Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in de omgeving van Zoeterwoude

Wil jij graag een nieuwe badkamer? Woon je in de omgeving van Zoeterwoude? Kom dan eens langs bij Sani4All Gouda. Je kunt je laten inspireren in onze winkel. In de regio van Zoeterwoude staan onze deskundige en ervaren adviseurs voor je klaar. Ze helpen je graag met het realiseren van de nieuwe badkamer die aan al je wensen voldoet.

Een ruim assortiment in onze winkels

Bij onze badkamerwinkel in de omgeving van Zoeterwoude vind je bij ons een ruim assortiment aan spullen voor jouw nieuwe badkamer. Het hele assortiment is bij ons in de winkel te bekijken. In onze badkamerwinkel staan ook verschillende complete badkamers die je kunt bekijken. In de buurt van Zoeterwoude vind je altijd wel een artikel dat binnen jouw budget past. We bieden verschillende merken aan in verschillende prijsklassen. De adviseurs die bij ons in de winkel staan, kennen het hele assortiment uit hun hoofd. Geef aan onze adviseurs door wat je wensen zijn en wat het budget is wat je te besteden hebt. Dan kunnen ze hier rekening mee houden. Onze adviseurs weten precies welke producten passen bij jullie wensen en bij jullie budget.

Gouda badkamers

Welke badkamerstijl past bij jou

Er zijn zoveel verschillende stijlen, maar voor welke stijl kies je? Welke stijl past bij de rest van het huis. In de regio van Zoeterwoude staan in onze winkel badkamers in verschillende stijlen. Kom gerust de stijlen eens bekijken. We geven je alvast een paar voorbeelden van verschillende stijlen:

Landelijke badkamer

Een belangrijk kenmerk van deze stijl is de relaxte en warme uitstraling die deze stijl heeft. Ook spelen de natuurlijke kleuren en materialen een belangrijke rol. Deze badkamers hebben een natuurlijke uitstraling. Een combinatie van natuurlijke en moderne elementen.

Landelijke badkamers

Wellness badkamer

De rust die deze badkamer moet uitstralen, is een van de belangrijkste kenmerken. Je moet namelijk volledig tot rust kunnen komen in deze badkamers. Dit kan door middel van luxe sanitair toevoegen. Door de materialen die gebruikt worden krijgen deze badkamers ook een warme en natuurlijke uitstraling.

Grijze wellness badkamer

Warme badkamer

In deze stijl moet je voornamelijk rekening houden met de kleuren die je gebruikt. De kleuren die je hier ziet, zijn kleuren die je in het najaar tegenkomt in de natuur. Denk dus aan aardetinten. Maar ook zie je in deze stijl houtlook terugkomen. Denk in deze stijl wel aan de verlichting, als je donkere kleuren gebruikt.

Complete badkamer winter wood

Ton-sur-ton badkamer

In deze stijl kies je voor één basiskleur, die je in de gehele ruimte toepast. Wel kun je gebruik maken van verschillende tinten in deze kleur voor een speels effect. De badkamers in deze stijl zijn dan ook vaak minimalistisch doordat er maar één kleur wordt gebruikt.

Donkere ton-sur-ton badkamer
Gouda badkamerwinkel

Bij ons inspiratie opdoen

In de buurt van Zoeterwoude hebben wij in onze winkel complete badkamers staan in verschillende stijlen. Twijfel je nog over welke stijl nou echt bij jouw past? Kom dan eens bij ons in de winkel langs. Je kunt verschillende stijlen bekijken, waardoor je een bepaald beeld en gevoel krijgt bij een stijl. In onze badkamerwinkel in de omgeving van Zoeterwoude hebben wij een grote afdeling met tegels. Hierdoor is elke combinatie in jouw badkamer mogelijk. We hebben van elke tegel een staal staan, maar ook van elke kraan of badmeubel. Zo kun je alle stalen bij elkaar houden en krijg je een beeld van je samengestelde combinatie.

Tips voor jouw nieuwe badkamer

Wil je graag wat meer informatie over een nieuwe badkamer? Woon jij in de omgeving van Zoeterwoude? Kom dan eens langs bij ons in de winkel. Onze adviseurs staan voor je klaar om de badkamer te realiseren waar jij van droomt. Geef de wensen voor jouw nieuwe badkamer door aan onze adviseurs of maak een 3D-ontwerp. Dan ga je samen kijken welke producten en materialen hierbij passen. Kom gerust eens langs in de winkel of maak een afspraak.