Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Vtwonen

Tegels voor de badkamer

Vtwonen heeft zowel diverse vloertegels en tegels voor aan de muur. De vtwonen tegels zijn te verkrijgen in allerlei soorten, maten en kleuren. Of je nu op zoek bent naar een warme uitstraling of frisse look; er is voor elk scenario een passende oplossing. Door het brede aanbod kan je eindeloos mixen en matchen. De tegels van vtwonen zijn verkrijgbaar bij Sani4All Deventer, Sani4All Hoogeveen, Sani4All Vianen en Sani4All Zevenaar.

 

Vtwonen logo

Divers assortiment tegels

Onze ervaren medewerkers helpen en adviseren je graag in één van onze winkels om de beste keuze voor jouw perfecte vtwonen badkamer te maken. Je kunt bij ons een gratis 3D-ontwerp maken, zodat je kunt zien hoe jouw nieuwe badkamer eruit kan komen te zien. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij de professionele montage van je droombadkamer. Koop jouw vtwonen collectie direct bij Sani4All.

Vtwonen Brick serie

De Brick serie van vtwonen is een ambachtelijke lijn, het maakproces van deze stenen is namelijk uniek. Bij iedere steen wordt met de hand de klei aangedrukt. Door dit proces krijgt iedere steen een eigen structuur en is iedere steen uniek. Deze lijn van vtwonen is verkrijgbaar in 4 uni kleuren, deze stenen hebben dus dezelfde kleur en in 4 industriële kleurmixen. Deze stenen hebben een mix van een aantal kleuren. Om de stenen optimaal tot hun recht te laten komen zit er bij elke kleur steen een bijpassend kleur lijm. Deze kan tevens ook als voeg gebruikt worden.

Vtwonen douchetegel

Vtwonen heeft een unieke douchetegel op de markt gebracht. Deze vtwonen tegel is namelijk voorzien van een geïntegreerd drainsysteem. Dit houdt in dat de afvoer van de douche verwerkt zit in deze tegel. Hierdoor is er nauwelijks nog wat zichtbaar van de doucheafvoer. Omdat de afvoer in één tegel verwerkt is, is het makkelijk schoon te houden. Als laatst is deze tegel ook nog eens kras- en slijtvast. Deze tegel is onderdeel van de tegelserie Mold, dit is een fraaie, rustieke betonserie. Deze vtwonen douche tegel is verkrijgbaar in dezelfde vier kleuren als de Mold tegelserie.

Bezoek onze winkel

Vtwonen is een toonaangevend tegelmerk en past daarom precies in het rijtje merken van Sani4All. Wij hebben dank ook een groot assortiment van dit merk. Heb je advies nodig over de tegels van vtwonen?  In onze winkels staan onze deskundige adviseurs altijd voor je klaar!  Ze helpen en adviseren je graag om de beste keuze voor jouw nieuwe badkamer te maken.

Bezoek een winkel bij jou in de buurt