Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Compleet toilet Tribeca
Compleet toilet Tribeca
Compleet toilet Tribeca
Compleet toilet Tribeca
Compleet toilet Tribeca
Compleet toilet Tribeca
Compleet toilet Tribeca
Compleet toilet Tribeca
Compleet toilet Tribeca
Compleet toilet Tribeca
Compleet toilet Tribeca
Compleet toilet Tribeca

€ 1.995,- *

  • Gratis 3D-ontwerp
  • 5 jaar garantie
  • Vakkundige montageservice
  • Premium dealer A-merken

Maak een afspraak

* Compleet toilet zoals hier opgesteld. Prijs exclusief accessoires en montage.

Compleet toilet Tribeca

Het complete toilet Tribeca is een rustig en eenvoudig toilet. De ruimte heeft een moderne uitstraling door de combinatie van de lichte betonlook tegels en de mat zwarte details die subtiel in de ruimte verwerkt zijn.

Rustig en modern

Het complete toilet Tribeca heeft een rustige en moderne uitstraling. Deze wordt gecreëerd door de tegelcombinatie. De combinatie bestaat uit lichte betonlook vloer- en wandtegels en de Tribeca decortegels. Deze tegels geven goed weer dat decortegels niet druk of overheersend hoeven te zijn, in deze ruimte benadrukken ze de rustige sfeer. Zowel het Gio wandcloset als het Wisa drukpaneel hebben een mat witte kleur, dit maakt de ruimte fris. De solid surface fontein is ook mat wit. Op deze fontein is een fonteinkraan geplaatst in de kleur mat zwart. De mat zwarte details versterken de moderne uitstraling van het toilet.

Betonlook toilet

Betonlook toiletten zien we steeds vaker terug, het is een echte trend! Het zorgt ervoor dat je toilet een stoere en industriële sfeer krijgt. Betonlook kan je met vele materialen en kleuren combineren. Denk bijvoorbeeld aan hout(look) en zwart. In dit toilet is ervoor gekozen om de betonlook te combineren met mat zwarte elementen en decortegels. De tegels en de zwarte elementen geven de ruimte een warme en moderne uitstraling. Een betonlook toilet hoeft dus niet te betekenen dat het een hele stoere en robuuste ruimte wordt.

Pas dit toilet in mijn huis?

Natuurlijk! Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs in één van onze winkels voor een vrijblijvend advies en een gratis 3D-ontwerp. De koffie staat klaar!

 

Maak snel een afspraak
Onze badkameradviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Specificaties

Wandcloset
Randloos, mat wit

Inbouwreservoir
Wisa

Drukplaat
Wisa

Fontein
Wasbak mat wit, afvoer mat xwart

Fonteinkraan
Mat zwart

Accessoires
Toiletrolhouder, toiletborstel

Decoregels
Decortegels met unieke print

Vloer- en wandtegels
Zachtgrijze betonlook vloer- en wandtegels

€ 1.995,- *

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief montage.

Maak een afspraak

Onze 4all gewoonten

Klanten aan het woord

Badkamer review

"Goed , professioneel en vakkundige zaak om een badkamer te kopen"

"Wij hebben onze badkamer gekocht bij Sani4All in Barendrecht. Er was alle tijd om een mooie en volgens onze smaak een badkamer te tekenen en samen te stellen. Alles netjes geleverd en compleet." ... "We zijn super blij met onze badkamer" ...

Fam. Smits - 09-02-2024

Review sani4all jurien

"Prachtige badkamer, professioneel advies"

"De gehele afwikkeling, van advies tot montage, is zeer fijn en professioneel verlopen. We hebben een prachtige en luxe badkamer gekregen met tegels, sanitair en meubels van beste kwaliteit. We zijn er enorm blij mee en kijken terug op fijne samenwerking met de verkoper en medewerkers van Sani4all Zevenaar. Wij raden Sani4all bij iedereen aan!"

Jurien - 31-01-2024

Badkamer fam. holweg (1)

"Positieve ervaring"

"Dit voorjaar hebben we diverse advies gesprekken gehad met Milou Hoftijzer, vestiging Varsseveld. Onze badkamer is in een nieuwe ruimte geplaatst met prachtige opstelling en apparatuur. We wilden de verbouw geheel zelf uitvoeren en kregen hier alle advies en ruimte in!"

Fam. Holweg - 24-01-2024

Montage

Bij Sani4All werken wij door heel Nederland samen met een team van erkende, ervaren en zeer professionele monteurs. Wij verzorgen daarom graag de montage voor je. Zo geniet je van onze service met alles onder één dak. Vraag jouw persoonlijke adviseur om meer informatie of bekijk op deze pagina een aantal resultaten waar we trots op zijn.

Maak nu een afspraak of bezoek ons vrijblijvend bij een winkel bij jou in de buurt!

Bekijk ons complete aanbod

Zou je graag meer informatie willen ontvangen over het complete toilet Tribeca of wil je graag even rondkijken in onze winkel? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Daar kan je in alle rust je inspiratie opdoen voor je nieuwe toilet. Genoeg inspiratie op gedaan? Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om je te helpen met het uitzoeken van je toilet.