&noscript=1 />

Stank hoeft niet te stinken, dankzij Geberit DuoFresh

80% van de mensen stoort zich aan stank op het toilet. Met Geberit DuoFresh is dit voortaan verleden tijd. Wanneer je namelijk kiest voor de oplossingen van Geberit DuoFresh, worden vieze geurtjes direct vanuit de toiletpot verwijderd. Weten hoe dit precies werkt? Lees en kijk dan vooral gauw verder!

Hoe werkt Geberit DuoFresh?

Het geheim vind je achter de muur: met één druk op de knop wordt het energiebesparende geurzuiveringsonderdeel ingeschakeld. Deze wordt na 10 minuten automatisch uitgeschakeld. Het kan ook handmatig gestopt worden.

Dankzij de slimme oplossing van Geberit DuoFresh worden vieze geurtjes direct vanuit de toiletpot afgezogen en afgevoerd. Door het ingebouwde actieve koolstoffilter wordt de vieze lucht geneutraliseerd, waarna de ventilator frisse lucht terug de ruimte in blaast. Vervolgens zorgt een toiletblokje achter de bedieningsplaat voor een frisse spoeling van het toilet.

Bedieningsplaten

Omdat Geberit DuoFresh gewoon ingebouwd wordt achter de wand (net als bij de meeste inbouwreservoirs) kan hier een standaard toiletpot op gemonteerd worden. Als inbouwreservoir wordt de Geberit UP320 gebruikt.

En de keuze uit bedieningsplaten? Die is reuze! Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor de Geberit Sigma40 bedieningsplaat met waterbesparende 2-toets is de toiletblokjeshouder inbegrepen. Op die manier kun je de praktische toiletblokjes makkelijk en veilig in het inbouwreservoir plaatsen, voor extra frisheid en hygiëne in de badkamer bij elke spoeling. Voor meer informatie ben je van harte welkom in een van onze tien.

Bekijk een groot deel van onze bedieningsplaten hier!

MAAK EEN AFSPRAAK

Volg ons voor de laatste badkamer trends!

1