&noscript=1 />

vtwonen

Tegels voor de badkamer

vtwonen heeft zowel diverse vloertegels en tegels voor aan de muur. De vtwonen tegels zijn te verkrijgen in allerlei soorten, maten en kleuren. Of je nu op zoek bent naar een warme uitstraling of frisse look; er is voor elk scenario een passende oplossing. Door het brede aanbod kan je eindeloos mixen en matchen. De tegels van vtwonen zijn verkrijgbaar bij Sani4all Deventer, Sani4all Hoogeveen en Sani4all Zevenaar.

vtwonen-tegels-logo

Divers assortiment tegels

Onze ervaren medewerkers helpen en adviseren je graag in één van onze vestigingen om de beste keuze voor jouw perfecte vtwonen badkamer te maken. Je kunt bij ons een gratis 3D ontwerp maken, zodat je kunt zien hoe jouw nieuwe badkamer eruit kan komen te zien. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij de professionele montage van je droombadkamer. Koop jouw vtwonen collectie direct bij Sani4all.

vtwonen Brick serie

De Brick serie van vtwonen is een ambachtelijke lijn, het maakproces van deze stenen is namelijk uniek. Bij iedere steen wordt met de hand de klei aangedrukt. Door dit proces krijgt iedere steen een eigen structuur en is iedere steen uniek. Deze lijn van vtwonen is verkrijgbaar in 4 uni kleuren, deze stenen hebben dus dezelfde kleur en in 4 industriële kleurmixen. Deze stenen hebben een mix van een aantal kleuren. Om de stenen optimaal tot hun recht te laten komen zit er bij elke kleur steen een bijpassend kleur lijm. Deze kan tevens ook als voeg gebruikt worden.

vtwonen douchetegel

vtwonen heeft een unieke douchetegel op de markt gebracht. Deze vtwonen tegel is namelijk voorzien van een geïntegreerd drainsysteem. Dit houdt in dat de afvoer van de douche verwerkt zit in deze tegel. Hierdoor is er nauwelijks nog wat zichtbaar van de doucheafvoer. Omdat de afvoer in één tegel verwerkt is, is het makkelijk schoon te houden. Als laatst is deze tegel ook nog eens kras- en slijtvast. Deze tegel is onderdeel van de tegelserie Mold, dit is een fraaie, rustieke betonserie. Deze vtwonen douche tegel is verkrijgbaar in dezelfde vier kleuren als de Mold tegelserie.

20190420_1530__MG_7791

Bezoek onze showroom

vtwonen is een toonaangevend tegelmerk en past daarom precies in het rijtje merken van Sani4all. Wij hebben dank ook een groot assortiment van dit merk. Heb je advies nodig over de tegels van vtwonen?  In onze winkels staan onze deskundige adviseurs altijd voor je klaar!  Ze helpen en adviseren je graag om de beste keuze voor jouw nieuwe badkamer te maken.

Bezoek een vestiging bij jou in de buurt!

Volg ons voor de laatste badkamer trends!

1