Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Mozaïek badkamer

Mozaïek in de badkamer geeft de ruimte een uniek karakter. Het is een veelzijdige tegelsoort die een mooie manier biedt om de badkamer te decoreren. De kleine steentjes geven vaak een speels effect aan de ruimte. Zo tover je met mozaïek tegels jouw badkamer om tot een unieke plek. Met de vele kleuren, patronen, maten en materialen zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kun je kiezen uit mozaïektegeltjes die gebaseerd zijn op natuurlijke elementen zoals kiezels of leisteen, of juist voor de bekende kleurrijke vierkante blokjes. Welke keuze je hierin ook maakt; mozaïek tegels maken van jouw badkamer ene lust voor het oog!

Mozaïek badkamer

Soorten mozaïek tegels

Wanneer je kiest voor mozaïek in de badkamer, heb je ontzettend veel keuze. Handig is om te weten dat je mozaïek grofweg kunt opdelen in drie soorten:

  • Natuursteen mozaïek tegels hebben, zoals de naam al zegt, een natuurlijke uitstraling. Je kan daarbij denken aan gladde ronde stenen of juist de meer ruwere langwerpige stenen. Dit kan een heel stoer of juist rustgevend accent aan de badkamer of toiletruimte geven.
  • Keramisch mozaïek is in alle vormen en kleuren te verkrijgen. Dus zeker niet alleen het bekende vierkantje, maar ook bijvoorbeeld in hexagon of andere vorm. Het mooie van de keramische variant is dat het geen vlak tegeltje hoeft te zijn. De tegeltjes zijn er ook bijvoorbeeld in een piramidevorm, wat een ontzettend gaaf 3D-effect kan geven. Je hebt hierbij de keuze uit alle kleuren maar ook bijvoorbeeld marmerlook. Ook kan je kiezen of je jouw mozaïek tegels in mat of glans mooier vindt. Met keramische mozaïektegels kan je dus alle kanten op!
  • Glasmozaïek kennen we allemaal wel. Het glanzende vierkante steentje dat een ontzettend gaaf accent in bijvoorbeeld een nis van een badkamer kan geven. Het kan toegepast worden in de meest klassieke tot meest trendgevoelige badkamers, dat is het leuke van mozaïek!
Natuursteen mozaïek
Keramisch mozaïek
Glas mozaïek
Mozaïek badkamer met goud

Badkamer ideeën met mozaïek

Wanneer je kiest voor mozaïek in de badkamer, is het ontzettend leuk om alle mogelijkheden te ontdekken. Zoek je voor jouw badkamer mozaïek voorbeelden? Op deze pagina laten we je al een aantal varianten zien, maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Kijk bijvoorbeeld eens rond op Pinterest, of bekijk onze opgeleverde badkamers. Ook onze klanten kiezen regelmatig voor mozaïektegels in de badkamer. Bijvoorbeeld in deze unieke mozaïek badkamer met goud. Genoeg inspiratie voor jouw eigen mozaïek badkamer!

Jouw mozaïek badkamer kopen

Wil je nog meer badkamers zien met mozaïek voorbeelden? Plan dan eens een bezoek aan een van onze winkels. Hier hebben wij een compleet tegelplein, waarin ook heel veel mozaïek voorbeelden te zien zijn. Je kan natuurlijk binnen komen lopen wanneer het jou uitkomt en onze mozaïek tegels zelf komen bekijken, maar we helpen je ook graag (gratis) tijdens een afspraak. Onze badkameradviseur neemt dan echt de tijd voor je en neemt je mee door alle mogelijkheden. We inventariseren jouw wensen en zetten deze, na een fijn gesprek en een kopje koffie, gratis voor je om in een 3D-ontwerp. Zo zie jij al helemaal voor je hoe de mozaïekstenen in jouw badkamer eruit zullen zien. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels om de perfecte mozaïek badkamer te komen kiezen? Je bent van harte welkom!

Vind de mooiste mozaïek badkamer