Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Ton-sur-ton badkamer

De ton-sur-ton badkamerstijl staat bekend om de ontspannen en minimalistische uitstraling. In een badkamer met deze stijl weet je zeker dat je na een lange dag helemaal tot rust kunt komen. Je kunt een ton-sur-ton badkamer met verschillende kleuren én materialen creëren, waardoor je de badkamerstijl kunt samenstellen die helemaal bij je past. Wil je meer weten over de ton-sur-ton badkamer? Lees dan snel verder!

Maak een vrijblijvende afspraak

Ton sur ton badkamer

De kenmerken van een ton-sur-ton badkamer

Misschien heb je weleens van ton-sur-ton gehoord, maar we kunnen ons ook voorstellen dat je deze term niet kent. Het klinkt dan ook best wel ingewikkeld, maar opvallend genoeg is dat het juist niet. Het houdt namelijk in dat je voor één basiskleur kiest en deze in de gehele ruimte toepast. Daarbij kun je gebruikmaken van verschillende tinten binnen de kleur. Wanneer je bijvoorbeeld voor de zandkleur kiest, kun je verschillende zandtinten toevoegen. Bij een ton-sur-ton badkamer wil nog weleens gedacht worden aan een hele steriele ruimte, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Dit is afhankelijk van de kleurkeuze die je maakt en welke combinaties je maakt. Wel zijn deze ruimtes vaak minimalistisch, dat komt door de keuze voor maar één kleur.

Welke materialen komen voor in een ton-sur-ton badkamer?

Welke materialen er bij een ton-sur-ton badkamer passen, is wat afhankelijk van de kleurkeuze die je maakt. Wanneer je bijvoorbeeld voor een bruine ton-sur-ton badkamer kiest, kan bruin hout een prachtige toevoeging zijn. Maar als je voor een grijze badkamer kiest, kun je bijvoorbeeld voor grijs betonlook gaan. Over het algemeen kun je uit verschillende materialen kiezen, het gaat vooral om hout(look) en kunststof. Het is vooral belangrijk dat het materiaal geen drukke print heeft, dan gaat de minimalistische stijl verloren.

Ton-sur-ton badkamer wit
Lichte ton-sur-ton badkamer

De ton-sur-ton badkamer kleuren

Wanneer er gekozen wordt voor een ton-sur-ton badkamer, wordt er over het algemeen gebruik gemaakt van lichte kleuren als beige, wit of lichtgrijs. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een combinatie van lichtgrijze tegels en wit sanitair. Daarnaast zien we ook vaker dat er gekozen wordt voor een donkergrijze of bruine ton-sur-ton badkamer. Het gaat dus vooral om de wat neutralere en meer ingetogen kleuren. Dat betekent niet dat je niet voor een opvallende of felle kleur kunt gaan. Je kunt bijvoorbeeld ook een blauwe, groene of zwarte ton-sur-ton badkamer samenstellen. Daarmee kies je dan niet voor een minimalistische badkamer, maar juist meer voor een opvallende ruimte. Net waar jij naar op zoek bent!

Laat je inspireren

door de badkamers van onze klanten

Jouw ton-sur-ton badkamer samenstellen

Het samenstellen van de badkamer kan best een lastig zijn, want waar begin je? Wanneer je voor een ton-sur-ton badkamer wil gaan, is het aan te raden om eerst de kleur te kiezen die je badkamer gaat krijgen. Dan kun je daarna de tegelcombinatie van de badkamer gaan uitzoeken. Daarbij hoef je niet voor de gehele badkamer voor dezelfde tegel te kiezen, je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor een 60x60 cm tegel en een visgraattegel in dezelfde kleur. De volgende stap is het uitzoeken van het sanitair en de meubels. Nu is het sanitair niet in iedere kleur verkrijgbaar, we raden daarom aan om voor een kleur te kiezen die het dichtst in de buurt komt van de kleur van jouw nieuwe badkamer. De meubels zijn vaak wel in de kleur beschikbaar waar je naar op zoek bent. Het laatste element welke aan de badkamer toegevoegd moet worden, zijn de kranen. Ook hierbij raden we aan om voor de kleur te kiezen die het dichtst in de buurt komt. Wanneer je gaat voor een grijze badkamer kun je bijvoorbeeld kiezen voor Gun Metal kranen.

Donkere ton-sur-ton badkamer
Ton-sur-ton toilet

Badkamerstijlen combineren met een ton-sur-ton badkamer

Wanneer je jouw badkamer gaat samenstellen, kies je ook een badkamerstijl uit. Maar wist je dat je ook verschillende stijlen met elkaar kunt combineren? Dit kan dus ook met de ton-sur-ton stijl. Als je voor een hele witte badkamer kiest, dan is deze vaak ook tijdloos, want wit verouderd immers niet snel. Maar je kunt ook een luxe ton-sur-ton badkamer creëren door beige te combineren met goudkleurige kranen. Of ga voor een lichtgrijze badkamer en voeg daar een heerlijke sunshower en ligbad aan toe en creëer daarmee een wellness badkamer. Er zijn ook stijlen die wat minder makkelijk te combineren zijn met de ton-sur-ton stijl. Je kunt daarbij denken aan de klassieke, retro en industriële stijl. Hierbij zie je vaak dat er meerdere kleuren met elkaar gecombineerd worden.

Doe badkamer inspiratie op

Wil je graag meer inspiratie opdoen voor jouw ton-sur-ton badkamer? Je kunt eens een kijkje nemen bij de opgeleverde badkamers van onze klanten. Daar vind je verschillende ton-sur-ton badkamers tussen. Je kunt ook een bezoek brengen aan een van onze badkamerwinkels. Niet alleen staan daar verschillende badkamers opgesteld, we bieden daar ook van iedere tegel, kraan en meubel een staal. Zo kun je dus zien welke mogelijkheden er zijn voor jouw ton-sur-ton badkamer. Daarnaast zijn die stalen ideaal om een moodboard te maken en zo te bekijken of de combinatie die jij voor ogen hebt ook echt bij je past.

Laat je compleet ontzorgen

Het kopen van een nieuwe badkamer doe je niet zomaar, we snappen dan ook dat dit best wel spannend kan zijn. Daarom zijn we er bij Sani4All om je van A-Z te ontzorgen. We voorzien je in de winkel van een kundig en onafhankelijk advies en maken een 3D-ontwerp voor je. Zo weet je precies hoe jouw nieuwe badkamer eruit komt te zien en waar je aan toe bent. Maar daar stopt onze ontzorging niet. We bezorgen de badkamer namelijk ook bij je thuis én kunnen de volledige montage voor je verzorgen. Jij hoeft je dus nergens zorgen over te maken!

Plan jouw adviesafspraak

Zou je graag meer willen weten over een ton-sur-ton badkamer en de mogelijkheden ervan? Je kunt via onderstaande knop heel eenvoudig een afspraak maken bij een van onze badkamerwinkels. Daar staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om jou te helpen. Ze brengen je wensen in kaart en voorzien je van advies. Ook helpen ze je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe badkamer. De afspraak is gratis en geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!

Maak een afspraak