Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Grijze badkamer

Bij een grijze badkamer denk je al snel aan een hele grauwe, wat saaie ruimte. Maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Je kunt met de grijze kleur namelijk ook hele sfeervolle en stijlvolle ruimtes samenstellen. Bovendien kun je met een grijze badkamer een hele frisse en rustige ruimte creëren, een sfeer waar veel mensen naar op zoek zijn voor hun badkamer! Ben je benieuwd hoe jij een stijlvolle en sfeervolle grijze badkamer samenstelt? Wij vertellen je er alles over.

Grijze badkamer (1)

De vele mogelijkheden van de grijze kleur

De kleur grijs wordt vaak geassocieerd met saai en grauw. Maar de kleur bestaat uit diverse tinten en iedere tint heeft zo zijn eigen kenmerken. Wanneer je bijvoorbeeld voor een wat lichtere en zachtere tint kiest, kun je een hele luxe badkamer creëren. En met een donkergrijze kleur kun je een hele warme en sfeervolle badkamer samenstellen. Zoals je al merkt is de kleur grijs een hele veelzijdige kleur waar je verschillende kanten mee op kunt. Dat maakt grijs dan ook een hele populaire badkamer kleur.

Grijze badkamers
Grijze badkamer met kleur

De manieren om grijs toe te voegen aan de badkamer

Je kunt de kleur grijs op allerlei manieren toepassen in je nieuwe badkamer, wanneer je dit zou willen zou je zelfs voor een volledig grijze badkamer kunnen kiezen. Want naast grijze badkamertegels, bieden we ook grijs sanitair en grijze meubels aan. Je kunt de kleur grijs zelfs bij de kranen terug laten komen. De kleur Gun Metal heeft namelijk een grijze tint en past daardoor perfect bij een grijze badkamer. Maar je hoeft natuurlijk niet voor een volledig grijze badkamer te kiezen. Je kunt gerust je grijze tegels combineren met bijvoorbeeld wit sanitair en houtlook meubels. Of kiezen voor een andere kleur tegels en dit combineren met grijs sanitair of meubels. Je kunt de kleur dus zoveel aan je badkamer toevoegen als jij wil.

Combineer jouw grijze badkamer met andere kleuren

Een van de voordelen van de kleur grijs is dat je de kleur heel eenvoudig met andere kleuren kunt combineren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kleurrijke combinatie met groen, blauw, roze of zelfs goud. Wanneer je de ruimte liever wat rustiger en neutraler houdt, kun je grijs ook combineren met kleuren als zwart, taupe en wit. De enige kleuren die wat lastiger te combineren zijn met grijs, zijn de zandtinten. Dit kan soms namelijk wat gaan vloeken, maar dit is wel afhankelijk van de tinten die je uitkiest. Daarnaast kun je de kleur grijs met allerlei materialen combineren. Kies voor marmerlook wanneer je een design badkamer wil creëren of ga juist voor houtlook om de badkamer wat warmte te geven.

Lichtgrijze badkamer
Grijsgroene badkamer

De badkamerstijlen die passen bij grijs

Wanneer je een nieuwe badkamer gaat kopen kijk je natuurlijk niet alleen naar de kleur van de ruimte, maar ook naar de badkamerstijl. Als je voor een grijze badkamer kiest, kun je bijvoorbeeld een tijdloze badkamer samenstellen door grijze badkamertegels te combineren met wit en rvs. Wanneer je juist voor een moderne ruimte wil gaan, combineer je grijze tegels in de badkamer dan met houtlook meubels en mat zwarte kranen. Ben je op zoek naar een landelijke badkamer? Combineer dan grijze wandtegels met houtlook vloertegels, houtlook meubels en Gun Metal kranen. Staat de stijl die je voor ogen hebt hier niet tussen? Met de kleur grijs kun je vrijwel iedere badkamerstijl samenstellen!

Zo stel jij jouw grijze droombadkamer samen

De basis van de badkamer bestaat vaak uit tegels. Als je je badkamer gaat samenstellen, begin je dan vaak ook met het uitzoeken van de tegels. Bij deze kleur kun je dan ook kiezen voor grijze tegels in de badkamer. Je kunt de volledige badkamer bekleden met grijze tegels, of kiezen voor een combinatie met een andere kleur of materiaal. Nadat je de tegelcombinatie hebt uitgezocht is het tijd om het sanitair en de meubels erbij te zoeken. Kies je beide in een grijze kleur? Of ga je voor wit sanitair en houtlook meubels? Als laatste kun je de kranen van de badkamer erbij voegen. Je kunt bij een grijze badkamer voor vrijwel alle kleuren kranen kiezen. Waar je met goudkleurige kranen meer voor een luxe stijl gaat, kies je met mat zwart voor modern. 

Samenstellen tijdloze badkamer

Complete montage bij Sani4All

Nadat je jouw droombadkamer hebt samengesteld, moet deze natuurlijk nog bij je thuis worden geleverd en gemonteerd worden. Dit kunnen wij volledig voor je verzorgen! De badkamer wordt door ons bij je thuis bezorgd én we bieden volledige montage aan. Om ervoor te zorgen dat jouw badkamer perfect wordt gemonteerd werken we alleen met kundige en ervaren monteurs. Zij hebben al vele badkamers mogen monteren en weten dan ook als geen ander hoe ze dit klusje moeten klaren.

Direct de scherpste prijs

Bij de aankoop van een nieuwe badkamer ga je niet over één nacht ijs. Je wilt goed over deze beslissing kunnen nadenken en dan is het wel zo fijn dat je weet waar je aan toe bent. Daarom bieden we je bij Sani4All altijd direct de scherpste prijs. Wanneer je jouw droombadkamer hebt uitgezocht, ontvang je van ons een eerlijke en transparante offerte met daarin de scherpste prijs. Dus geen gedoe, onderhandelingen of kleine lettertjes! Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Bovendien bieden we je voldoende bedenktijd aan zodat je even rustig kunt nadenken over je nieuwe badkamer!

Laat je adviseren

Ben je er over uit dat jouw nieuwe badkamer een grijze kleur krijgt? Kom dan eens langs bij een van onze badkamerwinkels om je te laten inspireren. Er staan daar verschillende badkamers opgesteld zodat je in alle rust kunt bekijken wat je mooi vindt en wat niet. Natuurlijk helpt een van onze adviseurs je ook graag bij het ontwerpen en samenstellen van je nieuwe droombadkamer.

Plan jouw adviesafspraak