Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Trend: tegels met print

Het verwerken van kleuraccenten zien we in steeds meer badkamers terug. We zullen deze kleuren niet alleen in ‘gewone’ tegels zien, maar ook in tegels met print. Deze tegels vormen vaak een echte eyecatcher in de badkamer. Benieuwd? Lees dan verder!

Decortegels kopen
Decortegels badkamer
Badkamer decortegels
Decortegels in de badkamer
Decortegels

Wat zijn tegels met print?

Zoals de naam het al zegt, hebben we het over tegels met een print erop. Deze print wordt op de tegel gedrukt waardoor er geen reliëf of structuur te voelen is. Daarom kunnen deze tegels voor zowel wanden als vloeren gebruikt worden. Over het algemeen worden tegels met print van keramiek gemaakt. Keramiek bestaat uit een mengsel van zand en klei. Er wordt een toplaag op de tegel aangebracht die het design en kleur van de tegel bepaalt. De toplaag kan in bijna iedere gewenste kleur worden aangebracht. Hierdoor kunnen er dus ook keramische tegels met prints worden gemaakt.

Wat zijn decortegels?
Decortegels voor de badkamer

De mogelijkheden van tegels met print

Keramische tegels met print zijn in veel soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Veel mensen zullen bij tegels met print snel denken aan terrazzo tegels of Portugese tegels, maar er zijn nog veel meer soorten prints op de markt. Denk bijvoorbeeld aan een bloemenprint of geometrische patronen. Deze tegels hoeven dan ook lang niet altijd druk te zijn. Er zijn ook tegels met print die een zachte en rustige uitstraling hebben. Denk bijvoorbeeld aan tegels met een print die de uitstraling van textiel of karpet hebben. Deze tegels geven het gevoel van een zacht oppervlak. Er is dus altijd wel een tegel die bij jou smaak en badkamer past.

Mogelijkheden decortegels
Decortegels mogelijkheden

Hoe combineer je deze tegels?

Bij veel badkamers wordt er gekozen voor een basis van rustige en strakke elementen. De opvallende tegels worden dan gebruikt als echte eyecatcher. Vaak wordt er gekozen om een enkele wand of vloer met deze tegels te bekleden. Om de rust te bewaren worden tegels met print gecombineerd met ‘simpele’ vierkanten of rechthoekige tegels. Mocht je meer op zoek zijn naar een gewaagde badkamer, dan kan je ervoor kiezen om meerdere wanden en de vloer te bekleden met tegels met print. Een andere gewaagde mogelijkheid is om de tegels met print te combineren met een gekleurde tegel. Hierbij is het wel aan te raden om een kleur te kiezen die terugkomt in de print op de tegels.

Decortegels combineren
Combineren decortegels
Decortegels combineren badkamer
Badkamer decortegels combineren

De voordelen van de tegels

Naast dat tegels met print prachtig staan in de badkamer, zijn er nog een aantal voordelen te benoemen:

  • Duurzaam: het gaat vaak om keramische tegels. Hierdoor zijn ze slijt- en stootvast en gaan ze ook lang mee.
  • Onderhoudsvriendelijk: de print op de tegels hebben geen reliëf en zijn daardoor makkelijk schoon te maken. Er blijft geen vuil op achter.
  • Unieke ruimte: doordat deze tegels niet veel gebruikt worden en de mogelijkheden eindeloos zijn, creëer je een unieke ruimte.
Voordelen decortegels
Decortegels voordelen

Badkamer inspiratie

Ben je op zoek naar badkamer inspiratie? Of weet je al precies hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw droombadkamer kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken? Met onze 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen complete badkamer ontwerpen.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Lees verder

Gemiddelde afmeting badkamer

Wat zijn de gemiddelde afmetingen van een badkamer

Lees verder

Verrassende ideeën toiletruimtes

Verrassende ideeën voor jouw toiletruimte

Lees verder

Water besparen in badkamer

Tips om water in de badkamer te besparen

Lees verder