Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Witte badkamer

Je kunt badkamers in alle soorten, kleuren en maten samenstellen. Zo heb je niet alleen tegels in alle kleuren van de regenboog, maar ook badmeubels en sanitair zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Maar we bieden natuurlijk ook nog de oude vertrouwde kleuren aan, zoals wit. Witte badkamers hebben vaak een frisse en tijdloze uitstraling en zijn daarom ook nog steeds populair. Ben je benieuwd of een witte badkamer iets voor jou is? We vertellen je er alles over!

Witte badkamer (2)

Kenmerken witte badkamer

Witte badkamers kenmerken zich niet alleen door de frisse en tijdloze uitstraling, maar het zorgt er vaak ook voor dat de badkamer groter oogt. Zeker als je een kleine ruimte hebt, is een witte badkamer een aanrader. Soms wordt er gedacht dat witte badkamers saai zijn, maar dit hoeft zeker niet zo te zijn. Door verschillende materialen en structuren met elkaar te combineren, zorg je juist dat je badkamer een speelse uitstraling krijgt. Daarnaast is wit natuurlijk de ideale kleur om te combineren met andere kleuren, waardoor je met een witte badkamer alle kanten op kunt.

Witte badkamer
Badkamer wit

Toepassen witte badkamer

Je kunt wit op verschillende manieren toepassen in je badkamer. Zo kun je natuurlijk kiezen voor een badkamer die volledig wit is, maar we snappen ook dat dit snel wat steriel kan gaan ogen. We zien vaak dat ervoor gekozen wordt om een deel van de wanden te bekleden met witte tegels en dit dan te combineren met een ander soort tegels. Ook wordt er vaak voor wit sanitair gekozen, wit sanitair zorgt ervoor dat de badkamer fris oogt.

Verschillende combinaties

Wit kun je op vele manieren combineren, zo past wit bij vrijwel iedere kleur, materiaal en textuur. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van witte tegels en houtlook meubels, waarmee je een landelijke uitstraling combineert. Maar als je liever voor iets stoerders gaat, kun je kiezen voor wit sanitair in combinatie met betoonlook tegels en een natuurstenen wastafel. Ook met kleur kun je helemaal losgaan, kies bijvoorbeeld voor een combinatie van witte en gekleurde decortegels.

Witte tegels badkamer
Witte badkamer kopen

Stijlen

Met een witte badkamer kun je alle kanten op, wit past dan ook bij vrijwel alle badkamerstijlen. We zien de kleur het vaakst terugkomen in een tijdloze badkamer, wit zal nooit verouderen of uit de mode raken. Maar ook juist in een moderne badkamer wordt wit vaak als een basiskleur gebruikt. De kleur wordt dan bijvoorbeeld gecombineerd met zwarte kranen en een strak badmeubel. Een witte badkamer kun je ook goed toepassen bij een marmer badkamer. Door marmerlook tegels te combineren met wit sanitair en gouden kranen creƫer je de luxe uitstraling van een marmer badkamer. Zo zijn er nog veel meer badkamerstijlen waarbij je kunt kiezen voor wit.

Wil je graag een witte badkamer kopen? Bekijk dan eens onze complete badkamers, daar vind je verschillende witte badkamers. Doe je liever inspiratie op in de winkel? Dan kan dit natuurlijk ook!

Kom langs in de winkel