Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Grijze badkamer

Een grijze badkamer zie je tegenwoordig heel veel. Grijs, een hele neutrale en veelzijdige kleur. Hierdoor kan je heel veel verschillende kanten op met jouw badkamer. De kleur grijs is de basis van veel badkamerstijlen, de grijze badkamer is vaak een basis voor elke badkamerstijl. Er zijn verschillende soorten grijs die je mooi met elkaar kan combineren in jouw grijze badkamer.

Grijze badkamer

Toepassen grijze badkamer

In een badkamer kan je veel verschillende tinten grijs met elkaar combineren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan donkergrijs met lichtgrijs. Maar in een grijze badkamer kan je ook veel andere kleuren toevoegen. Grijs kan je namelijk ook goed combineren met andere verschillende kleuren. Als je alleen de kleur grijs in jouw badkamer hebt, in één tint grijs dan komt de badkamer heel hard en kil over. Door te werken met verschillende tinten grijs of grijs te combineren met andere kleuren, komt jouw grijze badkamer al minder kil over. Je hebt verschillende tinten grijs die allemaal een andere sfeer aan jouw badkamer geven, waardoor de kleur grijs dus in verschillende badkamerstijlen past. Lichtgrijze kleuren geven een verfijnde sfeer waardoor je deze tint meer in de klassieke badkamers tegenkomt. De tinten middengrijs en donkergrijs stralen weer meer stoerheid uit dus deze tinten zie je meer in de industriële badkamers.

Grijze badkamers
Grijze badkamer met kleur

Verschillende combinaties

De kleur grijs heeft veel verschillende tinten. Dit komt omdat grijs ontstaat door de kleuren wit en zwart te mixen. Voeg je iets meer wit toe dan zwart, dan krijg je dus een hele andere tint grijs als dat je meer zwart toevoegt dan wit. De kleur lichtgrijs is vooral goed toe te passen in kleine badkamers. De kleur lichtgrijs zorgt ervoor dat de ruimte groter oogt. De grijze badkamer kan je met veel kleuren combineren. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren wit en zwart, maar ook houtlook kan heel mooi in combinatie met de kleur grijs. De kleur die minder snel wordt gekozen, maar die je wel heel mooi met grijs kan combineren is de kleur goud. Deze kleur springt er echt uit als je een donkergrijze badkamer hebt, maar je moet er wel van houden. Je kan dit natuurlijk ook in accessoires toepassen in jouw grijze badkamer. Ook de kleuren crème, zachtroze en okergeel zijn een goede combinatie met grijs. Wil je jouw badkamer nou iets opvrolijken, kies door voor kleurrijke accessoires.

Badkamerstijlen grijze badkamer

De kleur grijs is voor veel badkamerstijlen de basiskleur. Hierdoor past de grijze badkamer in bijna elke badkamerstijl. Bij een luxe badkamer zie je veel donkergrijs gecombineerd met zwart, goud of houtlook. Bij een betonlook badkamer zie je veel verschillende tinten grijs. Dit is gecombineerd met andere tinten grijs, wit of roestvrij staal. Bij een moderne badkamer is grijs gecombineerd met de kleuren zwart en wit. In een basic badkamer zijn er ook veel verschillende grijstinten te vinden, alleen zijn deze dan niet met elkaar gecombineerd. Deze badkamers hebben meestal één tint grijs en combineren ze met de kleur wit of zwart. In een industriële badkamer zie je veel de tint donkergrijs in combinatie met de kleuren zwart of houtlook. In een landelijke badkamer zie je de grijze kleur wel terugkomen, maar is niet de basiskleur. In een wellness badkamer zie je wel veel grijs, dit komt doordat de kleur rust uitstraalt. Bij een tijdloze badkamer zie je ook de kleur grijs terugkomen. De kleur grijs is namelijk tijdloos en kan altijd.

Grijs met zwarte badkamer

Jouw Sani4All

Wil jij graag een grijze badkamer? Kom dan eens gezellig langs bij een van onze winkels en laat je inspireren. Onze adviseurs helpen je graag met het vinden van de juiste combinatie. Ze maken een 3D-ontwerp voor je zodat je kunt zien hoe jouw badkamer wordt. Maak snel een afspraak en onze adviseurs staan voor je klaar met een kopje koffie of thee.

Afspraak maken