Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Aanschaf Douchecabine

Tips voor de aanschaf van een douchecabine

Wil je graag jouw badkamer een keer veranderen? Bijvoorbeeld door een nieuwe douchecabine te plaatsen? Dan geeft Sani4All graag een aantal tips waar je op kunt letten bij de aanschaf van de nieuwe spullen.

Douchewand

Houdt u van een moderne badkamer? Dan kun het beste voor een glazen douchewand gaan. Tegenwoordig zie je deze glazen douchewand vaak voorkomen, omdat het niet te veel ruimte in beslag neemt en het de badkamer een ruimtelijk gevoel geeft. Bij zo’n douchewand is het mogelijk om deze direct op de vloer te bevestigen of in combinatie met een douchebak.

Douchecabine

Wanneer je liever een volledig afgesloten douche hebt, dan kun je het beste voor een douchecabine kiezen. Jouw badkamer wordt hierdoor niet meer nat. Douchecabines zijn leverbaar met een douchebak, maar sommige cabines kunnen ook meteen op de vloer geplaatst worden.

Kranen

Er zijn ook verschillende kranen te koop voor jouw douche. Zo kan het een standaard douchekraan worden, maar is het ook mogelijk om een regendouche te bestellen. Of misschien een combinatie? En wat tegenwoordig ook kan, is een massagedouche. Hierbij is het overigens wel verstandig om voor een douchecabine te kiezen, anders is jouw hele badkamer nat na het douchen.

Gratis adviesafspraak

Aanschaf douchewand

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Spiegel

Wat zijn milde schoonmaakmiddelen?

Lees verder

Natuurlijke badkamer groen

Rustgevende kleuren in de badkamer

Lees verder

Sfeerbeeld

Optimaal tot rust komen in jouw badkamer

Lees verder

Badkamertrends 2023

De badkamertrends voor 2023

Lees verder