vtwonen

vtwonen in de badkamer. Met de nieuwe vtwonen baden collectie van Sani4all breng je eenvoudig een geheel eigentijdse sfeer aan in je badkamer. Hiermee geef je deze ruimte net even wat extra’s. Of je nu op zoek bent naar een warme uitstraling of frisse look; er is voor elk scenario een passende oplossing. De collectie is niet alleen mooi, maar ook slim ontworpen. De ruime lades bieden plaats aan al je producten. De smalle kasten nemen daarnaast weinig plaats in, maar bieden wel veel opbergruimte. In onze overzichtelijke showrooms kun je een aantal badkameropstellingen vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. De mooiste vtwonen collectie vind je bij Sani4all.

vtwonen collectie bij Sani4all

Bij Sani4all heb je een uitgebreid aanbod aan vtwonen baden. De collectie bestaat uit twee designlijnen: Solid en Shell. Deze twee sferen zijn in verschillende kleuren, materialen en formaten te verkrijgen. Elke lijn bevat wastafels en wastafelonderkasten. Met de hoge kasten, spiegels, spiegelkasten, planchets en verlichting kun je jouw unieke combinatie samenstellen, geheel passend bij jouw smaak. Kenmerkend voor de Shell-lijn is de royale aflegruimte en binnenvorm met afgeronde hoeken. Solid is wat meer moderner en robuuster dankzij het strakke design met rechte lijnen. Benieuwd naar de verschillende stijlen? Kom dan eens langs in één van onze vestigingen om inspiratie op te doen.

Ik koop mijn vtwonen badkamer bij de specialist

Onze ervaren medewerkers helpen en adviseren je graag in één van onze vestigingen om de beste keuze voor jouw perfecte badkamer te maken. Je kunt bij ons een gratis 3D ontwerp maken, zodat je kunt zien hoe jouw nieuwe badkamer eruit kan komen te zien. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij de professionele montage van je droombadkamer. Koop jouw vtwonen collectie direct bij Sani4all.

Bekijk alle tegels

MAAK EEN AFSPRAAK

Volg ons voor de laatste badkamer trends!

1