&noscript=1 />

Betonlook tegels

Showing all 13 results

Showing all 13 results

Helemaal hot!

Op zoek naar een tijdloze tegel voor je badkamer of toilet? Dan ben je bij Sani4all aan het juiste adres. Alhoewel beton vroeger als kil en sfeerloos werd beschouwd, is deze gedachte nu compleet verleden tijd. Juist door betonlook te combineren met warme materialen of kleuren, kan er een sfeervolle ambiance worden gecreëerd. Hierbij zijn natuurlijke materialen bij uitstek geschikt om de trend helemaal af te maken. Betonlook tegels zijn tegenwoordig in veel woningen populaire badkameritems. Als je van een stoere en rauwe look houdt, dan zijn betonlook tegels zeker iets voor jou. Dit soort tegel past door zijn industriële look in vrijwel elk strak interieur.

Soorten tinten

Sani4all heeft verschillende soort betonlook tegels. Zo zijn er tegels die er vers gesmeerd uitzien, maar ook die met een wat verouderde/verkleurde uitstraling. Ze zijn toe te passen binnen een industrieël en strak interieur. De meest logische kleur voor deze tegels zijn de kleuren grijs antraciet en zwart. Deze diepe, donkere kleuren zijn al een tijdje helemaal in, maar er zijn ook andere tinten leverbaar, zoals bruin- of beigetinten. Met de juiste tinten en texturen geven deze kleuren de badkamer een luxueuze en ontspannen uitstraling. Deze geven een iets warmere sfeer. Grote tegels zijn tegenwoordig erg populair in de markt en geven doorgaans een rustige uitstraling. Tegels met maat 30 bij 60 cm en 60 bij 60 cm zijn daarom ook favoriet op dit moment. Of het nou gaat om grote, kleine, vierkante of langwerpige tegels, bij Sani4all heb je een ruim assortiment aan badkamertegels voor iedereen!

Betonlook tegels bij Sani4all

Wij hebben zowel betonlook wandtegels als vloertegels. De tegels zijn duurzaam, stevig, slijt- en vuurvast. Daarnaast zijn de tegels praktisch in onderhoud en reiniging. Tevens zijn de vloertegels perfect te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Kom gerust eens langs in één van onze showrooms om de mooiste betoonlook tegels te bekijken. Onze deskundige adviseurs kunnen je alles uitleggen op het gebied van betonlook tegels.

Volg ons voor de laatste badkamer trends!

13