Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Een bijzondere badkamer creëren met eyecatchers

Als je een nieuwe badkamer koopt wil je natuurlijk wel dat deze badkamer helemaal bij jou past. Wil je een bijzondere badkamer? Dan kan je dit namelijk creëren door eyecatchers toe te voegen in jouw badkamer. Met eyecatchers in jouw badkamer kan je jouw badkamer zo bijzonder maken als dat je zelf wilt.

Eyecatcher badkamer

Kies voor een unieke spiegel

Je zult het niet snel verwachten, maar een spiegel kan ervoor zorgen dat jouw badkamer een bijzondere uitstraling krijgt. Door te kiezen voor een mooie bijzondere spiegel, kan de spiegel een echte eyecatcher zijn in jouw badkamer. Er zijn spiegels met bijzondere vormen, denk bijvoorbeeld aan een ovale spiegel of een spiegel met een organische vorm. Als je bijvoorbeeld kiest voor 2 ovale spiegels, zorg jij ervoor dat de spiegels opvallen en hierdoor een eyecatcher worden. Ook kan je kiezen voor een spiegel met verlichting, door de verlichting valt de spiegel nog meer op.

Unieke spiegel
Visschub
Visgraat
Hongaarse punt

Maak van tegels een eyecatcher

Je hebt veel verschillende soorten tegels, in alle vormen, kleuren en soorten. Zo zijn er ook bijzondere decortegels. Denk bijvoorbeeld aan een decortegel met een 3D-effect of tegel met een Portugese print. Door een mooie decortegel in je badkamer toe te voegen, bijvoorbeeld in de douche, maak jij van deze plek een echte eyecatcher. Je kan de decortegel ook in verschillende patronen leggen. Hieronder zijn er een paar uitgelegd:

De visschub

Bij het legpatroon van de visschub heeft de tegel een vorm van een schelp. De bolling van de tegel is naar beneden gericht en hierdoor lijkt het op de schubben van een vis.

Visgraat

Het legpatroon visgraat lijkt heel erg op het Hongaarse punt, maar er is toch echt een verschil. Bij het visgraatpatroon worden de tegels haaks tegen elkaar aangelegd in een hoek van 90 graden. Hierdoor heeft het visgraatpatroon een iets meer geweven effect dan een Hongaarse punt.

Hongaarse punt 

Bij het Hongaarse punt worden de punten van de tegels in een hoek van 45 of 60 graden tegen elkaar aangelegd. Hierdoor krijg je meer rechte stroken. En oogt het Hongaarse punt wat rustiger dan het visgraatpatroon.

Kleurrijke of unieke badmeubelset

Door een uniek badmeubel te nemen kun je van jouw badkamer een uniek geheel creëren. Badmeubels zijn in vele kleuren en materialen verkrijgbaar. Hierdoor heb je veel keus en kun je hier dus echt een eyecatcher van maken. Wil je jouw badmeubel kleurrijk maken? Ga dan niet voor een standaard witte waskom, maar kies dan voor een mooi gekleurde waskom op jouw badmeubel. Hierdoor kan je jouw badmeubel meer kleur geven. Een uniek badmeubel met een kleurrijke waskom kan een echte eyecatcher zijn in jouw badkamer.

Uniek badmeubel
Unieke badmeubelset

Stijlvol verwarmen

Het is natuurlijk fijn als je badkamer altijd heerlijk warm is en daarom is een verwarming in deze ruimte belangrijk. Er wordt al snel gedacht dat de verwarming de uitstraling van de badkamer verpest. Maar we hebben unieke design radiatoren die juist de uitstraling van badkamer kunnen versterken. De design radiatoren hebben een unieke uitstraling en zijn in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar. Hierdoor is jouw radiator niet alleen praktisch, maar ook luxe en exclusief. Een echte eyecatcher dus!

Eyecatchers in jouw badkamer met Sani4All

Wil je graag van eyecatchers in jouw badkamer creëren? Kom dan eens langs bij een van onze winkels en onze adviseurs kunnen je hierover advies geven. Ze helpen je graag met het realiseren van de badkamer waar je al jaren van droomt. Benieuwd naar ons advies? Maak dan een afspraak en wij zorgen dat de koffie en thee alvast voor je klaarstaat.

Maak een afspraak

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Populaire badkamerstijlen

De populaire badkamerstijlen van het moment

Lees verder

Inrichten seniorenbadkamer

Alles over het inrichten van een seniorenbadkamer

Lees verder

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Lees verder

Gemiddelde afmeting badkamer

Wat zijn de gemiddelde afmetingen van een badkamer

Lees verder