&noscript=1 />

Creëer je eigen badkamermeubel

Wat is er mooier dan een eigen ontworpen badkamermeubel?
Bij ons kan het!

Een meubel naar eigen smaak, vorm en afmetingen. Het is zelfs mogelijk om de materialen zelf te bepalen. Kies je bijvoorbeeld voor massief eiken in combinatie met industrieel staal? Kan een badkamer nog persoonlijker? Wij denken van niet. En dat past geheel bij Sani4all, complete ontzorging. Een perfecte kans voor een unieke en persoonlijke badkamer. Jij creëert en wij ontwerpen. En niet geheel onbelangrijk: voor de lage prijzen die je van ons gewend bent. Vraag naar de mogelijkheden bij onze adviseurs.

Deskundig advies

Door onze jarenlange ervaring en een uitgekiend assortiment, kan Sani4all je als geen ander van een deskundig advies voorzien. Zo kunnen ze perfect helpen bij het creëren van een Sani4all costum made badkamermeubel.

Eigen ontwerp

Een Sani4all costum made badkamermeubel geeft jou de mogelijkheid om een meubel te ontwerpen wat geen ander heeft. Hierbij zijn de mogelijkheden grenzeloos. Volledig naar eigen smaak en wensen, wees uniek!

Complete ontzorging

Een eigen ontwerp is mooi, maar het is belangrijk dat er met de juiste materialen en afmetingen gewerkt gaat worden. Daarom biedt Sani4all jou hierin de begeleiding die nodig is. Van ontwerp, productie, gratis bezorging tot aan de montage. Wij regelen het voor jou. Wij streven naar complete ontzorging.

Garantie

Wij garanderen dat Sani4all costum made badkamermeubels gemaakt worden van materialen van de allerbeste kwaliteit. Daarom hanteren wij ook  “gewoon” een garantie van 5 jaar op deze producten.

Stel nu je eigen badkamer samen

MAAK EEN AFSPRAAK

Volg ons voor de laatste badkamer trends!

1