Beige badkamer

De kleur beige is echt een zandkleur. Deze kleur heeft van zichzelf een hele zachte en warme uitstraling. Hierdoor krijgt een badkamer in de kleur beige een oase van rust. Ook wordt aan de kleur beige altijd een elegante en chique uitstraling gekoppeld.

Complete badkamer Easy Japandi

Groene badkamer

Er zijn veel verschillende tinten groen. Groen is dan ook een kleur waar je alle kanten mee op kunt gaan. Wil je een wat rustigere kleur groen, ga dan voor een mooie donkere tint groen. Wil je liever een tegel op de wand die echt opvalt? Ga dan voor een tegel die een felle kleur groen heeft.

Complete badkamer Scandi Green

Blauwe badkamer

De kleur blauw heeft een rustige, maar wel sprekende uitstraling. Blauw heeft verschillende tinten en elke tint heeft zijn eigen uitstraling. Doordat de meeste blauwtinten wel een rustige en sfeervolle uitstraling hebben, voelen de meeste blauwe badkamers ook warm en sfeervol aan.

Opgele~1

Bruine badkamer

De kleur bruin heeft een warme en sfeervolle uitstraling. Met een bruine badkamer kun je dan ook verschillende stijlen en uitstralingen creƫren. Je kunt met deze kleur dan ook alle kanten op. Deze badkamers hebben dan ook een ontspannen sfeer. Je kunt met bruin veel verschillende combinaties maken.

Opgeleverde badkamer Zevenaar

Bij ons altijd de scherpste prijs

Je krijgt bij onze badkamerwinkel in de regio van Wormerveer altijd meteen de scherpste prijs voor jouw nieuwe badkamer. Ons advies over de prijs is dan ook altijd zonder gedoe, transparant, eerlijk en je hebt voldoende tijd om erover na te denken. Bij ons in de omgeving van Wormerveer hebben we badkamers voor elk budget. In onze winkel hebben wij verschillende badkamers staan in verschillende prijsklassen. Hierdoor kan iedere klant met elk budget bij ons terecht voor een nieuwe badkamer.

Winkel Amsterdam

Meer informatie over een badkamer?

Wil je graag meer weten over een nieuwe badkamer en woon je in de omgeving van Wormerveer? Kom dan eens langs bij ons in de winkel en laat je inspireren! Wij kunnen je wat informatie geven over onze montageservice of kunnen een 3D-ontwerp voor je maken. Kom gerust eens langs of maak een afspraak. Onze adviseurs staan voor je klaar met een kopje koffie of thee.

Maak een afspraak