Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in Waddinxveen

Woon jij in de buurt van Waddinxveen en is jouw badkamer aan vervanging toe? Kom dan eens langs bij onze badkamerwinkel. Laat je inspireren door het ruime assortiment sanitair. Denk bijvoorbeeld aan badmeubels, baden, toiletten en douches. Onze deskundige adviseurs in de badkamerwinkel in de omgeving van Waddinxveen staan voor je klaar om samen met jou je nieuwe badkamer samen te stellen.

Maak jouw afspraak

Vind altijd een badkamer die bij jou past

Bij onze badkamerwinkel in de regio van Waddinxveen hebben wij complete badkamers, maar je kan ook je eigen badkamer samenstellen. Hierdoor vind je altijd een badkamer die bij je past. Je vindt in de omgeving van Waddinxveen badkamers in iedere stijl en voor ieder budget. Hierdoor heb je altijd genoeg keus! Wil je graag een moderne badkamer of ga je liever voor een luxe badkamer? Het kan bij ons allemaal!

Bespreek jouw wensen met onze adviseur 

Bespreek de wensen die je hebt voor een nieuwe badkamer met onze adviseur. Dan gaan ze samen met jou de badkamer realiseren waar jij al jaren van droomt. Heb je de materialen en producten uitgekozen die bij jouw wensen horen? Dan maken onze adviseurs een 3D-ontwerp voor je. In dit ontwerp kun je zien hoe jouw samengestelde badkamer eruit gaat zien. Niet helemaal tevreden? Geen probleem! Bij onze badkamerwinkel in de buurt van Waddinxveen zijn wij pas tevreden als jij dat ook bent.

Gouda badkamerwinkel
Gouda badkamers

Montage door professionals

Wat komt er allemaal bij een badkamerverbouwing kijken? Wat moet er allemaal geregeld worden? Welk gereedschap heb je nodig voor het monteren van je badkamer? In de buurt van Waddinxveen snappen wij dat je allemaal vragen hebt over de verbouwing van jouw badkamer. Een nieuwe badkamer kopen doe je namelijk niet standaard elk jaar. En daarom willen wij in Waddinxveen graag helpen met de montage van jouw badkamer.

De montage

Onze badkamerwinkel kan je indien gewenst compleet ontzorgen. Je kunt dan na het kopen van de badkamer al gelijk gaan genieten van het idee dat jij straks een nieuwe badkamer hebt. De badkamer wordt in één keer bij jouw thuis geleverd, waardoor je dus ook maar echt één keer thuis hoeft te zijn. De montage wordt gedaan door professionele monteurs uit de omgeving van Waddinxveen. De monteurs gaan ervoor zorgen dat jouw nieuwe badkamer klaar is voor gebruik.

Tevreden klanten

Zij gingen je voor

De badkamerwinkel bij jou in de buurt

Is jouw badkamer aan vervanging toe en woon je in de omgeving van Waddinxveen? Kom dan eens langs bij Sani4All Gouda en laat je inspireren. Onze badkameradviseurs helpen je graag met het realiseren van jouw droombadkamer. Maak een afspraak bij ons in Gouda en dan horen we graag wat jouw wensen zijn.

Maak een afspraak

Badkamerwinkel Gouda

Waarom Sani4All?

Onze 4All gewoonten

Lees meer