Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in de omgeving van Middelburg

Is jouw oude badkamer aan vervanging toe en woon je in de omgeving van Middelburg? Kom dan eens langs bij Sani4All Roosendaal. Hier vind je een ruim assortiment aan badkamers en sanitair. Er staan verschillende badkamers in verschillende stijlen. Wil je graag wat inspiratie opdoen? Om dan eens bij onze badkamerwinkel in de regio van Middelburg langs.

Inspiratie voor je nieuwe badkamer

Als je een nieuwe badkamer wilt, ga je natuurlijk eerst inspiratie opdoen. Welke stijl vind je mooi? Welke indeling vind je mooi, maar ook praktisch? Wat is geschikt voor jouw ruimte? Als je een nieuwe badkamer gaat kopen, moet je over meer nadenken dan je van tevoren denkt. Bij onze badkamerwinkel in de omgeving van Middelburg hebben wij alles om je te inspireren. We hebben complete badkamers in verschillende stijlen. Je kan bij ons alles vinden wat behoort tot de laatste trends. Zo ga je altijd voor een badkamer die voldoet aan de laatste trends.

Sani4all roosendaal 4

Kleur van jouw badkamer

Als je voor een nieuwe badkamer gaat, dan is het ook fijn als je weet welke kleur je nieuwe badkamer moet krijgen. Wil je graag voor een lichte badkamer gaan of ga je juist voor een donkere ruimte? De kleuren zijn te bekijken in de winkel. We lichten verschillende kleuren voor je uit:

Bruine badkamer

Een badkamer met de kleur bruin straalt warmte en een ontspannen sfeer uit. Bruin is een kleur waar je alle kanten mee op kunt. Hierdoor kan je verschillende stijlen en uitstralingen creëren met deze kleur. Je kunt bruin toepassen door middel van tegels, maar er is bijvoorbeeld ook (licht) bruin sanitair.

Toepassen bruine badkamer

Grijze badkamer

Er wordt bij grijs al snel aan een grauwe en saaie ruimte gedacht. Met grijs kun je juist ook een sfeervolle en stijlvolle ruimte creëren. Grijs heeft diverse tinten, met verschillende kenmerken. Met grijs kun je alle kanten op en past het bijna wel in elke badkamerstijl. Er zijn dan ook veel verschillende combinaties mogelijk.

Grijze badkamers

Blauwe badkamer

Met de blauwe kleur kun je alle kanten op. Het is een heel veelzijdige kleur. De kleur blauw heeft een rustige, maar wel sprekende uitstraling. De kleur blauw wordt in de badkamer veel gezien door middel van blauwe tegels. Wil je wel blauw in de badkamer, maar geen tegel? Kies dan voor een blauw badmeubel.

Blauwe badkamer

Groene badkamer

De kleur groen heeft een warme, stijlvolle maar natuurlijke uitstraling. Je kunt met 0de kleur groen alle kanten op. Groen heeft veel verschillende tinten, het is dan ook een veelzijdige kleur. Je kan groen in de badkamer toepassen door middel van tegels, maar het kan ook door een groen badmeubel te kiezen.

Groene badkamers

Hoe werkt de montage

Er komt veel kijken bij het verbouwingsplan van een badkamer. Je moet de oude badkamer slopen en de nieuwe badkamer moet gemonteerd worden. Dit is nog een aardige klus. Wil je hier graag hulp bij of wil je het hele proces graag uitbesteden? Dan zit je bij onze badkamerwinkel in de regio van Middelburg goed. Wij kunnen je compleet ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat de badkamer bij je thuis geleverd wordt. De oude badkamer wordt gesloopt en er wordt gezorgd voor de montage van jouw nieuwe badkamer. Dit wordt gedaan door professionele monteurs uit de omgeving van Middelburg. Graag een deel zelf doen? Dat kan bij ons ook, wij passen ons aan jouw wensen aan.

Sani4all roosendaal 8

Advies van onze adviseurs

Wil je graag jouw oude badkamer vervangen en woon je in de buurt van Middelburg? Kom dan eens bij ons langs. Onze adviseurs staan voor je klaar om je droombadkamer te realiseren. De deskundige en ervaren adviseurs stellen samen met jou deze badkamer samen. Vertel ze dan ook al jullie wensen. De adviseurs kunnen ook een 3D-ontwerp voor je maken. Kom gerust eens binnen wandelen of maak een afspraak. De koffie en thee staan voor je klaar.

Maak een afspraak