Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Douchecabine

Douchecabine voor in je badkamer nodig? Een douche cabine creëert een afgesloten doucheruimte in de badkamer. Over het algemeen bestaat een cabine uit zijwanden en deuren, die vaak zijn uitgevoerd met veiligheidsglas. Meestal wordt zo’n cabine in de hoek van een badkamerruimte gebouwd. Op deze manier maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte die je hebt. Wat betreft het design van de cabine heb je verschillende opties. Bij Sani4All heb je de keuze uit zowel ronde als vierkante douchecabines. Daarbij bestaan er ook twee- en vierdelige cabines. Door al deze varianten heb je altijd een cabine die perfect aansluit bij jouw beschikbare ruimte in de badkamer en heb je de keuze uit een douche cabine die past bij jouw persoonlijke smaak. De mooiste douchecabine koop je dus bij Sani4All.

Douchecabine kopen bij Sani4All

Bij Sani4All kun je kiezen uit douchecabines van verschillende afmetingen. Elke badkamer is qua inrichting en grootte anders. Daarom heb je bij ons de keuze uit een cabine op maat die perfect past in jouw badkamer. En ook heb je ruime keus uit het materiaal. Een glazen douchecabine transparant, waardoor het ruimtelijk aspect van de badkamer bevorderd wordt. Vind je een transparante douchecabine te open? Kies dan voor grijs glas. Dit type glas is minder transparant. In onze winkels vind je een ruim assortiment aan douchcabines van topmerken als Villeroy & Boch, Grohe en Geberit. Zo kun je inspiratie opdoen voor je eigen badkamer waar nog een cabine in geplaatst moet worden. En ook staan onze mensen voor je klaar. Met ruim vijftien jaar expertise in de wereld van badkamers en sanitair ben je bij Sani4All verzekerd van een vakkundig advies.

Douchecabine kopen bij de specialist

Je bent dus op zoek naar de badkamerspeciaalzaak voor de mooiste douchecabine? Breng dan eens een vrijblijvend bezoek aan een winkel van Sani4All om inspiratie op te doen. Onze specialisten helpen en adviseren je graag om de beste keuze voor de badkamer te maken. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij ook de professionele montage. Bezoek dus snel een van onze winkels voor het aanbod.

Selecteren