Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Grohe SmartControl bij Sani4All

Waanzinnige luxe met de innovatieve Grohe Grohterm Smartcontrol!

Grohe biedt werkelijk alles voor je badkamer. Of je nu op zoek bent naar een wastafelkraan, een douche of badkameraccessoires; ze hebben het én wij hebben het. Het merk biedt een breed en diep badkamerassortiment aan in verschillende stijlen: Cosmopolitan, Contemporary en Authentic. Elke stijl staat voor een eigen karakter en voor elke smaak. Neem in het bijzonder de Grohe SmartControl-collectie. Bekijk de producten hier.

De Grohe Grohterm SmartControl is een innovatie op het gebied van bediening bij douches. Het gemak en de kwaliteit is ongekend. Het geeft net even dat extra’s aan jouw waanzinnige badkamer. Wil jij weten hoe dit werkt? En hoe dit eruit ziet? Kom dan naar één van onze winkels, altijd in de buurt. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. De mooiste Grohe collectie vind je bij Sani4all en altijd voor de beste prijs!

Grohe SmartControl kopen bij Sani4All

Dit is een toonaangevend merk in de badkamer sanitair wereld. Het assortiment van dit merk is zeer breed en voor iedere prijsklasse geschikt. Badkamerproducten van Grohe koop je bij Sani4All. Wij hebben een groot assortiment en bieden een prima service. In onze showrooms staan de medewerkers altijd klaar voor een persoonlijk advies over dit merk. Al vele tientallen jaren lanceert Grohe innovatieve en ontwerp gedreven badkamer- en keukenkranen. In alle producten zie je het vakmanschap en passie terug. Ze zijn niet te evenaren en doorstaan elke test. Het resultaat is een indrukwekkende serie aan ontwerpen geschikt voor jouw badkamer of keuken met levenslange kwaliteit en unieke functies.

Ik koop mijn Grohe product bij de specialist

Onze ervaren medewerkers helpen en adviseren je graag in een van onze winkels om de beste keuze voor jouw perfecte badkamer te maken. Je kunt bij ons een gratis 3D-ontwerp maken, zodat je kunt zien hoe jouw nieuwe badkamer eruit kan komen te zien. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij de professionele montage van je droombadkamer. Koop de producten van dit merk direct bij Sani4All.