Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Compleet toilet Warm Grey
Compleet toilet Warm Grey
Compleet toilet Warm Grey
Compleet toilet Warm Grey
Compleet toilet Warm Grey
Compleet toilet Warm Grey
Compleet toilet Warm Grey
Compleet toilet Warm Grey

€ 1.395,- *

  • Gratis 3D-ontwerp
  • 5 jaar garantie
  • Vakkundige montageservice
  • Premium dealer A-merken

Maak een afspraak

* Compleet toilet zoals hier opgesteld. Prijs exclusief accessoires en montage.

Compleet toilet Warm Grey

Het complete toilet Warm Grey heeft een warme, maar robuuste uitstraling. Door de combinatie van de verschillende soorten tegels met verschillende grijstinten ontstaat er een speels en ruimtelijk effect.

Warm en robuust

Het complete toilet Warm Grey bestaat uit verschillende soorten betonlook tegels. Er is een combinatie gemaakt van 60x60 cm betonlook vloertegels, 30x60 cm betonlook wandtegels en 5x60 cm betonlook strooktegels. De samenvoeging van de drie soorten tegels zorgen voor een ruimtelijk effect. Het Villeroy & Boch wandcloset is voorzien van een softclose zitting, hierdoor klapt het toilet niet hard dicht, maar zakt het langzaam. Het toilet heeft een Geberit inbouwreservoir, waardoor deze netjes is weggewerkt. Ook het witte bedieningspaneel is van Geberit. De fonteinset bestaat uit een witte wasbak met een luxe fonteinkraan en design afvoer, beide zijn van rvs. De witte elementen in combinatie met de grijze tegels zorgen voor een tijdloze uitstraling.

Tijdloze uitstraling

Een tijdloos toilet is ideaal voor mensen die geregeld de sfeer en uitstraling in hun toilet willen veranderen. De basis van deze ruimte is over het algemeen heel neutraal, denk bijvoorbeeld aan grijstinten, zwart en wit. Met accessoires kan je het toilet aankleden en de gewenste sfeer bepalen. Een tijdloos toilet hoeft dus ook absoluut niet saai te zijn. In dit toilet is er gekozen voor een grijze basis met witte elementen. Doordat er strooktegels zijn gebruikt heeft het toilet een dynamisch effect.

Pas dit toilet in mijn huis?

Natuurlijk! Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs in één van onze winkels voor een vrijblijvend advies en een gratis 3D-ontwerp. De koffie staat klaar!

 

Maak snel een afspraak
Onze badkameradviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Specificaties

Wandcloset
Randloos, softclose zitting

Inbouwreservoir
Geberit

Bedieningspaneel
Geberit

Complete fonteinset
Keramische wasbak, design afvoer

Fonteinkraan
Rvs

Decortegels
Betonlook strooktegels

Vloer- en wandtegels
Donkergrijze betonlook vloer- en wandtegels

€ 1.395,- *

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief montage.

Maak een afspraak

Onze 4all gewoonten

Klanten aan het woord

Bezemer

"Goede service"

"Mede dankzij Guus, een super badkamer geworden. De mannen van Westblock hebben top werk verricht. Bedankt voor al jullie goede hulp en zorgen!"

Bezemer - 11-01-2024

Badkamer Maikel

"Vlotte en schappelijke service"

"Erg goed geholpen met name door Manuel en de mannen van de bezorgdienst. Behulpzaam en meedenkend in oplossingen tijdens het monteren van de badkamer. Ook vrijwel meteen bereikbaar en oplossing was meteen daar met daarbij rekening houdend met de wensen van de klant. Top gedaan!"

Maikel - 24-02-2024

Badkamer fam. holweg (1)

"Positieve ervaring"

"Dit voorjaar hebben we diverse advies gesprekken gehad met Milou Hoftijzer, vestiging Varsseveld. Onze badkamer is in een nieuwe ruimte geplaatst met prachtige opstelling en apparatuur. We wilden de verbouw geheel zelf uitvoeren en kregen hier alle advies en ruimte in!"

Fam. Holweg - 24-01-2024

Montage

Bij Sani4All werken wij door heel Nederland samen met een team van erkende, ervaren en zeer professionele monteurs. Wij verzorgen daarom graag de montage voor je. Zo geniet je van onze service met alles onder één dak. Vraag jouw persoonlijke adviseur om meer informatie of bekijk op deze pagina een aantal resultaten waar we trots op zijn.

Maak nu een afspraak of bezoek ons vrijblijvend bij een winkel bij jou in de buurt!

Onze adviseurs helpen je graag

Ben je geïnteresseerd in ons complete toilet Warm Grey? Maak dan snel een afspraak bij een van onze winkels. Onze betrokken adviseurs staan daar voor je klaar en helpen je graag met het uitzoeken van jouw nieuwe toilet. Je kan je ook laten verrassen met een 3D-ontwerp die onze adviseurs voor je kunnen maken. We zijn er om je compleet te ontzorgen, zodat je in alle rust jouw nieuwe toilet kunt uitzoeken!