• Klanten beoordelen ons met een 9,0!
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Alinea 2

Het maken van een badkamer moodboard

Je wil graag een nieuwe badkamer, maar hoe moet deze eruit komen te zien? De keuze is in badkamers en badkamerstijlen is enorm en kan overweldigend zijn. Door het maken van een moodboard bepaal jij hoe jouw badkamer eruit komt te zien! Daarnaast kan je een moodboard gebruiken als voorbeeld tijdens een adviesgesprek. Hoe maak je eigenlijk een moodboard? Lees het hieronder.

Wat is een moodboard?

Een moodboard is een soort presentatie of collage die een stijl en/of sfeer visualiseren. Het bestaat uit foto’s, teksten en voorbeelden van, in dit geval, producten of stijlen. Je pakt hierbij verschillende onderdelen van een badkamer zoals bijvoorbeeld: een badkamermeubel, toilet, douche en tegels. Deze voeg je dan samen in je moodboard. Een moodboard geeft dus eigenlijk weer hoe je toekomstige droombadkamer eruit moet komen te zien.

Alinea_2
Alinea_3

Bepaal jouw stijl

Ben je er al over uit wat jouw stijl is? Of ben je nog zoekende? Zoek dan veel verschillende afbeeldingen op die je aanspreken en verzamel deze. Bekijk de afbeeldingen en probeer een rode draad in de stijlen te zoeken. Het kan zijn dat er meerdere stijlen bij je passen, bekijk dan of deze samen te combineren zijn!

Bij Sani4All hebben we verschillen stijlen badkamers, denk dan aan luxemodernbasicbohemianbetonlookindustrieel of landelijk.

Inspiratie op doen

Inspiratie kan je op vele manieren op doen, denk bijvoorbeeld aan het bekijken van websites, magazines of folders. Zoek naar alle kleuren, vormen en beelden die je aanspreken. Zoek niet alleen in magazines of folders op het gebied van badkamers, maar zoek ook eens in bijvoorbeeld lifestyle tijdschriften. Hierin vind je ook vaak sfeerbeelden terug die kunnen passen bij jou stijl. Een ander platform waar je inspiratie op kunt doen is Instagram, dit kan je doen door te zoeken op Hashtags. Een andere mogelijkheid is om de pagina van een winkel te bekijken, winkels plaatsen vaak sfeerbeelden van opgeleverde badkamers op Instagram. Bekijk hier onze Instagram!

Bij het op doen van inspiratie is het wel goed om voor ogen te houden welke stijl bij je past. Hierdoor zorg je ervoor dat je eenheid creëert op je moodboard.

Alinea_4
Alinea_5

Badkamer moodboard maken

Als je al je inspiratie verzamelt hebt is het tijd om je moodboard te gaan maken. Een moodboard maken kan op vele manieren. Bedenk wat voor jouw het prettigste werkt! Lees je het liefst magazines en houdt je van knippen en plakken? Maak dan je moodboard op papier. Als je ervoor kiest om je moodboard online te maken, dan zijn er tal van websites die de mogelijkheid bieden om een moodboard te maken, zoals Canva en Pinterest. Het voordeel van Pinterest is dat je enorm veel inspiratie op kan doen via het platform en meteen je moodboard kan maken. Door afbeeldingen ‘te pinnen’ kan je ze gemakkelijk plaatsen in je moodboard. Een ander voordeel is dat veel bedrijven/winkels gebruik maken van Pinterest. Zo kan je dus ook zien waar deze producten of stijlen te koop zijn. Zou je graag wat inspiratie op willen doen? Bekijk dan onze Pinterest!

Tip: Neem je moodboard mee naar een van onze winkels of showrooms, onze adviseurs kunnen je helpen met het uitzoeken van jouw droombadkamer die aansluit op je moodboard!

Badkamerinspiratie

Ben je op zoek naar badkamer inspiratie? Of weet je al precies hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw droombadkamer kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken? Met onze 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen complete badkamer ontwerpen.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Badkamer inspiratie

Badkamerinspiratie: een moodboard maken

Lees verder

Badkamertegels kiezen 6

Do’s en don’ts bij het kiezen van de juiste badkamertegels

Lees verder

Eyecatchers creëren in de badkamer

Eyecatchers creëren in de badkamer

Lees verder

Welke kleuren zijn geschikt voor jouw badkamer?

Welke kleuren zijn geschikt voor de badkamer?

Lees verder