Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in de omgeving van Zaandam

Wil je graag een nieuwe badkamer, omdat de oude badkamer aan vervanging toe is? En woon je in de omgeving van Zaandam? Kom dan eens langs bij Sani4All Amsterdam en laat je inspireren. Onze deskundige en ervaren adviseurs staan voor je klaar. Ze willen je graag helpen met het realiseren van jullie droombadkamer.

Het assortiment bij ons in de winkel

In de regio van Zaandam hebben wij een ruim assortiment aan spullen voor jouw badkamer. Het hele assortiment is dan ook bij ons in de winkel te bekijken.  In onze badkamerwinkel staan verschillende complete badkamers die je kunt bekijken. In de omgeving van Zaandam bieden wij ook verschillende merken aan. Hierdoor hebben wij altijd wel een merk dat past binnen jullie budget. Onze adviseurs kennen het hele assortiment. Geef dus ook jouw wensen voor je badkamer door aan onze adviseurs en we weten welke producten en materialen wij hebben die hierbij passen.

Badkamerwinkel Amsterdam

Alle stijlen voor jouw badkamer

Er zijn zoveel stijlen en iedereen vindt een andere stijl mooi. Twijfel je tussen meerdere stijlen? Dan kun je ook nog een mix maken van meerdere stijlen door elkaar. Zo kan je een bepaalde stijl toch helemaal je eigen touch geven. We lichten een paar stijlen voor je uit:

Landelijke badkamer

Een badkamer met een landelijke stijl heeft een rustige, warme sfeer. Een landelijke badkamer hoeft niet alleen in een landelijke woning te staan, maar kan je ook tegenkomen in een stedelijke woning. De combinatie van natuurlijke kleuren en materialen vormen samen deze stijl.

Moderne landelijke badkamer

Wellness badkamer

Zodra je een badkamer met een wellness stijl binnenstapt, ervaar je gelijk de rust van een luxe wellness. Bij deze stijl is het belangrijk dat je na een belangrijke en drukke dag volledig tot rust kunt komen. Je vindt in deze badkamer dan ook luxe sanitair. In deze stijl zie je voornamelijk houtlook en natuursteen.

Wellness badkamer

Natuurlijke badkamer

Een badkamer met een natuurlijke stijl heeft dan ook veel weg van de natuur. Denk hierbij aan de natuurlijke kleuren en natuurlijke materialen. Deze badkamer straalt rust en warmte uit. Niet alleen de kleuren en materialen hebben wat weg van de natuur, maar ook de vormen, zoals de spiegel en wastafel.

Natuurlijke badkamers

Bohemian badkamer

Als je een badkamer met de Bohemian stijl binnen stapt, kom je binnen in een rustige, neutrale en klassieke badkamer. In deze badkamer zie je veel groen terugkomen, niet alleen groen als de kleur, maar ook planten zie je veel in deze stijl. In de Bohemian badkamer zie je ook veel natuurlijke materialen.

Tegels bohemian badkamer

Inspiratie kun je bij ons vinden

In onze badkamerwinkel in de regio van Zaandam hebben wij complete badkamers in verschillende stijlen. Weet je nog niet zeker in welke stijl jij jouw badkamer wilt hebben? Bij ons in de winkel kun je inspiratie opdoen. We hebben een hele grote afdeling met tegels, waardoor elke combinatie mogelijk is. In de omgeving van Zaandam zijn er voor verschillende sanitair artikelen stalen aanwezig. Denk hierbij aan stalen van iedere tegel, badmeubel, kraan en nog veel meer. Zo kun je elk staaltje bij elkaar houden en heb je een indruk hoe de samenstelling van jouw nieuwe badkamer eruitziet.

Winkel Amsterdam

Informatie krijgen over jouw nieuwe badkamer

Wil je graag een nieuwe badkamer en woon je in de omgeving van Zaandam? Kom dan eens langs bij onze badkamerwinkel in Amsterdam en laat je inspireren. Onze adviseurs staan voor je klaar en horen graag wat jouw wensen zijn voor de nieuwe badkamer. Ze kunnen je helpen met het realiseren van jouw droombadkamer in de regio van Zaandam. Maak een afspraak of kom gerust eens binnen voor wat advies.

Maak een afspraak