Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Bruine badkamer

Ben je op zoek naar een badkamer met een warme en sfeervolle uitstraling? Dan is een bruine badkamer misschien wel iets voor jou. Met een bruine badkamer kun je verschillende stijlen creëren. Combineer bruin bijvoorbeeld met zwarte elementen en je creëert een moderne badkamer. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Meer weten over bruine badkamers? Lees dan snel verder.

Bruine badkamer

Bruine tegels

Bij een bruine badkamer wordt er over het algemeen ook gekozen voor bruine tegels. Bruin is een kleur die niet snel overheerst, waardoor je gerust de gehele badkamer kunt betegelen met bruine tegels, zonder dat het een drukke ruimte wordt. Er zijn verschillende soorten bruine tegels verkrijgbaar. Zo zijn er natuurlijk diverse kleurtinten en formaten, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor bruine visgraat tegels of bruine tegels met een print. Je kunt dus ook verschillende soorten bruine tegels met elkaar combineren, zo zorg je net voor wat extra sfeer in de badkamer.

Bruine tegels badkamer
Toepassen bruine badkamer

Toepassen bruine badkamer

Naast bruine tegels kun je bruin ook op een andere manier toevoegen aan je badkamer. Zo is er sanitair in een (licht) bruine kleur verkrijgbaar. Hiermee kun je bijvoorbeeld een ton-sur-ton effect creëren. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een combinatie tussen bruin sanitair en een andere kleur tegels, zoals wit of misschien wel een opvallendere kleur. Daarnaast zijn ook de meeste meubels in het bruin verkrijgbaar. Wil je wel graag de natuurlijke uitstraling van bruin in je meubel, maar geen effen kleur? Dan kun je ook kiezen voor een houtlook badmeubel die een bruine kleur heeft.

Bruine badkamer combineren

Als je liever niet voor een ton-sur-ton badkamer gaat, maar een combinatie wil maken tussen verschillende kleuren en materialen, dan kan dit natuurlijk ook. Een veel gekozen combinatie is bruine tegels met een houtlook badmeubel en zwarte elementen. Met deze combinatie behoud je de warme sfeer van de bruine kleur, maar geef je een moderne touch aan de badkamer. Maar je kunt niet alleen een moderne uitstraling creëren met een bruine badkamer. Zo kun je bijvoorbeeld ook voor een landelijke badkamer kiezen, door bruine tegels te combineren met houtlook tegels en een houtlook meubel. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden, zoals een luxe badkamer of een badkamer met hout. Zou je graag meer inspiratie op willen doen? Kom dan eens naar een van onze winkels, daar vind je verschillende bruine badkamers.

Bruine badkamers én toiletruimtes bij Sani4All

Ben je enthousiast geworden over bruine badkamers? Of wil je graag een bruine toiletruimte? Want dat is natuurlijk ook mogelijk. Plan gerust eens een vrijblijvende afspraak in bij een van onze winkels. Daar staan onze deskundige adviseurs voor je klaar. Zij voorzien je niet alleen van advies, maar maken ook een 3D-ontwerp voor je. Zo krijg jij een beeld van de elementen, kleuren en materialen die je hebt uitgezocht. Ben je helemaal tevreden met het ontwerp? Dan bieden we je een offerte aan met daarin direct de scherpste prijs. We houden niet van gedoe en onderhandelingen, maar staan voor eerlijkheid en transparantie. Daarnaast willen we dat je zeker weet dat dit je nieuwe droombadkamer is, daarom bieden we je voldoende bedenktijd. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dit ook bent!

Maak een afspraak

Bruine badkamers én toiletruimtes bij Sani4All