Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

De badkamertrends voor 2023

De badkamertrends voor 2023

Voordat je je nieuwe badkamer gaat uitzoeken, heb je waarschijnlijk eerst inspiratie opgedaan. Bij het opdoen van inspiratie kijk je vast ook naar de laatste trends. De herfst doet zijn intrede en het einde van het jaar nadert langzaam. Dat betekent ook dat de nieuwe trends voor 2023 zich aandienen. Om ervoor te zorgen dat jij je nieuwe badkamer kan voorzien van de laatste trends, hebben we deze voor je op een rijtje gezet!

Organische vormen

Voornamelijk ronde vormen zijn al een tijd een trend, de afgelopen jaren kozen veel mensen voor een ronde spiegel of waskom. Maar in 2023 gaat het niet langer om alleen ronde vormen, maar om alle organische vormen. Waar kun je dan aan denken? Organische vormen zijn, anders dan ronde vormen, asymmetrisch. We zullen deze vormen voornamelijk terugzien bij spiegels, baden en waskommen. Organische vormen hebben een natuurlijke en warme uitstraling. Deze uitstraling zorgt er dan ook voor dat organische vormen erg populair gaan worden aankomend jaar.

Organische vormen badkamer
Natuurlijke kleuren badkamer

Natuurlijke kleuren

De kleuren die we in 2023 veel terug zullen gaan zien, zijn voornamelijk lichte en natuurlijke kleuren. Denk bijvoorbeeld aan taupe, beige en zandkleuren. Deze kleuren hebben een zachte en warme uitstraling, waardoor ze zeer geschikt zijn voor in de badkamer. Je wil in deze ruimte natuurlijk helemaal tot rust kunnen komen! Dit jaar zagen we al dat er steeds vaker gekozen werd voor tegels in een natuurlijke kleur, denk bijvoorbeeld aan taupekleurige tegels. Aankomend jaar wordt sanitair en meubilair in een natuurlijke kleur ook erg populair. De Scandinavische elementen vormen een mooie aanvulling op deze trend.

Ton-sur-ton

De ton-sur-ton trend sluit aan op de natuurlijke kleuren trend. Ton-sur-ton houdt in dat je voor één basiskleur kiest, die je vervolgens in verschillende kleurtinten toepast. Je kiest dan bijvoorbeeld als basiskleur voor Taupe. De volledige badkamer wordt dan ingericht met taupe (achtige) kleurtinten. We gaan dit voornamelijk zien met de natuurlijke kleuren. Door deze twee trends te combineren, creëer je een badkamer met een luxe en ontspannen uitstraling. Maar je kunt deze trend ook toepassen met andere kleuren, zoals wit of grijs.

Ton-sur-ton badkamer
Natuurlijke kleuren ton-sur-ton

Grote tegels

Het afgelopen jaar werd er veel gekozen voor een combinatie van 60x60 cm tegels, dit is een gemiddeld formaat tegel. Deze werden dan vaak gecombineerd met een decortegel, waarmee vaak persoonlijkheid aan de ruimte werd aangebracht. Aankomend jaar zal er steeds vaker gebruik gemaakt van grotere tegels. Er wordt dan gekozen voor een basis van grotere tegels, bijvoorbeeld 60x120 cm. Deze worden dan nog wel gecombineerd met decortegels. Grote tegels worden een trend vanwege de luxe en rustige uitstraling die de tegels met zich meebrengen. Door deze te combineren met decortegels creëer je de sfeer en uitstraling die bij je past.

Wil je graag de laatste trends toevoegen aan je nieuwe badkamer? Breng dan een bezoekje aan een van onze badkamerwinkels. Bij Sani4All bieden we de laatste trends en designs, waardoor je badkamer helemaal up-to-date is. We zetten de koffie voor je klaar!

Grote tegels badkamer

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Spiegel

Wat zijn milde schoonmaakmiddelen?

Lees verder

Natuurlijke badkamer groen

Rustgevende kleuren in de badkamer

Lees verder

Sfeerbeeld

Optimaal tot rust komen in jouw badkamer

Lees verder

Combineren tegels badkamer

De mooiste badkamertrends

Lees verder