&noscript=1 />

Houtlook tegels

Showing all 3 results

Showing all 3 results

Houtlook tegels

Sani4all biedt verschillende soorten stijlen tegels aan. Zo ook met een houtlook! De laatste jaren is er enorm veel vooruitgang geboekt op het gebied van tegels. Houtlook tegels zijn in de huidige markt echt een trend. Je ziet ze dan ook in veel kamers terug, zowel in badkamers en toiletten als woonkamers en kantoren. De houten stijl geeft een geborgen uitstraling en doet af als echt hout dankzij de nerven en knoesten. Tevens zijn deze tegels in verschillende kleuren te verkrijgen, waardoor je zelf kan bepalen of je je badkamer een warme uitstraling geeft, of juist een wat koudere. Met de juiste tegels kan je je badkamer of toilet een tijdloos en ontspannen aanzicht geven.

A-merken

Een groot voordeel van houtlook tegels is dat het werkelijk waar in iedere badkamer past. Je creëert met dit soort tegels een landelijke of juist strak-moderne sfeer in iedere badkamerstijl. Bij Sani4all vind je daarom een groot assortiment vloer- en wandtegels met het uiterlijk van houtlook en voor elke afmeting. Onze tegels zijn afkomstig van hoogwaardige A-merken die bekendstaan om hun kwaliteit en sfeervolle uitstraling, zoals VTwonen, Jos. en Flaviker. Naast houtlook tegels bieden wij ook nog andere stijlen aan tegels.

Onze houtlook tegels

Wij hebben zowel houtlook wand- als vloertegels, die stuk voor stuk duurzaam, stevig, slijt- en vuurvast zijn. Daarnaast zijn al onze tegels praktisch in onderhoud en reiniging en perfect te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Kom gerust eens langs in een showroom bij jou in de buurt en laat je inspireren! Onze deskundige adviseurs kunnen je alles uitleggen op het gebied van houtlook tegels.

Volg ons voor de laatste badkamer trends!

3