Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Radiatoren

Radiatoren voor in de badkamer nodig? Sani4All biedt slimme oplossingen op het gebied van verwarming in die ruimte. Denk bijvoorbeeld aan standaard of design radiateurs. Deze geven een stijlvol accent aan de badkamer. Daarnaast bieden wij uitstekende mogelijkheden voor vloerverwarming. Dit zorgt voor een aangename temperatuur in de badkamer. Het is een onzichtbare warmtebron, waarbij je geen last hebt van leidingen en radiatoren die in de weg zitten.

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van badkamer verwarming, waar onze medewerkers je graag advies over geven. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij de professionele montage van de badkamerverwarming. Radiatoren van de hoogste kwaliteit koop je bij Sani4All.

Radiatoren kopen bij Sani4All

De badkamer radiateurs van Sani4All zijn speciaal bedoeld voor deze ruimte. Deze radiator is exclusief gecoat voor vochtige ruimtes. Ze hebben ook meerdere functies. Met de juiste verwarming zal de temperatuur in de ruimte prettig zijn, kun je fijn onder de douche gaan staan of gebruikmaken van het toilet. Tevens kunnen jouw handdoeken op de radiator worden gedroogd. Ze zijn dus onmisbaar in jouw badkamer of toilet. Bij Sani4All vind je de beste en mooiste radiateurs onder één dak. In onze overzichtelijke winkels kun je een aantal badkamer opstellingen vinden. Hier kun je veel inspiratie opdoen voor jouw radiator of vloerverwarming. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden.

Ik koop mijn radiatoren bij de specialist

In onze overzichtelijke winkels kun je een aantal badkamer opstellingen met de mooiste en meest functionele meubelen vinden. Hier kun je veel inspiratie kunt opdoen. Maak een afspraak met onze adviseur om de mogelijkheden in jouw badkamer of toilet te bespreken. De perfecte radiator koop je bij de specialist.

 

Bekijk alle radiatoren