Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Compleet toilet Memory Cooper
Compleet toilet Memory Cooper
Compleet toilet Memory Cooper
Compleet toilet Memory Cooper
Compleet toilet Memory Cooper
Compleet toilet Memory Cooper
Compleet toilet Memory Cooper
Compleet toilet Memory Cooper

€ 2.395,- *

  • Gratis 3D-ontwerp
  • 5 jaar garantie
  • Vakkundige montageservice
  • Premium dealer A-merken

Maak een afspraak

* Compleet toilet zoals hier opgesteld. Prijs exclusief accessoires en montage.

Compleet toilet Memory Cooper

Het complete toilet Memory Copper is een mooie neutrale toiletruimte met de laatste trends van nu. Dit toilet heeft een aantal speelse details zoals de decortegels die een vereneffect creëren.

Neutraal met een speels tintje

De basis van het complete toilet Memory Copper bestaat uit licht grijze betonlook wand- en vloertegels. De tegelbasis wordt aangevuld met de decortegels Plume, deze hebben de vorm van schubben. Door het legpatroon van deze tegels ontstaat er een vereneffect. Het randloos design toilet heeft een mat witte kleur en past hierdoor goed bij de rustige basis van dit toilet. Het inbouwreservoir en het mat witte bedieningspaneel zijn van Wisa. De mat witte fonteinset bestaat uit een fonteinkraan van geborsteld koper en een afvoerset van geborsteld koper. Het koper vormt een prachtig contrast met de rest van het toilet en is daarnaast een echte eyecatcher!

Modern toilet

Met een moderne stijl kan je alle kanten op. Vaak zijn deze ruimtes een oase van rust door de minimalistische en strakke uitstraling. Het kleurenpallet van een modern toilet is vaak neutraal en heeft geen felle kleuren of drukke prints. Daarnaast worden er vaak strakke lijnen gebruikt en komen er veel trends terug in deze toiletten. In dit toilet is er gekozen voor een rustige en lichte basis van grijze tegels die zorgen voor de strakke lijnen. Het koper van de kraan en de afvoer en de decortegels zijn echte trend elementen.

Pas dit toilet in mijn huis?

Natuurlijk! Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs in één van onze winkels voor een vrijblijvend advies en een gratis 3D-ontwerp. De koffie staat klaar!

 

Maak snel een afspraak
Onze badkameradviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Specificaties

Wandcloset
Randloos, mat wit

Inbouwreservoir
Wisa

Bedieningspaneel
Wisa

Complete fonteinset
Mat wit, afvoerset geborsteld koper

Fonteinkraan
Geborsteld koper

Decortegels
Plume

Wand- en vloertegels
Betonlook

€ 2.695,- *

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief montage.

Maak een afspraak

Onze 4all gewoonten

Klanten aan het woord

Badkamer review

"Goed , professioneel en vakkundige zaak om een badkamer te kopen"

"Wij hebben onze badkamer gekocht bij Sani4All in Barendrecht. Er was alle tijd om een mooie en volgens onze smaak een badkamer te tekenen en samen te stellen. Alles netjes geleverd en compleet." ... "We zijn super blij met onze badkamer" ...

Fam. Smits - 09-02-2024

Badkamer fam. holweg (1)

"Positieve ervaring"

"Dit voorjaar hebben we diverse advies gesprekken gehad met Milou Hoftijzer, vestiging Varsseveld. Onze badkamer is in een nieuwe ruimte geplaatst met prachtige opstelling en apparatuur. We wilden de verbouw geheel zelf uitvoeren en kregen hier alle advies en ruimte in!"

Fam. Holweg - 24-01-2024

Badkamer Maikel

"Vlotte en schappelijke service"

"Erg goed geholpen met name door Manuel en de mannen van de bezorgdienst. Behulpzaam en meedenkend in oplossingen tijdens het monteren van de badkamer. Ook vrijwel meteen bereikbaar en oplossing was meteen daar met daarbij rekening houdend met de wensen van de klant. Top gedaan!"

Maikel - 24-02-2024

Montage

Bij Sani4All werken wij door heel Nederland samen met een team van erkende, ervaren en zeer professionele monteurs. Wij verzorgen daarom graag de montage voor je. Zo geniet je van onze service met alles onder één dak. Vraag jouw persoonlijke adviseur om meer informatie of bekijk op deze pagina een aantal resultaten waar we trots op zijn.

Maak nu een afspraak of bezoek ons vrijblijvend bij een winkel bij jou in de buurt!

Persoonlijke betrokkenheid

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons complete toilet Memory Copper? Onze deskundige adviseurs staan in onze winkels voor je klaar. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen!’ Daarom beginnen we altijd met het leren kennen van onze klanten. Zo kunnen we samen op zoek gaan naar een toilet die bij je wensen en behoeften past en kunnen we je van een passend advies voorzien!