Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Natuurlijke badkamer

Een natuurlijke badkamer spreekt veel mensen aan. Deze badkamer heeft vooral veel weg van de natuur. Denk hierbij aan natuurlijke kleuren, maar ook natuurlijke materialen. De badkamer straalt rust en warmte uit. Ben jij benieuwd deze badkamer iets voor jou is? Lees dan verder.

Natuurlijke badkamer

Kenmerken natuurlijke badkamer

Een natuurlijke badkamer heeft natuurlijke tinten, denk hier bijvoorbeeld aan de kleuren beige, groen, blauw, terracotta, grijs en bruin. Je kunt ervoor kiezen om één natuurlijke kleur als hoofdkleur te gebruiken en de andere kleuren in accessoires toevoegt. Maar niet alleen de kleuren hebben wat weg van de natuur, maar ook de materialen hebben wat weg van de natuur. Houtlook past daarom ook mooi in de natuurlijke badkamer. Houtlook kan je op veel verschillende manieren toepassen in jouw badkamer. Ook de vormen in deze badkamer hebben wat weg van de natuur, dit kan je toepassen in verschillende toebehoren. Denk bijvoorbeeld aan een ronde spiegel of een ovale wasbak. Zo kun je verschillende kleuren, vormen en materialen uit de natuur gebruiken voor de badkamer. Door de natuurlijke tinten en de natuurlijke vormen kun je deze badkamer makkelijk met verschillende badkamerstijlen combineren.

Natuurlijke badkamer kleuren
Natuurlijk badmeubel

Toepassen natuurlijk badkamer

Je kunt de natuurlijke tinten op verschillende manieren toepassen in jouw natuurlijke badkamer. Denk bijvoorbeeld aan beige tegels met houtlook meubels en accessoires in de kleur terracotta. Of bruine tegels met beige meubels en grijze accessoires. Je kunt eigenlijk allerlei verschillende kanten op met de kleuren en combinaties. Het is maar net wat je zelf mooi vind, want daar gaat het tenslotte om. Houtlook kan je ook op verschillende manieren toepassen in de natuurlijke badkamer. Je kan houtlook toepassen in meubels, maar ook in tegels. Kies je ervoor om jouw hele badkamer in houtlook tegels te doen of ga je toch liever voor alleen de vloer of wand? Natuurlijke vormen kun je eigenlijk overal wel toepassen in de badkamer. Dit kan bijvoorbeeld in de spiegel, wasbak of in je accessoires. Je kunt ook mooie planten toevoegen in de natuurlijke badkamer. Planten stralen rust uit en zorgen ook nog eens voor extra zuurstof in jouw badkamer.

Verschillende combinaties

Er zijn al een aantal voorbeelden voor verschillende combinaties in jouw natuurlijke badkamer. Zwarte accenten in deze badkamer zijn ook heel mooi. Zo is het een hele mooie combinatie om houtlook tegels te combineren met grijze tegels, voeg daar massief houten badmeubels aan toe en kies voor een zwarte douche en kraan. Het heeft allemaal iets weg van de natuur en dus mooi te combineren met een landelijke badkamer. Wil je dat de natuurlijke badkamer een stoerdere uitstraling krijgt? Voeg dan industriële elementen toe aan de badkamer. Hierdoor kan je het mooi combineren in de industriële badkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zwarte elementen met een wasbak van natuursteen. Zo kun je eigenlijk eindeloos verder combineren met een natuurlijke badkamer.

Natuurlijke badkamers

Jouw Sani4All winkel

Wil jij graag een natuurlijke badkamer, maar ben je er nog niet uit welke combinaties je wilt? Er zijn vele combinaties mogelijk. Bedenk welke kleur jij als basis in de badkamer wilt hebben. Onze adviseurs helpen je graag met het vinden van de mooiste combinaties. Maak een afspraak bij een van onze winkels en onze adviseurs staan voor je klaar met een kopje koffie of thee. De adviseurs kunnen ook een 3D-ontwerp voor je maken, zo kun je kijken hoe jouw uitgekozen badkamer er uit komt te zien.

Maak een afspraak