Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Sani4All talk met Joey Boes

Iedere maand spreken we één van onze franchiseondernemers en praten we over ondernemen, over de altijd zo interessante branche en vragen we hoe dit wordt ervaren. Deze maand is het woord aan Joey Boes, eigenaar van Sani4All Deventer.

We starten altijd met de vraag: Wie ben je, waar kom je vandaan: Ik ben Joey Boes, 36 jaar oud en woon samen met mijn partner Floor en dochter Noortje in Doetinchem.

Welk beroep wilde je uitoefenen toen je vroeger nog een kind was? Net als, denk ik, elk jongetje wilde ik in m’n jeugd graag profvoetballer worden. Op latere leeftijd wilde ik leraar worden, tot het moment ik in de keuken kwam werken. Dit niet als verkoper van keukens maar dus als afwashulp. Daar is het idee ontstaan om kok te worden. Het leek mij heerlijk om lekker eten voor gasten te bereiden dus ik ben de opleiding tot zelfstandig werkend kok gaan volgen.

Joey Boes

Welk werk heb je gedaan voordat je de keukens in ging? Vanaf mijn 16e heb ik in de keuken van een restaurant gewerkt. Eerst dus als afwashulp en vlot hierna als ondersteuning in de keuken. Ik heb verschillende functies gehad voor aantal verschillende restaurants op verschillende niveaus. Na een aantal jaren in loondienst gewerkt te hebben heb ik de stap gemaakt om te gaan werken als freelance kok. In deze jaren ben ik het hele land door geweest om bij te springen waar men mij nodig had. Ik heb hierbij heel veel grote klussen gedraaid met als hoogtepunt de bruiloft van de oud bondscoach van het Nederlands elftal!

Wanneer besloot je te gaan verkopen en kan je ons meenemen in die tijd? Mijn verkoopcarrière is 8 jaar geleden begonnen als badkamerverkoper in de vestiging van Sani4All Zevenaar. Na 2 jaar werd er een nieuwe winkel van Sani4All in Varsseveld geopend waar ik 2 jaar vestigingsmanager van ben geweest. Daarna heb ik de stap gemaakt om een eigen vestiging in Deventer te starten. In Deventer draaien we nu bijna 4 jaar met de badkamerwinkel. Tijdens onze gesprekken met klanten kregen we steeds vaker de opmerking dat zij het jammer vonden dat wij geen keukenshowroom hadden. Dit heeft ons dan natuurlijk ook aan het denken gezet en hebben vorig jaar besloten in hetzelfde pand een Kitchen4All te openen. We hebben alles op alles gezet om voor de kerstdagen de winkel klaar te krijgen en dit is gelukt. 14 december 2020 zijn we open gegaan maar helaas moesten wij een dag later alweer dicht i.v.m. de lockdown. Uit deze periode zijn we sterk uitgekomen en draaien nu we gelukkig op volle toeren.

Waar ben je tegenaan gelopen bij het starten van een eigen winkel en wat zou je nu anders doen? Wellicht dat we met de wijsheid van nu wat andere keukenopstellingen hadden gemaakt en de showroom iets groter maar dat kan altijd nog. We hebben gelukkig de ruimte om wat uit te breiden.

Gevel Deventer

Waarom wilde je graag ondernemer worden en wat betekent ondernemen voor jou? Het ondernemen zit in de familie en schoonfamilie. Ik kan uit ervaring vertellen dat je mee wordt besmet. Mijn oom heeft een groot schoonmaakbedrijf en mijn schoonouders hebben beide een onderneming. Hier praat je dus veel over met elkaar en deelt ideeën en ervaringen. Zo is na mijn jaren in Zevenaar en Varsseveld het ondernemen wederom gaan kriebelen en ben ik mijn eigen showroom begonnen in Deventer.

Wat is volgens jou de meerwaarde van een franchiseformule? Er zijn tal van voordelen. Te beginnen met de inkoopafspraken die er gemaakt worden, hier zit een groot voordeel voor ons waar de klant ook van profiteert. Doordat de formules staan als een huis en goed lopen kunnen wij ons bezighouden met wat wij leuk vinden en goed in zijn: het maken en verkopen van mooie badkamers en keukens.

Wat maakt jouw winkel nou zo leuk of anders dan andere winkels? Zoals alle andere vestigingen hebben wij een mooie gezellige winkel. We hebben een ruim assortiment zodat iedereen kan slagen en een laagdrempelige manier van werken waardoor de klanten zich op hun gemak voelen. Dat vinden wij belangrijk.

Kom eens langs!

Een badkamer kopen in de buurt van Deventer? Laat je inspireren door de adviseurs van Sani4All. Vanuit Deventer bieden wij een prachtig assortiment aan met complete keukens en complete badkamers en tegels van de hoogste kwaliteit en voor de beste prijs.

 

Ook franchiser worden?