Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Sani4All talk: Guus Tork

Guus Tork: “Als je bij Sani4All een winkel start, dan bouw aan iets wat voor 100% van jezelf wordt. Dit gevoel is fantastisch!”

Iedere maand spreken we één van onze franchise ondernemers en praten we over ondernemen, over de altijd zo interessante badkamer branche en nemen we samen even een kijkje in de winkel. Deze maand is aan het woord: Guus Tork, eigenaar van Sani4All Gouda en Barendrecht.

We starten altijd met de vraag: Wie ben je en waar kom je vandaan:

"Ik ben Guus Tork, ik ben inmiddels 32 jaar en ben geboren in het mooie Deventer. Voor Sani4All ben ik verhuisd naar Rotterdam om vervolgens een winkel te starten in Barendrecht."

Wat was altijd je droombaan toen je nog een kind was?

Guus moet even nadenken en al snel komt er een glimlach…"Geen idee eigenlijk… maar ik wilde eigenlijk altijd al heel veel geld verdienen, geld vond ik iets fascinerends. Ik ging vroeger ook altijd met een kleedje voor de supermarkt zitten met oud speelgoed, dit waren mijn eerste verdiende centjes. Daarna volgde de bijbaantjes, ik deed ook al de krantenronde voor mijn broer omdat ik nog te jong was, ik kreeg vervolgens van hem het geld waar ik weer super trots op was!" (glimlach wordt nog groter).

‘Als ik niet op deze Sani4All trein stap krijg ik voor de rest van mijn leven spijt!’

Franchiser Guus Tork
Guus Tork
Franchiser worden

Welk werk heb je gedaan voordat je de badkamers in ging?
"Na mijn studie lichamelijke oefening besloot ik toch liever de retail in te gaan en ben ik gaan werken voor het bedrijf Amac als verkoopmedewerker.  Al snel werd ik storemanager en had ik 25 man onder mij werken.
Ik was van mening dat ik wel meer mocht verdienen en ben toen verder gaan kijken en ging toen als accountmanager werken. Tijdens mijn dagelijkse route kwam ik terecht bij Sani4All in Varsseveld. Ik weet nog goed wat ik dacht toen ik daar stond te wachten en op de Sani4All landkaart keek: waarom zit Sani4All nog niet in Rotterdam? Daarna kwam ik in gesprek en kwam al heel snel tot de conclusie: als ik nu niet op deze trein stap krijg ik voor de rest van mijn leven spijt!"

Daarna begon je je eigen winkel, hoe ging dat precies en wat waren de dingen waar je toen tegenaan liep?
"Dat is gemakkelijk te beantwoorden: De verbouwing was echt heftig. Je gaat iets bouwen wat voor 100% van jezelf wordt! Je wilt daarom dat het perfect is. Gelukkig kreeg ik alle steun van de organisatie en stond ik er niet alleen voor. Ik weet nog goed dat in de laatste weken van verbouwing al de eerste klanten kwamen en ik al de eerste deals aan het sluiten was, dat was echt fantastisch!

Wat zou je anders gedaan hebben?
"Aangezien ik natuurlijk totaal geen ervaring had in de badkamerbranche deed ik in de eerste weken na opening maar wat! (moet erg hard lachen). Gelukkig kreeg ik de ruimte van mijn klanten om alles even goed uit te zoeken om zo een mooie badkamer te maken samen met de klant. Maar achteraf had ik liever nog even wat meer geleerd over badkamers verkopen."

Waarom wilde je graag ondernemer worden en wat betekent ondernemen voor jou?
"Eerder had ik altijd het idee dat ik andermans zakken aan het vullen was. Ik had het geld liever in mijn eigen zak. Natuurlijk is geld belangrijk maar je eigen ding kunnen doen is eigenlijk nog veel belangrijker. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen succes, en dat succes kan je dan ook direct vieren, work hard play hard!"

Wat is volgens jou de meerwaarde van een franchise formule?
"Je kan je focussen op waar je goed in bent. Marketing is niet mijn ding dus hier moest ik in ontzorgd worden. Sani4All zorgt ervoor dat je iedere dag klanten krijgt. Hier krijg ik rust van, je moet er toch niet aan denken om je zorgen te maken dat er geen klanten binnen komen? Ik ben ook wel van mening dat je in deze tijd niet meer zonder een franchise formule kan. Doordat we meerdere winkels hebben kunnen we de krachten bundelen. Voordat ik bij Sani4All aansloot had ik ook bij andere formules gesprekken gehad. Hier kreeg ik alleen geen transparant gevoel bij. Ik wil graag 100% ondernemer zijn zonder al teveel hoeven af te dragen of gekke instap fee’s te moeten betalen’. Het moet een eerlijk verhaal zijn waar de franchise nemer serieus veel geld kan verdienen. Dit is mogelijk bij Sani4All. Een tweede winkel op zo'n korte termijn openen met eigen verdiend geld zegt wel genoeg."

Wat maakt jouw winkel nou zo leuk of anders dan andere winkels?
"Dat is bij ons eigenlijk heel simpel, we helpen de klant zoals we zelf ook geholpen willen worden. We hebben net als veel andere winkels van Sani4All het motto: het onvoorwaardelijk helpen van een klant, zonder direct winst oogmerk. Als je goed zorgt voor de klant dan komt de winst vanzelf."

Kom eens langs!

Onze winkels zijn er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. We zien je graag snel in onze mooie winkel in Barendrecht of Gouda. Graag stellen we, samen met jou, een droombadkamer samen!

Ook franchiser worden?