Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Compleet toilet Decor Grey
Compleet toilet Decor Grey
Compleet toilet Decor Grey
Compleet toilet Decor Grey
Compleet toilet Decor Grey
Compleet toilet Decor Grey
Compleet toilet Decor Grey
Compleet toilet Decor Grey

€ 1.995,- *

  • Gratis 3D-ontwerp
  • 5 jaar garantie
  • Vakkundige montageservice
  • Premium dealer A-merken

Maak een afspraak

* Compleet toilet zoals hier opgesteld. Prijs exclusief accessoires en montage.

Compleet toilet Decor Grey

Het complete toilet Decor Grey bestaat uit donkere en robuuste tegels. Deze tegels hebben een behouden uitstraling en zorgen er daardoor voor dat de ruimte een rustige uitstraling heeft.

Donker en robuust

Het complete toilet Decor Grey heeft een combinatie van drie soorten tegels; een decortegel, een wandtegel light en de vloertegel dark. Alle drie de tegels hebben de afmeting 20x20 cm. Doordat de decortegel een rustig patroon heeft, wordt de rust in de ruimte behouden. Het wandcloset is van Villeroy & Boch en heeft een witte kleur. Ook het bedieningspaneel van Wisa komt in de kleur wit. De fonteinset is van massief eiken en heeft een witte waskom. De witte elementen zorgen niet alleen voor een tijdloze uitstraling in deze ruimte, maar zorgen ook dat de rust in de ruimte behouden blijft.

Een tijdloze uitstraling

Hou je ervan om regelmatig de sfeer van je toilet te veranderen met accessoires? Dan is een toilet met een tijdloze uitstraling iets voor jou! De basis van een tijdloze toilet bestaat vaak uit neutrale kleuren en stijlvolle materialen. Vaak wordt er in deze ruimtes gekozen voor wit, zwart of grijs als basiskleur. Tijdloze toiletten bevatten geen trends en verouderen daardoor ook niet. Hierdoor raak je er minder snel op uitgekeken en is het dus ook een duurzame optie. In dit toilet zorgt de grijze basis met de witte elementen voor de tijdloze uitstraling.

Pas dit toilet in mijn huis?

Natuurlijk! Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs in één van onze winkels voor een vrijblijvend advies en een gratis 3D-ontwerp. De koffie staat klaar!

 

Maak snel een afspraak
Onze badkameradviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Specificaties

Wandcloset
Randloos, wit

Inbouwreservoir
Wisa

Bedieningspaneel
Wisa

Fonteinset
Massief eiken, keramische kom

Decortegels
Donkere decortegels met uniek design

Wandtegels
Lichte betonlook vloertegels

Vloertegels
Donkere betonlook wandtegels

€ 1.995,- *

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief montage.

Maak een afspraak

Onze 4all gewoonten

Klanten aan het woord

Review sani4all jurien

"Prachtige badkamer, professioneel advies"

"De gehele afwikkeling, van advies tot montage, is zeer fijn en professioneel verlopen. We hebben een prachtige en luxe badkamer gekregen met tegels, sanitair en meubels van beste kwaliteit. We zijn er enorm blij mee en kijken terug op fijne samenwerking met de verkoper en medewerkers van Sani4all Zevenaar. Wij raden Sani4all bij iedereen aan!"

Jurien - 02-06-2024

Badkamer Maikel

"Vlotte en schappelijke service"

"Erg goed geholpen met name door Manuel en de mannen van de bezorgdienst. Behulpzaam en meedenkend in oplossingen tijdens het monteren van de badkamer. Ook vrijwel meteen bereikbaar en oplossing was meteen daar met daarbij rekening houdend met de wensen van de klant. Top gedaan!"

Maikel - 01-06-2024

Badkamer fam. holweg (1)

"Positieve ervaring"

"Dit voorjaar hebben we diverse advies gesprekken gehad met Milou Hoftijzer, vestiging Varsseveld. Onze badkamer is in een nieuwe ruimte geplaatst met prachtige opstelling en apparatuur. We wilden de verbouw geheel zelf uitvoeren en kregen hier alle advies en ruimte in!"

Fam. Holweg - 06-04-2024

Montage

Bij Sani4All werken wij door heel Nederland samen met een team van erkende, ervaren en zeer professionele monteurs. Wij verzorgen daarom graag de montage voor je. Zo geniet je van onze service met alles onder één dak. Vraag jouw persoonlijke adviseur om meer informatie of bekijk op deze pagina een aantal resultaten waar we trots op zijn.

Maak nu een afspraak of bezoek ons vrijblijvend bij een winkel bij jou in de buurt!

Persoonlijke betrokkenheid bij Sani4All

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons complete toilet Decor Grey? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Onze deskundige adviseurs staan daar voor je klaar. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen!’ Daarom beginnen we altijd met het leren kennen van onze klanten. Op basis daarvan kunnen we je van advies voorzien en helpen we je met het vinden van jouw nieuwe toilet!