Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Creëer je eigen badkamermeubel

Wat is er mooier dan een eigen ontworpen badkamermeubel?
Bij ons kan het!

Een meubel naar eigen smaak, vorm en afmetingen. Het is zelfs mogelijk om de materialen zelf te bepalen. Kies je bijvoorbeeld voor massief eiken in combinatie met industrieel staal? Kan een badkamer nog persoonlijker? Wij denken van niet. En dat past geheel bij Sani4All, complete ontzorging. Een perfecte kans voor een unieke en persoonlijke badkamer. Jij creëert en wij ontwerpen. En niet geheel onbelangrijk: voor de lage prijzen die je van ons gewend bent. Vraag naar de mogelijkheden bij onze adviseurs.

Deskundig advies

Door onze jarenlange ervaring en een uitgekiend assortiment, kan Sani4All je als geen ander van een deskundig advies voorzien. Zo kunnen ze perfect helpen bij het creëren van een Sani4All custom made badkamermeubel.

Eigen ontwerp

Een Sani4All custom made badkamermeubel geeft jou de mogelijkheid om een meubel te ontwerpen wat geen ander heeft. Hierbij zijn de mogelijkheden grenzeloos. Volledig naar eigen smaak en wensen, wees uniek!

Complete ontzorging

Een eigen ontwerp is mooi, maar het is belangrijk dat er met de juiste materialen en afmetingen gewerkt gaat worden. Daarom biedt Sani4All jou hierin de begeleiding die nodig is. Van ontwerp, productie, gratis bezorging tot aan de montage. Wij regelen het voor jou. Wij streven naar complete ontzorging.

Garantie

Wij garanderen dat Sani4All custom made badkamermeubels gemaakt worden van materialen van de allerbeste kwaliteit. Daarom hanteren wij ook  “gewoon” een garantie van 5 jaar op deze producten.

Stel nu je eigen badkamer samen