Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Ton-sur-ton badkamer

Een ton-sur-ton badkamer staat garant voor een ontspannen een minimalistische uitstraling. In deze ruimtes weet je zeker dat je helemaal tot rust kunt komen na een lange dag. Deze badkamers kun je met verschillende kleuren én materialen creëren waardoor je de badkamerstijl kan creëren die helemaal bij je past. Wil je meer weten over ton-sur-ton badkamers? Wij vertellen je alles over deze badkamers én hoe je deze kunt samenstellen.

Kenmerken ton-sur-ton

Ton-sur-ton klinkt misschien wat ingewikkeld, maar dat is het juist niet. Het houdt in dat je voor één basiskleur kiest en die vervolgens in de gehele ruimte toepast. Hierbij kun je wel gebruik maken van verschillende kleurtinten. Als je voor een zandkleur kiest, kun je dus verschillende zandtinten toevoegen. Bij ton-sur-ton wil nog wel eens gedacht worden aan een hele steriele ruimte, maar dat hoeft dus niet zo te zijn. Dat is afhankelijk van de kleurkeuze die je maakt en de manier van combineren. Wel zijn deze ruimtes minimalistisch, dit komt mede door de keuze voor één kleur, maar ook omdat ton-sur-ton vaak voorkomt bij wat meer ingetogen kleuren.

Materiaalkeuze

De materialen die bij deze badkamerstijl past zijn wat afhankelijk van de kleurkeuze die je maakt. De meeste materialen lenen zich dan ook wel voor een ton-sur-ton badkamer, mits het geen drukke print heeft. Een marmerlook waskom met een hele opvallende ader zul je bijvoorbeeld dus wat minder snel zien. Maar bijvoorbeeld houtlook kan heel goed combineren bij een bruine ton-sur-ton badkamer. En betonlook past dan weer goed bij een grijze badkamer. Stem de materiaalkeuze dus af op de kleur die jij voor ogen hebt.

Ton-sur-ton badkamer wit
Lichte ton-sur-ton badkamer

Kleuren ton-sur-ton badkamer

Ton-sur-ton komt het meeste voor bij lichte kleuren als beige, wit of lichtgrijs of juist bij wat meer donkere kleuren. Deze stijl kun je ook toepassen met fellere kleuren, maar hou er dan rekening mee dat je daarmee wel een wat drukkere ruimte creëert. Als je bijvoorbeeld voor knalrood kiest, dan kan het al snel wat te druk en veel worden. Je kunt deze badkamerstijl dus creëren met alle badkamer kleuren, alleen leent de ene kleur zich er net wat beter voor dan de ander.

Badkamerstijlen ton-sur-ton

Een ton-sur-ton badkamer kun je met verschillende badkamerstijlen combineren. Als je bijvoorbeeld voor een hele witte badkamer kiest, dan is deze vaak ook vrij tijdloos. Wit verouder natuurlijk niet snel. Je kunt juist ook een heel luxe geheel creëren door te kiezen voor een beige badkamer en dit te combineren met goudkleurige kranen. Of ga voor een lichtgrijze badkamer en voeg daar een heerlijke sunshower en bad aan toe en je hebt een wellness badkamer. De stijlen die wat minder makkelijk te combineren zijn met ton-sur-ton zijn klassiek, retro en industrieel. Hierbij zie je vaak dat er meerdere kleuren en materialen met elkaar gecombineerd worden.

Badkamer inspiratie

Wil je graag wat meer inspiratie opdoen voor je nieuwe badkamer? Bekijk dan eens onze opgeleverde badkamers van onze klanten. Daar vind je naast ton-sur-ton badkamers ook andere badkamerstijlen. Zo kun je alvast wat inspiratie opdoen voordat je een bezoek brengt aan een van onze winkels. Maar ook in de winkel bieden we je badkamer inspiratie aan. Je vindt daar badkameropstellingen in alle stijlen, kleuren en materialen. Je kunt daar in alle rust rondkijken en bekijken wat je mooi vindt. Natuurlijk staan onze deskundige badkameradviseurs ook voor je klaar om je verder te helpen.

Maak een afspraak

Donkere ton-sur-ton badkamer