Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Warme badkamer

Wil je graag een badkamer dat een warme sfeer met zich meebrengt? Maak dan gebruik van warme tinten in je badkamer. Door het gebruik van warme tinten krijgt jouw badkamer een warme sfeer. Door je badkamer een warme sfeer te geven, kan je helemaal tot rust komen in jouw badkamer. En dat is wat je wil na een drukke dag werken.

Warme badkamer (1)

Warme badkamer inrichten

Wil je een warme badkamer creëren, houdt dan vooral rekening met de kleuren die je gebruikt. De kleuren die je vooral ziet in een warme badkamer zijn kleuren die in het najaar in de natuur voorkomen, dus aardetinten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de kleuren donker bruin, kastanje bruin, donker groen en beige. Maar ook houtlook in de warme badkamer doet het goed. Combineer bijvoorbeeld de kleur beige met houtlook en zwart. Dit kan mooi met elkaar gecombineerd worden waardoor jouw badkamer dus een warme sfeer krijgt. Wat je niet moet vergeten is de verlichting. Wil je jouw badkamer een warme sfeer geven, moet je geen harde verlichting nemen. Met de harde verlichting gaat de warme sfeer gelijk weer uit jouw badkamer. Kies er bijvoorbeeld voor om dimbare verlichting te nemen. Door jouw verlichting wat te dimmen, creëer je dus sfeerverlichting en kun je heerlijk relaxen in jouw badkamer met een warme sfeer.

Warme badkamers
Warme badkamer met zwart

Combineren in een warme badkamer

Je kan een badkamer door verschillende combinaties een warme sfeer geven. Denk bijvoorbeeld aan een donkere basiskleur, maar voeg daar lichte accenten aan toe. Door het contrast donker en licht, kan het een warme sfeer creëren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een donker bruine basiskleur en dit combineer je met beige kleuren. Goudkleurige accenten geven ook een warme sfeer. Denk bijvoorbeeld aan goudkleurige kranen. Het geeft niet alleen een warme sfeer, maar het straalt ook nog eens luxe uit. Zoals hierboven al gezegd is, geeft houtlook ook een warme sfeer. Denk bijvoorbeeld aan een donker grijze basiskleur met een houtlook badmeubel en zwart sanitair. Vindt je dit nog te donker? Kies er dan voor om een wand in jouw doucheruimte ook nog houtlook te doen. Hierdoor wordt jouw badkamer minder donker, maar geeft wel een warme sfeer af. Houd je niet zo van de donkere basis kleur in jouw badkamer, maar heb je liever een lichte basiskleur. Kies er dan ook om je badmeubel bijvoorbeeld houtlook te doen, met zwarte accenten. Doe bijvoorbeeld jouw wastafel, kranen en douche zwart. Hierdoor krijgt jouw badkamer gelijk een hele andere sfeer.

Verschillende stijlen combineren

Een warme sfeer kan je in bijna alle badkamerstijlen wel toepassen. Denk bijvoorbeeld aan een landelijke badkamer. Deze stijl heeft van zichzelf al een donkere basiskleur, maar houtlook past hier natuurlijk ook super mooi in. Je kan een betonlook badkamer ook een warme sfeer geven. Deze badkamer heeft verschillende tinten, hierdoor kan de badkamer al snel een warme sfeer hebben. Heb je bijvoorbeeld een lichtere betonlook, kies dan bijvoorbeeld een donker badmeubel. Je kan van een moderne badkamer ook een warme badkamer maken. Denk bijvoorbeeld aan een donkere basiskleur, voeg hier wat zwarte en goudkleurige accenten in toe en je hebt een moderne badkamer met een warme sfeer. Accessoires kunnen ook heel veel met een badkamer doen. Voeg je bijvoorbeeld accessoires in jouw badkamer toe in de kleuren okergeel, groen of beige dan kan de badkamer ook al een warme sfeer krijgen.

Warme badkamer combineren

Jouw Sani4All

Wil jij graag een badkamer met een warme sfeer, maar weet je nog niet zo goed welke combinatie je dan wilt? Kom dan eens langs bij een van onze winkels en laat je bij ons inspireren. Onze adviseurs helpen je graag met het vinden van jouw warme droombadkamer. Maak een vrijblijvende afspraak en onze adviseurs staan voor je klaar met een kopje koffie of thee.

Maak een afspraak