Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Veiligheid en ergonomie in de badkamer

Mensen met een bad douche combinatie in huis snappen direct de gevaren hiervan. Door de hoge instap en de gladde bodem van het bad, kan het voor minder mobiele mensen lastig zijn om veilig een douche te nemen. Niks om je voor te schamen, maar wel ontzettend vervelend. In deze situatie raden we je aan om eens te kijken naar een andere indeling voor jouw badkamer. Maak eens gebruik van onze 3D-tool en bekijk de mogelijkheden van jouw badkamer. Door het bad en de douche apart te plaatsen of het bad achterwege te laten, kan de veiligheid in jouw badkamer er al enorm op vooruitgaan.

Veiligheid en ergonomie in de badkamer

Veiligheid en een bad douche combinatie

Mensen met een bad douche combinatie in huis snappen direct de gevaren hiervan. Door de hoge instap en de gladde bodem van het bad, kan het voor minder mobiele mensen lastig zijn om veilig een douche te nemen. Niks om je voor te schamen, maar wel ontzettend vervelend. In deze situatie raden we je aan om eens te kijken naar een andere indeling voor jouw badkamer. Maak eens gebruik van onze 3D-tool en bekijk de mogelijkheden van jouw badkamer. Door het bad en de douche apart te plaatsen of het bad achterwege te laten, kan de veiligheid in jouw badkamer er al enorm op vooruitgaan.

Een speciaal ontwerp voor veiligheid en ergonomie in de badkamer

Bij Sani4All kunnen we jou voorzien van een speciaal ontwerp, gebaseerd op wat jij nodig hebt. Zo voorzien wij de ruimte van een aangepaste douche, een aangepast toilet en een aangepaste wastafel. Door gebruik te maken van steunbeugels en voldoende ruimte in bijvoorbeeld de douche, zorgen wij ervoor dat jij je weer gemakkelijk door de ruimte kunt bewegen. Antisliptegels kunnen zorgen voor een steviger standpunt en een instap bad kan het nemen van een bad toegankelijk houden. Daarnaast kijken we per badkameronderdeel met jou mee om te kijken welke badkamerindeling het meest geschikt is voor jou en de badkamerruimte.

Een veilige badkamer in jouw stijl

Denk bij bovengenoemde aanpassingen niet direct aan zo’n ziekenhuisbadkamer; binnen ons assortiment is ontzettend veel mogelijk. We kunnen voor jou een aangepaste badkamer leveren en installeren, die nog steeds geheel past bij jouw badkamerstijl. Zo kun je veilig en in stijl gebruik maken van jouw badkamer en kun je langer thuis blijven wonen.

Persoonlijk advies

Ieders mobiliteit en wensen zijn anders. Daarom gaan we graag met jou in gesprek om tot de perfecte oplossingen te komen. Soms kan een slim gebruik van anti-slipmateriaal al voldoende oplossing bieden, waar in andere gevallen een complete herinrichting van de badkamer nodig blijkt. Wij kijken en luisteren met jou mee, om zo tot het ideale badkamerontwerp te komen waarin veiligheid en ergonomie voorop staan. Maak vrijblijvend een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat je langer thuis kunt blijven wonen!

Gratis adviesgesprek

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Lees verder

Gemiddelde afmeting badkamer

Wat zijn de gemiddelde afmetingen van een badkamer

Lees verder

Verrassende ideeën toiletruimtes

Verrassende ideeën voor jouw toiletruimte

Lees verder

Water besparen in badkamer

Tips om water in de badkamer te besparen

Lees verder