Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Zandkleurige badkamer

Een zandkleurige badkamer is een ruimte waarin je helemaal tot rust kunt komen. Niet voor niets zien we deze natuurlijke tint steeds meer in badkamers voorbijkomen. Eigenlijk is het een zachte variant van beige, die net wat lichter in de ruimte valt. Deze tint gaat prachtig samen met de steeds groter wordende tegels. Beide elementen geven namelijk een rustige en strakke uitstraling aan de ruimte, waardoor de badkamer echt een plek wordt om in tot rust te komen. Meer zien en lezen over de zandkleurige badkamer? Dat kan hieronder! Of bezoek direct een van onze badkamerwinkels voor persoonlijk advies en heel veel inspiratie voor jouw zandkleurige badkamer.

Trendbadkamer

Waar veel mensen bij deze lichte beige-tint vaak aan wat oudbollige badkamers denken, hoeft zandkleur allesbehalve ouderwets te zijn. Zeker met de veelzijdigheid in tegelformaten en materialen van badkamermeubels, kan met zandkleur een prachtige moderne badkamer worden gerealiseerd. Omdat de zandkleurige badkamer niet geheel wit is maar ook geen felle kleur heeft, krijgt de moderne stijl een rustig en stijlvol tintje. Ideaal dus voor wie net even iets anders wil, maar niet veel kleur in de badkamer wil. Combineer deze trendkleur met andere trends zoals ovalen spiegels, zwarte waskommen en een prachtige grote regendouche, en zie hoe een prachtige, strakke badkamer ontstaat.

Zandkleur badkamer wand
Badkamer zandkleur tegels

Zandkleurige badkamertegels

Bij zandkleurige badkamertegels denken wij direct aan de mooie grote 60x60, of misschien wel 120x60 tegels. Deze benadrukken het zachte karakter van de zandkleur en maken van de badkamer een rustgevend geheel. Maar ook kleine tegels kunnen prachtig tot hun recht komen. Maak een speelse variatie van kleinere en grotere tegels of kies juist voor kleine, rechtopstaande tegels voor een retro-effect. Met het grootste tegelassortiment van Nederland vind je bij ons zeker weten de zandkleurige tegels die een prachtige basis voor jouw badkamer zullen vormen!

Zandkleur in de badkamer combineren

Zandkleur is prachtig te combineren. We geven je een aantal voorbeelden, maar er zijn natuurlijk nog veel meer prachtige combinaties met zandkleur mogelijk! Die laten we je in de winkel graag zien.

Hout & zandkleur

Hou jij van een zo natuurlijk mogelijke uitstraling in jouw badkamer? Combineer in jouw badkamer dan zandkleurige tegels met houtlook badkamermeubels.

Mozaïek & zandkleur

Zoals je hierboven al kon zien, kan het heel leuk zijn om zandkleur als basis te gebruiken en dit aan te vullen met verschillende kleuren. Zo houd je een rustige basis, maar kan je ook een creatief karakter in de badkamer kwijt.

Blauw & zandkleur

Zoals je hiernaast kunt zien, kan blauw een mooi fris effect geven aan de zachtheid van zandkleur. Eigenlijk kan je elke kleur wel combineren met jouw zandkleurige badkamer, gezien het zo’n neutrale en warme basiskleur is.

Zandkleurige badkamer

Jouw zandkleurige badkamer

Een zandkleurige badkamer is perfect voor wie een rustige en natuurlijke badkamer wil. Of voor wie juist van afwisseling in de badkamer houdt. Zandkleur is namelijk de ideale tint om als basis te gebruiken voor kleurrijke accessoires in alle stijlen, waardoor je deze gemakkelijk kunt afwisselen wanneer je dat wil. Is een zandkleurige badkamer ook iets voor jou? Plan dan jouw gratis adviesgesprek bij een van onze winkels, en vind jouw ideale badkamer. De koffie staat voor je klaar!

Plan jouw gratis adviesgesprek